161

5.1K 267 32
                                    

Aangekomen in Parijs, stapten we het vliegtuig uit. We moesten nog een laatste keer langs de douane heen. We gingen intussen al in de rij staan. Younes was nog steeds moe. Hij leunde met zijn hoofd op mijn schouders en Rayan had zijn arm om Nafissa geslagen. Echt kapot schattig die twee. Iedereen was nog dood van de vlucht, ik was de enige met energie. Mohim ik zorg wel voor verandering straks. We zijn niet gekomen om moe te zijn!

Na de douane, namen we onze koffers en liepen we het vliegveld uit. Meteen hadden we uitzicht op de eiffeltoren. We namen een paar piccas en stapten daarna een taxi in. Younes zei de naam van het hotel en de taximan reed er naar toe. In de auto was het stil. Iedereen sliep. Rayan was geleund op Nafissa en Younes op mij. Ik zit in het midden tussen al die slaapkoppen. Ik stak me oortjes in en keek gewoon naar de mooie straten van Parijs. Dit worden echt leuke dagen, dacht ik.

We waren aangekomen aan het hotel en stapten af. We bedankten de chauffeur nog en liepen naar binnen. We gingen naar de balie en ze gaven ons de sleutels van onze kamers. Ik ging met Nafissa slapen en Rayan en Younes gingen samen slapen in een aparte kamer. We namen de lift naar boven, tweede verdieping kamer 255. Younes en Rayan hun kamer bevond zich net naast de onze, 256.

We liepen onze kamer in. Weyow we hadden kapot mooie kamer. 2 badkamers, een grote balkon, uitzicht op de eiffeltoren, kleine woonkamertje en ga zo maar door. De jongens hadden een ietsje kleinere kamer, maar hij was ook echt wel mooi. Echt zo'n chique hotel dit wauw. Het is er wel duur, maar aangezien Younes zijn vader de eigenaar van dit hotel kent, kregen we 50% korting.

Nadat we onze kleren in de kasten hadden gestoken, onze kamers hadden bewonderd en ons helemaal hadden geïnstalleerd, was het tijd om ons klaar te maken om te gaan ontbijten. Ik trok een donkere jeans broek aan met een zalm roze shirt en daarop mijn zwarte ledere vest. Mijn haren liet ik gewoon loshangen. Ik ging op me bed liggen en wachtte op Nafissa die zich nog aan het klaarmaken was.

Younes belde me. "Ewa waar zijn jullie?" vroeg hij. "Ja we komen zo" zei ik. "Haast je!" "Jaahaa" Hij legde af. "NAFISSA HAAST JE!" riep ik. "Ja ben zo klaar" zei ze. Ik trok ondertussen al mijn zalmroze Adidas schoenen aan en spoot nog een geurtje.

We liepen uit de lift en zagen Rayan en Younes in de zetels zitten. Toen ze ons zagen, stonden ze op. Ik keek ze aan, ze zijn eigenlijk echt kapot knap wejow. Ik moet echt blij met Younes. We liepen naar ze toe en samen gingen we naar buiten. "Ken je hier leuke eet plekken?" vroeg ik aan Younes. "Ja 2 straten van hier, hebben ze een lekker restaurantje" "Saaf we volgen" Ik liep met Younes en Nafi met Rayan. Aangekomen in het restaurant, liepen we naar binnen en namen we plaats. We deden onze bestelling en kletsten nog een beetje bij.

Na het ontbijt, gingen we terug naar het hotel. Om 17 uur zouden we terug beneden afspreken, zodat we naar de kerstmarkt zouden gaan. Ik nam als eerst een lekkere douche en wikkelde mezelf in een handdoek. Ik ging de badkamer uit en ging naast Nafissa liggen. "Ik ga douchen!" zei ze en stond op. Ik nam mijn gsm erbij en stuurde een paar snaps naar me vrienden.

Ik had me klaar gemaakt en Nafissa ook. We hadden ons allebei lekker warm aangekleed, aangezien het echt wel koud was. We matchten eigenlijk. Zij had een zwarte sweater met een witte high waisted broek en ik omgekeerd. Samen hadden we onze zwarte Nikies aangedaan en onze zwarte canada goose jas. We liepen samen naar de jongens hun kamer. Ze waren nog bezig met zich aan te kleden en Younes was in de badkamer. Ik ging op zijn bed liggen en ging wat op me telefoon.

"Leyla, wij gaan alvast naar beneden, kom jij dan af met Younes" zei Rayan. "Ja goed" zei ik. Ze verlieten de kamer en ik bleef nog wachten op Younes.


Sorry voor korte deel dames, ik doe me best! Heb het echt druk sorry x

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu