Hva betyr bursdagen din?

119 5 7
                                    

Januar:
Har store ambisjoner og er seriøs. Elsker å lære bort og bli lært. Ser alltid etter feil og svakheter på andre. Jobber hardt og er produktiv. Smart og ryddig, er sensitiv og har dype tanker. Romantisk, men har vanskeligheter med å utvikle kjærlighet. Blir også lett sjalu.

Februar:
Elsker virkelighet og aggressivitet, og er intelligent og smart. Veldig pen. Stille, sjenert, ærlig, lojal. Er bestemt på å nå mål. Utrolig sensitiv og blir veldig lett såret. Blir sint veldig lett, men viser det ikke. Romantisk på innsiden, ikke utsiden.

Mars:
Bra personlighet og utseende. Sjenert og hemmelighetsfull. Naturlig ærlig, generøs og tenker på andre. Elsker fred og ro, og er sensitiv til andre. Blir lett sint. Kan stoles på. Elsker å reise, drømme og fantasere. Liker oppmerksomhet, og har musikalsk talent.

April:
Aktiv og eventyrlysten, pleier å angre mye. Pen, generøs og bryr seg om andre. Pleier å løse andres problemer. Modig, fryktløs og emosjonell. Har bra hukommelse.

Mai:
Har sterk vilje og er veldig motivert til ting. Blir lett sint. Elsker oppmerksomhet. Har dype følelser, og elsker å drømme og reise, liker ikke å være hjemme. Nydelig både på innsiden og utsiden. Elsker å lese, og er kunstnerisk. Rastløs og hardtarbeidende.

Juni:
Lett å snakke med. Høflig, og har mange ideer. Sensitiv, har en aktiv hjerne og er veldig morsom, elsker å tulle. Tenker alltid på den de liker. Pratsom, dagdrømmende, vennlig, og blir lett såret. Vakker, elsker å pynte seg. Har beina godt plantet på jorda. Kjeder seg lett.

Juli:
Morsom å være med. Hemmelighetsfull og ærlig. For det meste stille, unntatt når du er spent. Bekymret over folks følelser. Vennlig, emosjonell og temperamentsfull. Humørsyk, og blir fort såret. Pleier aldri å ta igjen. Tilgir, men glemmer aldri.

August:
Elsker å tulle, og er veldig pen. Modig og fryktløs. Skal ofte bestemme mye og være lederen. Veldig egoistisk, blir fort sjalu og tenker kjapt. Observant, og elsker å drømme. Sensitiv, og kan stoles på. Romantisk, og bryr seg om andre.

September:
Liker å poengtere andre feil, og å kritisere. Lojal og alltid ærlig. Jobber bra med ting. Forstår seg på andre, og er morsom å være rundt. Hemmelighetsfull. Elsker idrett og å reise. Viser nesten aldri følelsene sine. Veldig kresen, spesielt i forhold.

Oktober:
Elsker å snakke. Nydelig inni og utenpå. Juger, men later ikke som du er annerledes enn du er. Blir ofte sint. Synes venner er viktig. Blir lett såret, men blir også lett glad igjen. Dagdrømmende, og bryr seg ikke om hva andre mener. Emosjonell, og blir lett sjalu.

November:
Har masse ekstraordinære ideer, er unik og utrolig smart. Modig og generøs. Forsiktig, har dyp kjærlighet og er romantisk og emosjonell. Jobber hardt og kan stoles på. Er usikker i forhold.

Desember:
Lojal og generøs. Utrolig pen. Ambisiøs, og morsom å være med. Elsker å sosialisere, og elsker oppmerksomhet. Ærlig og kan stoles på. Juger ikke. Skifter mye personlighet.

Jentetips 2Where stories live. Discover now