Knask eller knep - godteri

48 3 0
                                    

Hanske:
Kjøp en pakke med engangshansker, og putt oppi så mye godteri du synes er nok. På denne måten får du fordelt godteriet likt, og det er utrolig enkelt og billig!

Doruller:
Samle opp mange tomme doruller før Halloween. Så, klipp ut pappsirkler som er litt større enn dorullen og lim det på med limpistol. Pynt dem som enten gresskar eller mumier, ved å male dem oransje + øyne og munn eller lime på dopapir. Så kan du fylle på godteri, fint om de er litt lange og tynne som kjærligheter og kinder-sjokolader.

Blodig popcorn:
Dette er utrolig enkelt, og litt annerledes enn vanlig knask-eller knepgodteri!

Skjellet-pepperkaker:
Kjøp pepperkakemenn (kanskje litt rart til Halloween, men de har faktisk allerede begynt å selge det), og pynt dem med hvit melis som et skjellet. Gi et par kaker til hvert barn som banker på. Veldig kreativt og billig!

Muffinsformer:
Dette er en veldig fin måte å fordele godteriet ditt på, sånn at alle barna som kommer får like mye. Gjerne kjøp noen Halloween-relaterte muffinsformer, eller bare ensfargede oransje.

Engangskopper:
Kjøp hvite og/eller gjennomsiktige plastikk-engangskopper. De hvite tegner du på øyne og streker så det ser ut som mumier, de kan du fylle opp med hva som helst av godteri. De gjennomsiktige kan du tegne gresskarøyne og- munn på, og fylle opp med oransje godteri. Du kan også tegne Frankenstein-ansikt på dem og fylle oppi grønt godteri.

Kjærlighet på pinne:
Kjøp mange kjærligheter, og pynt dem med hvitt silkepapir og tegn på øyne og munn så de ser ut som spøkelser. Fest det med tråd nederst. Kjempeenkelt!

Jentetips 2Where stories live. Discover now