Halloweenfest - leker

68 5 0
                                    

Blodpotet:
Alle setter seg i en ring og lukker øynene, mens den som styrer leken går rundt og prikker på hodene deres. Ett prikk betyr at du er potet, og to betyr at du er blodpotet. Så skal man begynne å gå rundt og hviske til hverandre hva man er. Hvis de av samme "rase" møtes skjer det ingenting, men hvis potet og noen hvisker blodpotet til deg, skal du først gå 10 skritt før du skriker og "dør". Hvis du overhører at noen hvisker blodpotet til en annen, sier du fra til den som styrer spillet og denne personen er da "død". Det er om å gjøre for blodpotetene å utrydde de vanlige potetene og omvendt.

Morder:
Finn en fake-kniv/pistol. Sitt ned i en ring, med en person i midten. Så starter dere å sende "våpenet" rundt. Den som sitter i midten skal lukke øynene og rope ut "morder!" på et tilfeldig tidspunkt. Den som da holder "våpenet" er ute av spillet.

Quiz:
En quiz er ikke så Halloween-aktig i seg selv, men lag en med ekle spørsmål som "hva er rekorden for flest tær?" osv..

Psykopat:
Sett dere i en ring, og bestem at to stykker skal være psykologer. Resten av ringen er da psykopater. Psykologene må forlate rommet, og da skal psykopatene bli enige om en ting som skal feile dem (hele gruppen har samme sykdom). Det kan for eksempel være at de starter alle setninger på A. Så kommer psykologene inn igjen, og skal stille spørsmål til psykopatene for å prøve å finne ut hva som feiler dem. Og hvis en psykopat svarer på feil måte, må alle rope "psykopat!" og bytte plass.

Sheriff:
En person står i midten av en ring, og peker på en tilfeldig person. De to på hver side av denne personen skal da lage en pistol av hendene og skyte på den andre personen og rope "PANG", mens den i midten skal dukke. Den som roper pang sist er skutt og er ute av leken, men hvis den i midten ikke rekker å dukke er det den som er ute.

Jentetips 2Where stories live. Discover now