Valentines-spa

43 2 0
                                    

Rosebad:
Du kan starte ditt spa ved å tappe i badekaret. Nå som det er bare 1 døgn til valentines dagen kan du f.eks ha i rose-badesalt eller tømme roseblader over badevannet.

Kropp:
For å få myk og deilig hud kan du lage en kroppsskrubb. Etter du har skrubbet deg og vasket det vekk bør du ta på et bodybutter, huden din blir nemlig ganske tørr av skrubb.

Ansikt:
Først kan du vaske ansiktet ditt, så kan du bruke en bra peeling. Etter dette, påfør en deilig ansiktsmaske. Hvis du blander jordbær og sitronsaft får du en skikkelig fresh ansiktsmaske. Denne masken fjerner de døde hudcellene slik at du får frisk og glødende hud!

Hår:
Bruk kokosnøttolje og smør det inn i håret (helst ikke så mye i hodebunnen) la det virke litt, vask så ordentlig ut med shampoo og balsam! Når håret ditt er vasket kan du ta i litt hår-olje og flette håret slik at du får superfine krøller til valentinesdagen som er i morgen!

Lepper:
Hvis du vil ha myke, kysseklare lepper tar du først og lager en leppeskrubb med honning og sukker. Skrubb leppene dine med dette! Så tar du en tannbørste og børster på leppene, dette tar vekk enda mer død hud. Viktig at du tar på et tykt lag med en bra leppomade etterpå!

Negler:
Lakk neglene dine i en fin valentines-farge. Du kan bruke rosa, rødt eller hvitt. For å få et enda bedre resultat kan du file neglene dine før du tar på neglelakk!

Duftlys/røkelse:
For å få en enda bedre stemning anbefaler jeg å tenne et duftlys eller røkelse. Dette får deg i så mye mer "spa-humør". Husk å slukke lyset/røkelsen når du er ferdig!

Musikk:
Det er skikkelig deilig å høre på avslappende musikk når man har spa. Dette hjelper for å slappe av mye mer! Hvis du søker på "spa" på Spotify kommer det opp mye bra, avslappende musikk.

Snacks:
Til snacks kan du spise hjerteformet sjokolade, jordbær, kakao med krem og marshmallows, rose drops osv... Du bestemmer!

Jentetips 2Where stories live. Discover now