151

5.8K 270 50
                                    

De volgende morgen werd ik wakker en het was mijn BDAAYYY!! Ik stond met een fleurige humeur op en maakte me bed. Ik trok de gordijnen open en de zon scheen mooi naar binnen. Daarna liep ik de badkamer in en verfriste mezelf. Vervolgens liep ik de trap af. Mijn ouders en Lina waren al wakker en zaten al aan tafel. "GOEIEMORGEN" riep ik en nam plaats naast Lina. "Goeiemorgen" zei mijn vader moe. Mijn moeder kwam de keuken uit met een cakeje, met daarop een kaarsje. "Happy bday to youuu..." zong ze. Me vader en Lina zongen ook mee. Ik begon te lachen. Ze legde het voor me op tafel en gaf me 3 dikke zoenen. "Love you mama!" zei ik en blies de kaars uit.

Na het ontbijt, ruimde ik de tafel op. In de keuken vertelde ik me ma dat ik met Younes had afgesproken vanavond. "Ja is goed, ga maar lekker je bday vieren" zei ze chill. Haha wow oke. Ik keek nog een beetje tv en lag lui op de bank samen met Lina. Ik besefte dat ik me eigenlijk moest gaan klaar maken. Ik heb nog precies een uur. Ik liep naar boven en nam een snelle douche.

Na mijn douche, droogde ik mezelf en mijn haren. Ik smeerde wat bodylotion op me lichaam en wikkelde een handdoek rond me heen. Ik liep naar me kamer en deed een calvin klein lingerie setje aan. Ondertussen koos ik mijn outfit uit. Ik deed een beetje make up op en maakte me klaar voor zo meteen. Younes belde me ondertussen om te zeggen dat hij onderweg was. Komt net goed uit.

Mijn gsm rinkelde weer. Het was Younes. "Ik kom" zei ik toen ik opnam. "Oke" Ik nam mijn tas en liep naar beneden. "Hayhay, wat zie jij er goed uit" zei me ma. "Thanks" zei ik blozend. "Geniet van je avond" zei ze. "Shokran mams" Ik gaf haar een kus en ging de deur uit.

Ik liep de oprit af en liep naar de auto. Toen hij me opmerkte, verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Ik stapte in en hij keek me dromerig aan. "Jongeee kijk niet zo" zei ik. "Je ziet er echt prachtig uit lieverd" "Awww" "Gelukkige verjaardag nog eens!" zei hij en duwde een kus op me wang. "Thanks lieverddd" zei ik. Hij reed door. "Naar waar gaan we eigenlijk?" vroeg ik. "Verassing!" riep hij. "Nee zeg op, naar waar?" "Je zal wel zien" "Kom op, je weet dat ik verassingen haat" "Hahaha je zal wel zien"

Na een halfuurtje kwamen we aan. "Zet deze blinddoek op" zei hij. "Wat? Nee echt niet" "Jawel zet op" "Nee man me make up gaat verpest worden" "Wat jou make up, zet op" "Nee mijn make up!" "A ras zet op, of ik zet het voor je op" "Maar me make up gaat ver.." "Als je het nog 1 keer herhaalt, zorg ik er meteen voor dat je geen make up op hebt" zei hij. Ik zuchtte en zette het op. "Wacht" zei hij. Hij stapte af en 10 seconden later voelde ik mijn deur open gaan. "Geef je hand" Hij nam mijn hand en hield me de auto uit. Hij leidde me naar binnen. "Mag ik af doen?" vroeg ik ongeduldig. "Nee wacht effe!" zei hij. Ik voelde dat we een trap opliepen.

"Ja trek maar af" zei hij. Ik trok mijn doek weg van me ogen en oh wauw. "Omg Younes, heb jij dit gedaan?" vroeg ik ongeloofwaardig. Hij knikte trots. Ik liep in zijn armen en knuffelde hem. "Ik hou zoveel van je! Omg je bent een schat Younes, wat mooi!" riep ik. Hij glimlachte. "Kom" zei hij. Hij nam mijn hand vast en trok me mee naar het tafeltje die omringd was met roze bloemblaadjes. Hij trok mijn stoel naar achter en liet me zitten. Ik ging zitten en hij recht over me. Ik keek hem verliefd aan. "Je bent echt een schat!" zei ik. "I know i know" Ik keek rond en het zag er zo romantisch uit. "Oh wow, die uitzicht!" zei ik en stond op. Ik trok de glazendeur open en liep naar buiten. Een zachte wind blies mijn haren naar achter. Ik ging tegen het balkon aan staan en genoot van de mooie uitzicht. Het begon donker te worden dus de lichtjes van de hele stad gingen aan. Oh wat was dit mooi.

Ik voelde hoe Younes achter me aan kwam staan. "Dit is echt mooi" zei ik zacht. Ik voelde hoe zijn adem tegen mijn nek schuurde. Mijn haartjes stonden al recht. "Voor jou alles" zei hij. Ik glimlachte en voelde hoe zijn lippen tegen mijn nek aankwamen. Hij draaide me om en keek me toen diep in de ogen aan. Voor ik iets kon zeggen, duwde hij zijn lippen tegen de mijne. Een lange kus vol intensie en verlangens. Hij greep me bij mijn heup en trok me nog dichterbij. Ik plaatste mijn handen tegen zijn borst aan, duwde hem van me af en kwam eventjes op adem. Ik keek in zijn mooie groene ogen en verdronk er meteen in. Hij likte verleidelijk zijn lippen. "Je lippen zijn echt verleidelijk" zei hij met een schorre stem. "Vind je?" zei ik en keek hem uitdagend aan. Hij begon te lachen en trok me weer naar zich toe.


Sorry voor korte deel dames, maar heb het druk. Misschien post ik straks nog eentje

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu