12

7.4K 282 17
                                    

Ik werd wakker gemaakt door Nafissa die luide muziek opzette en begon te roepen en springen op m'n bed. Als ik de kracht en energie had om haar uit het raam te gooien, ging ik het allang gedaan hebben. Ik werd geiriteerd wakker en liep naar de badkamer. Ik verfriste mezelf een beetje op en ging naar beneden. Ik zag dat Nafissa heerlijk ontbijt had klaargemaakt en dat fleurde m'n dag weer op. "Is m'n ma er nog niet?" vroeg ik. "Nope alleen Anouar en Abdellah liggen boven te slapen" We ontbeten gezellig en Abdellah kwam er niet veel later bij zitten. "Is er nog voor mij" vroeg hij. "Nee" antwoordde ik. "Ja natuurlijk kom er gezellig bij zitten" zei Nafissa lief. Ik rolde m'n ogen en hij kwam naast me zitten. Hij begon mee te eten en vroeg waar we gisteren waren. Ik loog dat we wat gaan drinken waren met een oude vriendin. "Hebben jullie vandaag zin om naar de zee te gaan?" vroeg hij. "Met wie?" vroeg ik." Ja!" antwoordde Nafissa. "Ik vraag wel vrienden mee ofzo, willen jullie of niet?" Ik keek Nafissa aan en zij mij. "We hebben toch niks te doen!" zei ze. "Is goed" zei ik tegen hem. "Maar binnen een uur staan jullie wel klaar eh!" zei hij. "Hoezo binnen een uur? Het is nog veel te vroe.." Ik keek naar het uur en het was bijna 3 uur. Heb ik tot 3 uur in de namiddag geslapen? Nouja ik ben ook laat gaan slapen.. "Is goedd!!!" zei Nafissa en sprintte naar boven. Ik ruimde nog de tafel op en ging daarna naar boven.

Ik trof Nafissa in m'n kamer en ze had bijna al m'n bikinis uitgehaald. "Welke past me het best?" vroeg ze en ging voor de spiegel staan. "Uhh jij ruimt deze troep op eh!" zei ik. Ik haat troep, ik kan er niet tegen. Alles moet altijd netjes zijn bij mij. "Jahaaa, maar welke past beter!" vroeg ze. "Die appelblauwzeegroene" antwoordde ik. "Maar die is veel te groot voor mij, waarom heb je zulke dikke borsten en kont?" "Ewa pak die zwarte daar, die is toch te klein voor mij!" zei ik. Ze deed hem aan en hij paste haar perfect. "Wauw je mag hem hebben, hij staat je beeldig!" zei ik. Blij liep ze de kamer rond en begon haar zelf klaar te maken.

Ik ging gewoon voor een witte simpele bikini (zie omslagfoto). Nafissa kwam de kamer ingelopen en keek me eventjes aan. "Eyyy hij is echt mooi man!!" zei ze. "Thankss!" Ik kamde mijn haren en stak ze in een hoge staart. "Wat ga je erop aandoen?" vroeg ze. "Uhm gewoon deze shortje en truitje" zei ik en wees naar de kleren die op bed lagen. "Kan ik misschien een jurkje van je lenen ofzo" vroeg ze. "Ja tuurlijk kijk in de kast" zei ik. Ze had een zwart kleedje aan en het stond haar heel mooi. Ik deed nog snel waterproof mascara aan en een bodymist, die 24h bleef. Hij rook echt zo lekker! Ik pakte m'n strandtas in en deed mijn Adidas slippers aan. "Ben je klaar?" vroeg ik aan Nafissa. "Jup" antwoordde ze en we liepen naar beneden.

"ABDELLAAAAHHHH!" riep ik van beneden. Ik hoorde hem de trap aflopen en liep intussen al  naar de deur. "Zijn jullie klaar?" vroeg hij. "Ja" zeiden we te samen en liepen naar buiten. "Welke auto ga je nemen?" vroeg ik. "Gewoon golf" "Nee pak die audi cabrio dan, die is leuker!" zei ik. "Ewa haal sleutels dan" zei hij. Ik sprintte naar binnen en haalde de sleutels. Ik gooide ze naar hem en stapte van voor in. Zoals altijd zat Nafissa vanachter haha. We staken 'elle aime trop ca' aan van Leck en begonnen volop mee te zingen. "Wie komt er mee?" vroeg ik. "Hicham, Ismael en Ilyas" zei hij. "Oke" zei ik. Ik kende alleen Ismael, hij is al jaren bevriend met hem, maar Hicham en Ilyas ken ik nog niet. We reden richting de zee en iedereen ging ons aankijken. Ewaja schijt, het is vakantie toch. We hadden keiharde muziek op en zongen luid mee.

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu