152

5.7K 253 47
                                    

We zaten aan het tafeltje te eten. Het was verrukkelijk gewoon omg! Younes had een hele restaurant afgehuurd, voor 1 avond, voor mijn  verjaardag! Hoe lief?! Ik kon hem niet bedanken, dit is TE lief en te mooi wow. Hij had alles zo mooi versierd en laten we het niet hebben over het uitzicht. Wauw. Ik ben hem zo dankbaar voor alles. Voor de moeite, liefde en het geluk dat hij me brengt.

Als 2 verloofden zaten we te praten en te lachen. Obers kwamen en gingen weer weg, ze serveerde het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ik zat echt vol, maar elke keer er iets op tafel werd gelegd, kon ik er niet alleen maar naar kijken, ik moest het ook proeven.

Ik keek Younes verliefd aan terwijl hij zijn chocolade moeulleux op at. Haha mijn dikzak. Opeens werd er een slowliedje op de achtergrond gezet. Ik draaide me om en zocht waar het vandaan kwam. Ik voelde Younes zijn hand op mijn schouder. Ik draaide me terug om en zag hem naast me staan. "May i have this dance" zei hij. Ik begon te lachen en keek hem aan. "Sure" zei ik en nam zijn hand aan. Ik stond op en hij trok me naar zich toe. Hij hield me strak vast bij mijn heup en liet zijn ogen glijden over mijn lippen. Hij zette de eerste stappen en ik volgde.

"Je kan het goed he" zei ik zacht. "Ja ja, heb het speciaal voor jou geleerd" zei hij. Ik begon te lachen. Hij trok me nog dichter naar zich toe en gleed met zijn lippen over mijn nek. Fakka wat een gevoel! Whoeps hij nam me vast bij mijn rug en ik liet mezelf vallen. Hij trok me terug naar zich toe en danste verder. Ik volgde gewoon elke stap mee. Hij nam een roos en stak het in zijn mond. Ik begon te lachen. "Dit meen je niet" zei ik. "Neem aan dan" zei hij tussen zijn adem. Ik trok het uit zijn mond. "NEE MET JE MOND!" riep hij. "Hoe dafuq wil je dat ik dat doe" "Probeer"
Ik probeerde het, maar het lukte me helemaal niet. Al gauw, viel de roos neer en werd het al snel een zoenpartij.

"Je bent van mij" zei hij toen hij de kus eindigde. "Ja" zei ik met schorre stem. Hij trok me naar zich toe en sloeg zijn armen om me heen. Ik legde mijn hoofd op zijn schouders en genoot van de stilte en liefde die er nu aanwezig was. "Ik voel je hart kloppen" zei ik na een lange stilte. "Die klopt alleen voor jou" "Ik wist dat je zo iets in die aard ging zeggen haha" We bleven nog eventjes staan en besloten daarna om terug naar huis te gaan.

"Pfff was echt zo gezellig! Bedankt voor alles!" zei ik en duwde een kus op zijn wang, terwijl hij reed. "Graag gedaan lieverd, jij bent het waard" zei hij. Ik was hem o zo dankbaar. Hij is echt de beste. Ook al heeft hij soms zijn slechte momenten, hij is de beste, mijn mannetje.

We kwamen thuis aan. Ik was zo uitgeput en moe van vandaag. Ik zal hier nog veel aan denken en over dromen. Dit is denk ik iets waar alle meisjes van dromen. Younes parkeerde de auto en stapte ook af. "Ga je mee naar binnen?" vroeg ik. "Ja of mag ik niet?" vroeg hij. "Jawel, natuurlijk mag je!" zei ik en haakte mijn armen in de zijne. Ik tikte de code in van de poort en hij ging open. We liepen de oprit op en ik nam alvast mijn sleutels.

Ik draaide de sleutel in de sleutelgat en liep naar binnen. Het was stil en rustig. "Ik denk dat me ma ma niet thuis is" zei ik terwijl ik mijn jas ophing. Younes bleef stil. Ik liep naar door de gang, naar de woonkamer en Younes volgde. Ik deed de deur van de woonkamer open en ik hoorde van alle kanten "SUPRISSSSEEEEEEEE!!!!!!" Ballonnen, confetti, slingers,... werden naar me gegooid. In shok bleef ik voor de deur staan. Wow dit had ik dus totaal niet verwacht! Versteld bleef ik voor de deur staan. Iedereen kwam me kant opgelopen. Wow dit is echt het beste en mooiste ooit! Ik barstte in tranen uit. Iedereen kwam me kant op en feliciteerde me.

Nadat iedereen me gegroet en gekust had, ging ik op de bank zitten met de meisjes. "Wow bedankt allemaal, dit is echt superlief" zei ik terwijl ik mijn tranen wegveegde. "Graag gedaan lieverd, jij verdient het" zei Nafissa. Ik gaf haar een knuffel. Ik zag Younes met Rayan en Abdel praten. Ik knipoogde naar hem en gebaarde dat ik straks met hem wou spreken. Hij knikte en ik kletste verder met de meisjes.

Younes kwam naar me toe. "Salam meisjes" zei hij. "Walikoum Salam" zeiden ze. Nafissa maakte plaats en hij kwam naast me zitten. "Alles goed met jou?" vroeg hij. Ik knikte. "Ja wist jij hiervan?" vroeg ik. "Natuurlijk!" "Haha omg dus de hele tijd dat wij daar zaten, was dat voor afleiding?" "Ja soort van" "Oh i love you!!" "Too" Ik knuffelde hem en hij begon te lachen. "Ik ga weer naar je broer he" zei hij. "Ga maar en let niet op de domme dingen die hij zegt" zei ik. Hij begon te lachen en ging weg. "Leyla je bent gewoon verloofd he" zei Yousra. "Ja ik weet het omg" "Haha nooit gedacht dat jij als eerst verloofd zou zijn" "Wollah ik ook niet, ik dacht Nora ofso" "Wat ik?" zei Nora. "Ja jij bent de meest volwassene van ons. Ze begonnen te lachen. "Laten we Nafissa niet vergeten" Ze schudde met haar hoofd. "Hoe is het trouwens met Rayan?" "Ja goed" zei ze. De manier waarop ze het zei klopte niet. Ik spreek haar straks wel aan hierover.

De lichten werden uitgedaan en er werd gezongen. Ik schaamde me kapot erg, want is altijd wel awkward haha. De taart werd naar binnen gebracht en voor me gelegd. Ik keek me ma dankbaar aan en blies alle kaarsen uit. Iedereen klapte en joelde. Younes kwam naast me zitten en we sneden samen de taart. Iedereen zong slaat oe slaam en op dat moment voelde ik me gewoon getrouwd man. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en er werden foto's getrokken van alle kanten. Wow dit is echt het mooiste moment ooit. Met mijn geliefde en familie rond me heen op mijn 18de verjaardag.

De hele avond hebben we nog zitten lachen en praten. Ik heb ook heel veel cadeautje's gekregen. Ik zal ze straks of morgen openen als ik alleen ben. Ik moet wel maandag weer naar school pfff. Mijn laatste weekje, maar eerst geniet ik van dit moment.

Paar uur later :

Iedereen was weg, behalve Nafissa en Younes. Nafissa gaat slapen en Younes gaat zo meteen weg. Ik zat tussen ze. "Bedankt lieverds voor deze mooie dag" zei ik en plaatste mijn handen op hun knieën. "Graag gedaan!" zeiden ze. Nafissa knuffelde me en me ma kwam erbij zitten. "Ewa hoe vond je't?" vroeg ze. "Echt super! Wollah shokran!" zei ik en gaf haar een kus op haar hoofd. "Mohim ik moet gaan, is al laat" zei Younes. "Oh oke, voorzichtig he onderweg" zei ik. "Maak je geen zorgen" Hij gaf Nafissa een hand en me ma een kus op d'r hoofd. Ik liep met hem mee naar de deur en nam afscheid. Daarna ging ik terug naar de woonkamer en sprak nog lekker gezellig met me moeder en Nafissa.

Laat in de nacht, gingen ik en Nafissa naar me kamer. "Nouuu vertel isss, wat is er tussen jou en Rayan?" Ze zuchtte. "Hoe weet je dat?" "Ik zag het gewoon meteen aan je" Ze begon te lachen. "Vertel dan! Ik wil je liefdesdrama weten" "Gewoon discussie" "Waarover?" "Als ik iets doe, is het zooooo erg,  als hij iets doet moet ik het gewoon accepteren" "Omg precies zijn neef!!!" zei ik. Ze begon te lachen. "Wollah ik feel je, is net hetzelfde bij mij en Younes" "Ja is irritant" "Ja i know, maar waarom hadden jullie deze keer ruzie?" "Omdat ik naar stad ging" zei ze met pokerface. "Wat?" "Ja ik had afgesproken met vriendinnen om naar de stad te gaan in Brussel, maar blijkbaar zagen een paar vrienden, van hem, me en hebben ze dat doorverteld en werd hij kanker boos" "Hoezo dan?" "Ik weet niet, hij zei van je hoezo ga je hoer uithangen enso, maar kifesh? Ik ben gewoon naar stad gegaan" "Misschien had je iets verkeerds aan?" "Nee wollah niet, ik had jeans broek met een scheur aan de knie en een trui die mijn kont verborg, dus hij moet niet praten" "Meskina" "Ja daarom, mohim schijt, hij komt sowieso wel terug" zei ze. Ik begon te lachen. "Dat denk ik ook altijd"

Haar telefoon rinkelde. "HET IS RAYAN!" riep ik. "Nou en, laat hem bellen, ik pak toch niet op" zei ze koppig. "Shmen je pakt niet op, pak op!" "Nee echt niet" "Oke dan doe ik het voor je" zei ik en drukte snel op het groene knopje, voor ze iets kon zeggen. "Salam" zei ik. "Walikoum salam Leyla?" zei hij. "Ja, Nafissa is even iets gaan halen beneden" loog ik. "Oke, kan je zeggen dat ik haar heb gebeld?" "Wacht, ze komt zo" zei ik. "Oke is goed" zei hij. Ik fluisterde tegen haar dat ze met hem moest praten. Ze schudde met haar hoofd. "Echt niet" zei ze rustig. Ik duwde de telefoon bij haar hoofd. "H..all..oo?" zei ze. "Ja Nafissa?" hoorde ik en de rest hoorde ik niet meer. Ze bleven zo lang aan de telefoon, dat ik gewoon in slaap viel.


Hey dames, als ik wat schrijffouten heb ofso, sorry, maar had geen tijd om het te controleren. Heb wel geprobeerd om een lange deeltje te plaatsen x





Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu