Hvordan få bohemstil 2?

51 2 0
                                    

Blomsterkrans:
Ingenting skriker bohem mer enn en blomsterkrans! De finnes i alle størrelser og farger, så du kan finne den akkurat perfekte til deg. Hvis du skal holde deg innenfor bohem-stilen passer det best med blomsterkranser med hvite, røde eller oransje blomster.

Sko:
Boots/sandaler i skinn er typiske bohem-sko, det understreker stilen veldig! Du kan se etter bohem-sko på Eurosko, Skoringen og Bianco!

Naturlig sminke:
Fargerik sminke vil ødelegge hele bohem-looken! Så hold sminken helt naturlig, bruk så lite som mulig. Foundation/BB-cream, solpudder og brun maskara er alt du trenger. Hvis du har fregner, ikke skjul dem!

Smykker/belter:
Smykker er veldig viktig til bohemstilen. Store øredobber, hår-smykker og armbånd med blader, drømmefangere eller fjær på, er veldig fint! Belter er også mye brukt i bohem-stilen, over store kjoler for å fremheve midjen blant annet.

Fargerike print:
Den karakteristiske bohemstilen er indiske mønstre i farger som mørkerød, oransje, beige og brun. Har du et plagg i antrekket ditt med et sånn mønster, har du så og si bohemstilen med en gang!

Frynser:
Frynser er veldig typisk for bohemstilen! På vesker, sko, vester og crop topper. Det gjør bohem-antrekket ditt veldig gjennomført og fint!

Rufsete hår:
Stramme og glatte hårfrisyrer er virkelig ikke bohem-stil. Hvis du er heldig og allerede har fall i håret, trenger du egentlig ikke å gjøre noe med håret ditt. Hvis det er helt rett, kan du sove med "snurrer" i håret eller bruke krølltang.

Jentetips 2Where stories live. Discover now