189

4.4K 258 72
                                    

Leyla  :

Ik had nog de hele avond met Ilyas gelachen en gepraat. "Tis goed om jou te zien lachen" "Awww haha thanks om mij te laten lachen. "No prob, maar uh ik ga je laten, ik ga slapen tot morgen inshallah" "Tot morgen!" zei ik. Hij drukte een kus op mijn wang en ging weg. Wow had ik niet verwacht maar hoke. Ik keek naar het uur en zag dat het al voorbij middernacht was. Oke ik ga ook maar slapen. Ik deed het licht uit en viel in 1 2 3 in slaap.

Ilyas :

Die meid maakt me gek wollah. Jammer dat ze van iemand anders houd, anders had ik haar allang gefixt. Ze is eigenlijk, sinds de zomer, niet meer uit mijn hart gegaan. Ook al leerde ik andere meisjes kennen, ze zijn niet net als haar. Ik woon nu tijdelijk, bij haar thuis, dus ik kan haar elke dag zien. Ik kan het niet geloven. Ik slaap onder hetzelfde dak als haar haha. Mohim, ik ga niet zo die pussyboy beginnen spelen.

Ik liep naar boven en trof Abdel slapend aan. Hij sliep met open mond. Effe picca trekken. Ik ging stuk in me eentje en stuurde die naar Leyla. Ik ging liggen op mijn bed en denken aan Leyla viel ik in slaap.

Leyla :

Ik werd wakker gemaakt door mijn moeder. "Schat tis bijna 8 uur, sta op" Ik mompelde iets en ze ging weg. Ik deed mijn ogen op en zag dat het 5 voor 8 was. Wayemaaa, weer te laat of wat. Ik liep naar de badkamer en gelukkig was die niet vol.

Ik trok een high waisted jeans broek aan met scheuren en daar boven op een witte Adidas shirt die tot mijn navel kwam. (je zag mijn buik niet door de highwaisted broek) Ik trok snel mijn zwarte stan smiths aan en mijn zwarte ledere vest. Mijn haren stak ik in een hoge staart en ik bracht wat concealer en mascara aan. Ik had vandaag zin om mijn lippen te kleuren met de nudekleurige maclippenstift. Ik spoot nog een lekker geurtje, nam mijn tas en ging naar beneden. Abdel en Ilyas waren aan het ontbijten. "Gaan jullie met auto?" vroeg ik. Ilyas knikte. "Omg, kunnen jullie me dan aub afzetten?" "Nee!" riep Abdel. "Jawel jawel" zei Ilyas. "Thanks!" Ik liep naar de keuken en stak koeken en snoep in mijn tas. Ik nam snel iets te eten en we vertrokken naar school.

Ilyas en Abdel zitten al op de hoge school, ik ben binnen een jaartje inshallah. "Wollah dankje!" zei ik en gaf Abdel en Ilyas een kus. Ik stapte af en zwaaide nog naar hun. Aan de schoolpoort kwam ik Jasmina tegen. "Salam" zei ze. "Walikoum Salam" Ze gaf me een kus en we liepen samen naar binnen. 

In de klas :

"Leyla eerste keer niet te laat?" hoorde ik Soufiane roepen. Ik glimlachte en legde mijn hoofd op de bank. "Prennez votre livre sil vous plais a la page 185" zei de leerkracht Frans. Omg wat haat ik deze vak. Ik vind Frans een super mooie taal, maar ik haat het vak. Ik kan het toch al, hoef geen les hierover hoor. Mohim de hele uur heb ik liggen slapen en dat bij elke les.

16 uur :

Binnen 10 minuutjes mogen we naar huis. Ik nam mijn gsm en belde stiekem Abdel. Liena en Nisrine coverde voor me, zodat de leerkracht het niet door zou hebben. "Allo Abdel?" fluisterde ik. "Nee tis Ilyas" "Ah Ilyas, waar is Abdel?" "Aan het douchen" "Ah fuck" "Waarom?" "Ik ging vragen of hij achter me kon komen, maar laat maar" "Ik kan wel als je wil" "Serieus?" "Jaa" "Ah yes! Ik heb binnen 10 minuten gedaan" "Saaf, ik sta dan voor de poort" "Thanks wollah" "Graag gedaan!" Ik legde af en ging weer normaal zitten. "Enn??" zei Liena. "Ja, Ilyas komt achter me" "Wie is Ilyas?" "Vriend van me broer" "Je hebt gewoon jou prive chauffeurs jij" "Ja wollah haha"

16u10 :

Ilyas stond, zoals afgesproken, voor de poort. Ik stapte in. "Salam" "Walikoum Salam" Hij schuurde de straat uit en sloeg links af. "Mongool, je moest rechts afslaan" "Ah oeps" "Haha mohim, nu moet je gewoon grotere rondje maken" "Maak niet uit" "Weet Abdel dat je bent gekomen?" "Nee haha" "Hahaha maakt niet uit, hij gaat niks zeggen" "Waarom kom je niet te voet, je woont 10 minuutjes van je school" "Te lui" "Haha, weyow" "Pfff heb welo energie laatste tijd" "Meskina"

Thuis aangekomen, hoorden we Abdel al roepen. "Let niet op hem" zei ik tegen Ilyas. "Waar was je?" vroeg hij. "Je zusje ophalen" Hij scande me van top tot teen. "Ben je prinses dat we je moeten afleggen en ophalen?" zei Abdel. "Bitch ik ben Queen wat zeg jij" "Ga ga naar koezina en maak wat te eten, mama is er nog niet" "Ok chef" zei ik sarcastisch en liep naar boven. "Waar ga jij eh poepdrol, ga naar de keuken" "Hou je mond diksak" riep ik vanboven.

Ik legde mijn tas neer, trok mijn schoenen en jas uit en deed mijn wifi aan. Mijn gsm bombardeerde gewoon met berichtjes. Ik liep intussen terug naar beneden. "MAAK WAT TE ETEN!" riep Abdel. Ik negeerde hem gewoon en liep naar de keuken. Ik ga vandaag het avond eten maken, niet omdat hij het vroeg, gewoon omdat ik zin heb.

Samah :

Mijn eerste werkdag vandaag! Ik heb er echt zo'n zin in. Gewoon om Younes terug te zien. Ik ontbeet op me gemakje en maakte me daarna klaar. Ik trok een donkerblauwe strakke kokerrok tot aan mijn knieën met een lichtblauwe abercrombie hemd. Mijn haren deed ik in een strakke klasieke knot en ik bracht mijn make up aan.

Ik trok nog snel mijn zwarte pumps aan en mijn zwarte blazer, nam mijn tas en ging de deur uit. Ik stapte mijn auto in en ging richting werk. Ben nog nooit zo blij geweest om te gaan werken.

Aangekomen op werk, liep ik langs de balie. Ik groette de dame vriendelijk en ging toen verder naar de lift. Welke verdieping was het ook al weer? Ohja verdieping 3. Ik drukte op nummer 3 en ging naar boven.

Ik stapte uit en liep naar mijn bureau. Shit, ik heb geen sleutel! Uhm wat moet ik doen? Younes zei gister dat als ik vragen had, ik bij hem mocht gaan. Nou ja, ik ga maar eens langs zeker. Ik liep naar zijn deur en veegde mijn kleren recht. Ik ademde diep in en uit en klopte aan op de deur. "Jaa" zei een mannelijke stem. Ik deed de deur open en hij was zo sexy aan het werk. Toen hij me zag, glimlachte hij. "Ah u bent er al, mooi op tijd" "Haha ja, maar uh ik heb geen sleutel?" "Juist ja, ik ben het je gisteren vergeten geven" "Oh oke" Hij grommelde wat ergens in een lade en stond op. "Hier alstublieft, die mag je houden" "Vriendelijk bedankt" Ik liep terug naar buiten en voelde zijn blik op mij branden. Oke, dit was effe stressen. Ik liep naar mijn kantoor en deed de deur open. Nu kan ik eindelijk aan het werk.


Because i'm bae, heb ik nog een laatste deeltje voor jullie voor vandaag ! Gn x




Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu