10 shopping-råd

45 2 0
                                    

1. Kvalitet er utrolig viktig! Kjenn på stoffet, og ikke kjøp alt for billige ting. Det er mye bedre å kjøpe en ting med bra kvalitet enn å kjøpe en ting to ganger, fordi det hadde så dårlig kvalitet.

2. Ikke lat som om noe passer deg, bare fordi du har lyst på plagget. Hvis det ikke passer i prøverommet, vil det ikke passe hjemme heller!

3. Planlegg før en shoppingtur. Hvis du allerede har laget en liste på hva du skal kjøpe før du drar til senteret, kommer du ikke til å kjøpe masse unødvendige ting du ikke kommer til å bruke.

4. Hvis du ikke har råd til to av det, ikke kjøp det! Det er ikke verdt det å bruke over halvparten av pengene dine på en ting/et plagg.

5. Trender pleier alltid å komme tilbake. Se i moren din sitt klesskap før du kjøper tennissokker, for det var faktisk inn da hun var på din alder.

6. Hvis du ikke liker et plagg så veldig godt i butikken, kommer du mest sannsynlig ikke til å plutselig begynne å like det. Ikke kjøp bare for å kjøpe!

7. Gå med nøytrale, ensfargede klær på shopping. Det kan være svart jeans og grå t-skjorte. Dette gjør at du får prøvet på nye klær mye bedre, istedet for at de blir forstyrret av sterke farger/mønstre på klær du har på fra før.

8. Liker du det veldig godt, kjøp det! Ikke vær redd for om andre skal like det eller ikke, for i hovedsak er det jo du som burde bry deg om hva du går med. Bry deg mer om hva du tenker, enn hva andre gjør.

9. Har du planer om å kjøpe noe stort og tungt på shoppingrunden din, kjøp det rett før du skal dra så du ikke trenger å bære det rundt på hele shoppingdagen!

10. Ha med deg en venn på shopping! Ikke bare for selskap, men også for å bedømme om du virkelig trenger ting du har tenkt å kjøpe og om det er fint.

Jentetips 2Where stories live. Discover now