4

10.9K 326 36
                                    

Waarom zit ik hier nog me hoofd heet te maken? Hoe kan een guy, waarvan ik amper z'n naam ken, me zo gek maken? Nee dit kan gewoon niet. Ik moet m'n gedachtes gaan verzetten. Natuurlijk ga ik de hele tijd aan hem denken als ik hier in m'n bed lig, zit te niksen. Ik bel Siham en Nafissa wel en vraag of ze vanavond iets willen doen. Kan ik eindelijk m'n gedachtes eens verzetten.

Ik had ze allebei gebeld en ze konden alle 2. Ze zouden binnen een uurtje komen ofzo. Mohim ik ga me alvast gaan klaarmaken. Ik had al een outje in m'n hoofd, dus deze keer hoefde ik niet uren voor de kast te staan. Ik stond op en legde het al op m'n bed. Ondertussen ging ik naar beneden om het me ma te vertellen, maar ze was er niet. Ik belde haar op en ze vertelde me dat ze bij m'n tante Khadija was. Ohjaaa was het helemaal vergeten. "Mama ik ga met Nafissa en Siham weg is't goed?" vroeg ik. Ik hoopte zo hard dat ze chill ging zijn. "Ja ja is goed" zei ze. "Safe top beslemaaa!" zei ik. "Beslemaa lieverd!" zei ze en hing op. Ik sprong in de lucht van blijdschap. Mohim ik moet me nu echt gaan klaarmaken, dus ik sprintte naar boven.

Ik had m'n make up op en kledij al aan, alleen nog m'n haren krullen. Ik was bezig met m'n haren toen ik de deurbel hoorde. "Aahhh daar zijn de meisjes" zei ik tegen mezelf. Ik liep naar beneden en opende de deur. "Ah jij bent het" zei ik en liet Anouar binnen. "Naar waar ga je?" vroeg hij meteen. "Naar buiten met Siham en Nafissa" zei ik en liep weer naar boven. Ik krulde m'n haren verder en hoorde weer de bel. "ANOUAARRR DOE OPENNN!!!" riep ik. Ik hoorde Nafissa en Siham binnenkomen en 2 seconden later stonden ze naast mij. "Ayyayyy jij ziet er goed uit babe, sexyyyy" zei Nafissa en gaf me een kusje. "Thanksss bbi jij ook!!" Ze gingen zitten op m'n bed en ik ging verder met m'n haren. "Brengt Anouar ons?" vroeg ze. "Ohja moet nog vragen" zei ik en riep hem weer. Hij kwam naar boven en Nafissa vroeg of hij ons kon afzetten aan playa. Bij mij gaat hij toch moeilijk doen, dat is altijd zo. Broers zijn gewoon moeilijk.

"BEN KLAAR!!" riep ik en draaide me om. Ze keken me allebei aan en knikte dat ik er goed uitzag. "Oke vanavond wil ik echt alles vergeten en me gewoon amuseren" "Hahaha hoezo? Wat krijg je?" "Ik vertel jullie wel later" zei ik en deed m'n beige louboutin pumps aan. Ik streek m'n haren goed en nam nog een spiegelfoto. "Ewa zijn jullie klaar?" vroeg Anouar die naar beneden liep. "Ja jaa" riepen we in koor en ging ook naar beneden.

We zaten in de auto en ik werkte nog een beetje m'n lippen bij. "En je gaat zo naar buiten" zei Anouar. "Jup" "Vind je't normaal?" "Ugh Anouar je hoeft me heus geen preken te geven, ben geen kleine meid meer en ik weet wel wat ik doe" "Oke als jij het zegt, maar ik zeg je gewoon dat jongens tegenwoordig niet te vertrouwen zijn en als je een fout gaat maken ofzo is het allemaal jouw schuld" "Ja i know" zei ik en keek naar buiten. Hij had wel gelijk, maar als je je de hele tijd druk gaat maken, ga je nooit genieten van het leven. Hij gaat ook regelmatig uit, dus waarom zou ik dat dan niet mogen. 

"Leg ons hier maar af" zei ik. "Hier?" "Jup" Hij stopte z'n auto en we stapten af. Ik gaf hem nog een kusje en bedankte hem. "Oke naar waar gaan we eerst?" vroeg ik. "KFC, heb er zo'n zin in nu" zei Siham. "Ja oke isgoed kom" zeiden we en liepen daar naar toe.

Aangekomen, bestelden we en gingen we gaan zitten. "Ik heb dodelijk honger" zei Nafissa. "Jij altijd eh" "You know mehhhh" Ik keek naar Siham die weer op haar gsm zat. Al de hele tijd eigenlijk. "Eee chick" zei ik en nam haar telefoon af. "NEE GEEF TERUG!!" riep ze. Ik keek naar haar apps en zag 'Salim' staan. "Wie is Salim?" vroeg ik. "Geef terug!" "Nee eerst ga je zeggen wie hij is en waarom hij belangrijker is dan ons?" "Geef dan eerst terug!" "Nee wollah meh je krijgt'm terug" zei ik. "Okee we praten al een tijdje en hij wilt afspreken vandaag" "Dus waarom spreken jullie niet af?" "Ewa ben toch met jullie?" "Ja maar hij kan toch ook komen ofzo" "Vinden jullie dat niet erg?" "Natuurlijk niet eh mongool" "Moet ik hem bellen?" vroeg ze onzeker."Jaaa!!" riep ik enthousiast. Een beetje te enthousiast want er was een tafel die onze richting opkeek. "Geef me dan wel m'n telefoon terug" zei ze. "Owja haha" zei ik en gaf haar haar tel back.

Ze stond eventjes op en ging verderop bellen met hem. Ik keek dromerig naar haar. Waarom praat ik niet met die ene gast. Waarom heeftie m'n nummer niet gevraagd. Dan konden we ook gezellig afspreken en elkaar leren kennen, maar neen natuurlijk niet dit soort shit gebeurd niet bij mij.

"Hij komt, hij komt, hij komt!!!!" zei ze enthousiast. "Waar en wanneer?" vroeg ik meteen. "Hij zei datie pas binnen een uur gaat komen want hij is net terug van de zee" "Awww niceee!! en wat gaan jullie dan doen??" vroeg ik. "Ik weet het niet! Maar omg ik stress nu echt zo haardddl!" "Haha hoeft toch niet! Je ziet er echt mooi uit mashallah" "Thanksss, maar stel hij vin.." "Nee nee stop met jezelf illusies te maken want daar ga je gewoon meer van stressen, je moet gewoon chill doen" zei ik. "Hayhay je praat met ervaring yek" zei Nafissa. "Natuurlijk" zei ik sarcastisch. We hadden er nog de hele tijd over gesproken en Nafissa gaf de hele tijd tips. Zij is het al gewoon, ze heeft toch wel al een paar exen gehad. Ik ging stuk om sommige 'tips' vanwaar haalde ze die zelf.

"Salim belt!" zei ik tegen d'r. Meteen ging ze weer helemaal stressen en ik en Nafissa gingen helemaal stuk. "Ja ben naast de macdo" zei ze. "Ben je er bijna?" "Ah safe ik wacht wel op je" "Bye!" hoorden we haar zeggen. "ENNNN??" zeiden ik en Nafi te samen. "Ja hij is er bijna!" zei ze en klapte in haar handen van vreugde. Ik was echt zo blij voor d'r. "Weet je wat jullie gaan doen of niet?" vroeg ik uit nieuwsgierigheid. "Nee we gaan wel zien" zei ze.

Hij was aangekomen en zat nu met Siham eventjes te praten. Ik en Nafissa zijn eventjes verderop gaan zitten, zodat ze eventjes alleen konden praten. "Eee chick wat is er nou met jou?" vroeg Nafiii. "Niks hoezo?" "Kifesh niks? Hoezo zei je daarnet 'vanavond wil ik alles vergeten'? Waarom zei je dat?" "Ah gewoon" "Ik weet echt wel dat er iets is, jij doet nooit zo! Zeg dan op" "Oke maar je zwijgt, ook tegen Siham. Zij heeft het goed nu" "Ja ja je kent me toch" "Weet je nog de vorige keer toen we samen zijn gaan eten?" "Jaaa" "Toen was er toch een groepjongens, die ons de hele tijd gingen volgens Enso?" "Uhuu" "Ewa een van hen kwam met me praten, toen ik die smoothies ging halen" "WAT? WIE? WANNEER???!" "Die superknappe die ik zei!" "Die met z'n groene ogen en gekke styloooo???" "Ja.." zei ik verlegen. "OMG LEYLAAA!! WAAROM VERTELDE JE ME TOEN NIKSSS???!!" riep ze. "Hou is je mond!! Niet iedereen hoeft het te weten eh mongool" "Ja sorry maar wtffffkkkk hij was zooo knap omg en hij is je gewoon komen aanspreken??" "Jup" "En wat is daar slecht aan? I mean dit kan toch niet beter???!" "Jawel ik weet niet eens hoe hij heet" "Kifesh deze?" "Ja hij heeft niet gezegd hoe hij heette" "Wat zei hij dan?" "Nou eerst vroeg hij of hij bij me kon komen staan, zodat hij die hele rij niet moest wachten en toen zei hij dat ik een mooie stem had" "Owlaaa meteen al gechant eh!" "En toen zei ik dankjewel, maar ik was zo beschaamd Holly shit" "Hahaha typisch jij!" "Ja dus toen zei hij van ben je beschaamd en ik zei niet echt en ik keek hem toen aan, maar wejowww z'n ogen echt waar als ik er nu aan denk krijg ik nog steeds de kietels!!" "Ja kan ik geloven, hij is echt wauww!!" "Maar ik werd helemaal rood Enso en ja hij had het door, maar toen kwamen dus de smoothies aan en ik ging weg" "Ugh waarom vroeg je niet om z'n naam ofzo" "Weet je wel hoe ik streste? Nog meer dan Siham" "Haha begrijp ik wel" "Ohja m'n portemonnee was gevallen eh" "Hleff heshmaa!" "Ja en hij had opgeraapt en ik raakte perrongeluk z'n hand aan" "Awww wat cute" "Ja maar ik ging meteen weg, hij vroeg nog m'n naam" "Heb je't gezegd?????" "Ja en ging meteen weg" "Omg dis mongol! Je moest gewoon blijven en praten want hij toonde duidelijk interesse" zei ze. "Ewa ik stresste voor dood en je weet dat ik dit niet gewoon ben!" "Ja dat weet ik, maar je moet ook meer durven. Zo ga je nooit iemand kunnen fixen" "Mohim en laatste tijd denk ik gewoon de hele tijd aan hem idk waarom want hij is gewoon een vreemde eigenlijk" "Een heel knappe vreemde" vervolledigde ze m'n zin. We begonnen allebei te lachen en Salim kwam onze kant opgelopen.



Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu