5

7.4K 301 2
                                    

"Meisjes hebben jullie zin om mee te gaan?" vroeg hij. "Naar?" "Lounge" Ik keek Nafissa aan en zij mij. Tegelijk keken we naar Siham, die achter hem stond te smeken. "Oke" zeiden we samen. "Top" zei hij. "Kom mee, m'n auto staat daar" Hij liep voorop en Siham kwam eventjes naar ons. "Kifesh lounge?" zei ik. "Ja hij vroeg het en ik wou geen nee zeggen, anders denkt hij dat ik geen interesse heb ofzo" "Oke gewoon voor jou!" zei ik en liep door. "Dankjewel jullie zijn schatjes!" zei ze en knuffelde ons. We liepen richting de auto en ik en Naffi stapten vanachter in.

Hij parkeerde de auto en we stapten af. We moesten zo'n drukke straat oversteken, ugh dat haat ik het meest aan Marokko. Overal auto's die nooit stoppen. "Kijk hier in Marokko, moet je gewoon oversteken, de auto's stoppen dan wel" zei ik tegen Nafissa. "Ja, we tellen tot 3 en steken over" zei ze. "Is goed" "1..2...3" We wouden net oversteken, maar Salim hield me bij m'n hand vast en trok me naar achter. Ik keek hem aan van 'wtf waarom neem je m'n hand vast' en trok m'n hand weg. "Is gevaarlijk" zei hij en keek me diep in de ogen aan. Ik ontweek zijn oogcontact en negeerde hem. Wat is zijn probleem, Siham staat fucking naast hem, maar zij had niks door gelukkig. Nafissa wel want ze keek me aan met een blik van 'i sawww itt!"

We waren eindelijk overgestoken en liepen de lounge binnen. Bijna iedereen bevond zich vanachter. "Kom we gaan vanachter zitten" zei Salim en liep naar achter. "Wacht ik ga even naar de wc" zei ik en liep naar de wc terwijl Nafissa en Siham met hem meeliepen.

Younes :

Ik had Marwan en Sofiane gebeld en vroeg of ze vanavond meekonden naar de lounge. Natuurlijk konden ze. Wie wilt  er nu niet naar de lounge vol met lekkere wijven. Opnieuw kwam er weer een flashback in m'n hoofd van Leyla. Ik ga vaak naar lounges en ga vaak uit. Ik heb veel chicks gezien en hoeren, maar Leyla haar body is toch wel de lekkerste. Ze heeft een ass die je kan gebruiken als stoel en een lichaam waar je gewoon meteen geil van word. Ayawww die chick heeft echt iets met me gedaan, maar ik moet d'r vergeten.

Uren later :

We zaten in de shisha en ik zat lekker op m'n gemakje te shisheren. Er kwamen om de 5 minuten nieuwe chicks binnen, maar niemand die echt m'n aandacht kreeg. Je zag gewoon dat ze zo fake waren tfoe. Stel Leyla komt nu binnen, dat zou gewoon perfect zijn. Niemand kan haar tippen. Als zij binnenkomt, lijken de andere zo lelijk. Zij is tenminste naturel. Mohim ik ben hier om haar te vergeten, niet om meer te fantaseren over haar.

Er zaten 2 meisjes, rechtover ons en ze maakten de hele tijd oogcontact. Ene had was wel lekker dus waarom niet. Ik gebaarde dat ze mocht komen en meteen stond ze op. Putain zijn ze hier dan zo goedkoop, maar mohim. Ze kwam naar me toe en meteen ging ze op m'n schoot zitten. Uh oke, ik keek haar aan en meteen begon ze me te zoenen. Leyla kwam opeens in m'n gedachtes en ik duwde haar weg. Ze keek me verward aan. "Sorry maar ik heb een beetje hoofd pijn" zei ik. "Is niet erg schat, ik laat het wel weggaan" zei ze en wou me opnieuw zoenen, maar ik leunde naar achter. "Wat is je naam eigenlijk?" vroeg ik. "Sabrina" Ik begon haar een beetje vragen te stellen, zodat ze me niet meteen ging zoenen.

Ze zat nog altijd op m'n schoot met haar hoofd op m'n schouders. Ik zat tranquille met de shisha in m'n handen, toen ik 2 meisjes met een gast binnen zag komen. Ze kwamen me heel bekend voor, maar ik weet echt niet vanwaar. Skot misschien heb ik ze gewoon al eens gezien in een andere shishabar ofzo. Ze gingen rechtover ons zitten en die ene chick bleef me maar aankijken. Ze was echt wel mooi, ze liet me denken aan iemand maar ik weet niet wie.

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu