11

7.8K 293 34
                                    

Younes :

Ik had Leyla en Nafissa thuis afgezet. Ik heb kennis gemaakt met Nafissa en ze is echt een lieve meid. Voordat Leyla afstapte, trok ik haar nog bij d'r hand. Ik vroeg of ze me een kusje wou geven, maar dat wou ze niet. Hmmm hard to get spelen ehh.. Ik zal haar sowieso krijgen. Ze stapte af en ik reed weg. Ze had zo'n groot huis, eerder een villa. Als je de oprit opreed had je een fontein aan je linker kant en een klein vijvertje aan je linkerkant. Overal was er groen en mooie bloempjes. Voor je had je de villa en dan 7 garages voor de auto's van haar vader en broers. Ze zei dat ze nog meer auto's hadden in Belgie. Nouja haar vader heeft meerdere bedrijven in Dubai, Marokko en Belgie dus ze zijn wel een rijke familie.

Ik ging weer richting de shisha om de jongens op te halen. Vandaag wou ik vroeg thuis zijn zodat ik me prinsesje nog kon horen. Ik stapte de lounge in en meteen kroop die geur van shisha in m'n neus. "Eee broerss sta op we gaan" zei ik tegen de jongens. Ik zag dat die slet, Sabrina, nu op Marwan's schoot zat. Die slet gaat op iedereen's schoot zitten tfoe. Ik keek haar met walging aan en ze probeerde me 'verleidelijk' aan te kijken, maar dat lukte niet echt. Niemand kan me verleiden alleen Leyla. Ze luisterden niet en bleven zitten. "Eih wollah ik ben serieus met jullie eh maak me niet boos! Sta op en zeed we gaan" ze luisterden nog steeds niet en dat irriteerde me. "EE WESH GA IK BLIJVEN HERHALEN! STA OP NUUU!" riep ik. Rayan keek me aan en hij wist dat als ik begon te roepen ik serieus was. Hij stond meteen op en de rest volgde. Alleen Marwan niet. "A kehba ga weg van hem" zei ik en duwde haar af Marwan. Ik trok hem op en zei dat hij naar buiten moest. Ik voelde me net een papa die z'n kinderen kwam ophalen van de speeltuin ofzo. Ze waren helemaal stoned. Ik was de enige die nog nuchter was. Als Leyla hier niet was, zou ik net als hun eindigen. Zie je wel, dat meisje brengt alleen maar goed in me leven.

We liepen richting de auto en aangezien Rayan niet echt nuchter was, besloot ik om te rijden. Ik legde Marwan en Sofiane thuis af en Rayan ging bij mij slapen. Ik kan hem niet zo naar huis laten gaan, want ik ben verantwoordelijk voor hem. Hij is een jaartje jonger en z'n moeder vertrouwt mij. We gingen naar mijn huis, maar niemand was thuis. M'n ouders en broertje waar voor een paar dagen naar Tetouan gegaan omdat me nicht uit Marokko ging trouwen en Adnane was nog niet thuis, die zal waarschijnlijk bij een vriend blijven slapen.

Rayan lag halfslapend op de bank en ik besloot om snel een douche te nemen. Ik sprong snel de douche in en waste me zo snel mogelijk. Ik dacht de hele tijd aan Leyla. Ik hoop dat ze niet in slaap gevallen is. Ik wil haar nog horen. Ik sprong snel uit de douche en droogde me af.  Ik trok een boxer aan met een ralph lauren shortje en ging naar beneden. Mijn haar droogt wel vanzelf. Ik trof Rayan nog slapend op de bank. Moet ik hem nu wakker maken of laten slapen? Nee natuurlijk maak ik hem wakker, ik ga toch niet alleen kasar. Ik schudde hem een paar keer, maar dat hielp niet echt. Dan maar anders aanpakken eh. Ik nam hem op, wejow hij was 3ayek zwaar, en smeet hem in het zwembad. Meteen was hij weer nuchter. "WAT? WAAR? HOE.." "Rustig asahbe, kom eruit en ga douchen!" zei ik chill. "Waar ben ik?" "Bij mij thuis" "Hoe laat is het?" "Uhm half 4" "Ik ga me snel gaan douchen" "Doe dat maar" zei ik en liep naar binnen. Ik ging op de bank liggen en toetste Leyla's nummer in.

Leyla :

Ik begon langzaam aan moeier te worden en mijn oogleden vielen vanzelf dicht. Nafissa was nog klaarwakker naast me. "Eeeh mongool Younes gaat je zo bellen en jij ligt hier te slapen!" "Maakt toch niet uit, je maakt me wel wakker" zei ik. "Slaap niet! Of ik gooi je in het zwembad!" "Maar ik verveel me!" "Oke oke wacht" zei ze en stond op. Ze ging naar boven en kwam terug naar beneden met de beatsboxen van m'n broer. "Dit zal helpen" zei ze. Ze stak Jalal Hamdaoui op en begon te dansen. In het begin had ik echt geen zin, maar eenmaal ik rechtstond, kon ik niet meer stoppen. Ik ging er helemaal op los samen met haar. We gingen helemaal stuk.

We hadden een halfuurtje aan een stuk zitten dansen en ploften allebei gelijk in de zetel. "Amai dat was leuk" zei ze. "Nou en of" Ik nam mijn gsm erbij en zag 3 gemiste oproepen van Younes. "Kijk eh mongool, ik heb z'n oproepen gemist!" "Zeg wollah?" "Jaa!" en ik belde hem opnieuw. Ik hoop datie niet slaapt.

"Heee!" zei ik. "Ah je bent nog wakker, ik dacht dat je sliep" zei hij opgelucht. "Nee ik was aan het d.. uh gewoon met Nafissa" zei ik snel. "Wat was je aan het doen?" "Niks hoezo?" "Jawel maak je zin af" "DANSEN!" riep Nafissa op de achtergrond. Ik sloeg haar en deed teken dat ze moest zwijgen. Hij begon te lachen en hollyy shitt ik smolt gelijk. "Dansen yek, je mag wel eens voor mij komen dansen hoor" zei hij op een sexy toon. "Keep it halal man" zei ik voor de grap. "Tuurlijk jij word mijn hlel" Ik moest erom lachen en we hadden nog de hele nacht doorgekletst. Nafissa was zelf in slaap gevallen, maar ik, ik zat vol energie.

"Heeft je moeder nog iets gezegd ofzo?" vroeg hij. "Oh nee nee ze was niet thuis, we zijn alleen" "Ahja?" "Jup" "Waar is ze dan?" "Bij me tante blijven slapen" "En je broers? Vader?" "Vader is in hoceima en broers zijn weg" "Mijn broer idem" "En je ouders?" "Die zijn in Tetouan" "Ah dus jij bent ook home alone?" "Ja Rayan is hier met me" zei hij. "Ah groetjes!" Ik hoorde gemompel op de achtergrond, waarschijnlijk Rayan die zei groetjes terug ofzo. Ik had met hem zitten praten tot ik de zon zag opkomen, daarna ben ik gaan slapen. Nafissa was op de bank in slaap gevallen en ze was veel te zwaar om haar op te tillen, dus besloot ik maar om haar daar te laten liggen. Ik ging doodmoe naar m'n bed en viel meteen in slaap met Younes in me gedachtes.

Rayan :

PLATSSS!! Ik werd in het water gegooid door Younes die mongool. Het heeft wel geholpen, want ik was klaarwakker erna. Ik nam een douche en ging weer naar beneden. Younes zat op de bank te bellen.. met een meisje genaamd Leyla. Ohja ziiijjjj ik zag haar daarnet in de lounge met haar nicht. Ze zijn kapotlekker wejow! Maar Leyla is van Younes. Ik zie wel aan hem dat hij serieus wilt doen met haar, want anders zou hij nooit zoveel moeite doen voor haar. Eigenlijk, nu ik erover nadenk... Dit is de eerste keer dat Younes zo doet tegen een meisje. Normaal praat hij paar dagen en skot hij ze meteen, maar aan haar blijft hij denken en hij word steeds jaloers om de kleinste ding. Ze hadden uren zitten bellen en ook de manier waarop hij sprak met haar was anders. Hij sprak met respect en hij lette op z'n woorden. Dit is niet de Younes die ik ken, maar een betere! Ik hoop voor hem dat dit de goeie is voor hem, want tot nu toe heeft hij alleen maar sletjes en hoertjes gehad. Ik wist niet dat hij ooit serieus zou kunnen doen. Hij valt veel in de smaak bij de meisjes en krijgt veel aandacht van ze. Als ik met hem naar buiten ga, zie ik al die ogen op hem gericht en daar maakt hij natuurlijk ook gebruik van. Hij gaat vaak uit, naar lounges, chicks fixen en dat soort dingen. Hij is een tijdje de slechte kant op gegaan, maar hij heeft het nu volledig onder controle en ik hoop dat die Leyla hem erbij zal helpen. Zo wil ik het, want hij is net een broer voor mij. 


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu