177

4.3K 276 34
                                    

Nafissa :

Waaaahh je moest ze zien! Doodschattig!!! Hoe ze naar elkaar keken! Younes kon zijn ogen niet van haar houden en Leyla keek verlegen naar de grond. Iedereen ging rond ze staan of zitten en trok foto's. Ik zag dat hij iets fluisterde in haar oor. Ze bloosde meteen. Awww zo cute! Dit is gewoon definitie van goals. Inshallah is mijn verloving ook zo. Toen ik hieraan dacht, had ik een raar gevoel in mijn onderbuik. Ik moest denken aan Naoufel en mijn vader... Ik moet mijn vader nog zeggen dat ik niet met hem wil trouwen, maar met Rayan. Maar Rayan moet dan wel bereid zijn om mijn hand te komen vragen voor die Naoufel het doet!

Leyla :

Alle mensen waarvan ik hield stonden rond me heen. Dit was het mooiste moment in mijn leven. Mijn moeder en Younes zijn moeder klapten in hun handen en hadden tranen in hun ogen. Zo schattig dit. Ik kreeg er ook tranen van als ik zag hoe iedereen vol geluk en vreugde rond mij stond. Ik heb de beste familie en vrienden ooit. Echt iedereen was blij voor ons en had een brede glimlach op zijn gezicht, alleen Siham. Die zat daar maar bij om bij te zitten. Ze keek Younes de hele tijd aan en probeerde oogcontact te maken. Vieze bitch, ze durft nog op MIJN verlovingsfeest he. Pfff sommige meiden... Gelukkig had Younes haar amper opgemerkt.

Nadat ze een paar liedjes hadden gezongen met darboekas en foto's hadden getrokken. Kwam Saida met de taart. Hij was simpel, maar mooi. Mohim tgaat toch om de smaak. Ze legde die voor ons en haalde gaf ons een grote mes om de taart te snijden. Ik nam de mes vast en Younes nam mijn handen vast. Samen sneden we de taart in kleine stukjes. Na de taart gesneden te hebben, deelde Ilham en Nafissa die uit. Ik begon een gesprekje met Younes, terwijl iedereen genoot van zijn taart.

Na de taart, kwam mijn moeder binnen met een plateau waarop 2 glazen melk, dadels en 2 ringdoosjes op zaten. Ze kwam naast ons staan en gaf ons een teken dat we recht moesten staan. Iedereen begon weer slaat oe slaam te zingen. Younes nam een glas melk en keerde zich weer om naar mij. Hij begon te lachen, waardoor ik ook moest lachen. Oh god wat heeft hij een mooie lach. Ik ben nog steeds even verliefd als in het begin en nu nog meer. Hij bracht het glas naar mijn mond en gaf me te drinken. Ik hield zijn hand vast, want hij ging veel te snel. Daarna nam hij een dadel en stopte die in mijn mond. Dat deed ik vervolgens ook bij hem. Na de dadels en melk, was het tijd voor de ringen. Hij nam weer als eerst het ringdoosje en opende die. Wauw wat een prachtige ring. Hij nam mijn hand en stak de ring rond mijn vinger. Iedereen klapte, joelde en zong slaat oe slaam. Overal waren er flitsen. Ik voelde me net Kim K die op de rodeloper liep. Vervolgens nam ik ook zijn ring en deed die rond zijn vinger. Hij kwam dichter bij me staan en gaf me een lange kus op mijn hoofd. Er werden zeker tientallen foto's getrokken van alle kanten. Wauw dit is echt het speciaalste moment van mijn leven.


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu