Kokosnøttolje som skjønnhetsprodukter

38 1 0
                                    

Leppomade:
Funker kjempebra for såre lepper! Putt litt av det i en pilleboks så du kan ta det med på skolen og bruke det i løpet av dagen!

Kroppsskrubb:
Bland sukker eller hav-salt med ønsket mengde smeltet kokosnøttolje. Funker veldig bra, gir huden fuktighet samtidig som den skrubber vekk døde hudceller.

Sminkefjerner:
Legg en bomullspad med en teskje kokosolje i en skål i mikrobølgeovnen, gjør det med så mange pader du vil ha. Så legger du alle i en lukk-bar pose og la kokosoljen synke inn. Neste dag funker de som sminkefjerner!

Kroppsolje:
Den kremete konsistensen til kokosnøttolje minner veldig om body lotion. Smør inn hele kroppen etter du har dusjet, det er veldig bra for huden din.

Øyevipper:
Ta litt kokosnøttolje på fingertuppene, og gni det inn i røttene på øyevippene dine. Etter en stund kan du skylle det vekk med kaldt vann. Gjør du dette flere ganger, vokser øyevippene dine fortere!

Hårmaske:
Etter å ha vasket håret med shampoo, gni inn en generøs mengde kokosnøttolje i håret. Sett opp håret i en dott og skyll det ut etter 5 minutter. Det er bra for slitte tupper, og gjør håret mer skinnende.

Neglebånd:
Masser inn neglebåndene dine med kokosnøttolje, det gjør dem mykere og sterkere. Funker like bra som vanlig neglebåndskrem!

Under øyet:
Varm opp litt kokosolje mellom fingrene før du smører det inn under øyet. Hjelper mot mørke ringer under øynene, og gjør øynene mer åpne.

Jentetips 2Where stories live. Discover now