92

5K 239 19
                                    

Younes :

Ze liep weg en haar jurkje plakte helemaal en was doorschijnend. Je zag haar mooie vormen erdoor en ik kon niet stoppen met haar aan te staren, wat is dit voor droomvrouw. Snel besefte ik dat ik niet de enigste was die hiervan genoot. Ik keek rond me heen en zag letterlijk elke jongen kijken naar haar. Ik liep snel haar kant op en ging naast haar lopen. "Wollah ga weg, ik haat jou" zei ze. "Ik hou ook van jou toch" Ik liet haar voor me lopen en staarde letterlijk de hele tijd naar die 2 mooie ronde dingen die voor me heen en weer bewogen.

Leyla :

Ik schaamde me zo hard. Alles plakte en was doorschijnend. Pfff, ik moet het wel uitdoen zodat het kan drogen, je ziet toch alles. En die fucking zand plakt ook nog eens overal. Ik wil Younes slaan! En of de duivel ermee speelde, hij kwam naast me lopen. "Wollah ga weg, ik haat jou!" zei ik. "Ik hou ook van jou toch" Ik draaide met mijn ogen en versnelde mijn pas.

Ik kwam toe op ons plek en iedereen keek me aan. Verlegen keek ik naar Rayan, Ayoub en Achraf. "Wat heeft Younes gedaan?" vroegen ze terwijl ze helemaal stuk gingen. Ze bekeken met letterlijk van kop tot teen, ayema echt heshmaa. Ik lachte gewoon om niet te tonen dat ik me kapot schaamde en ging naast de meisjes zitten. "Wat is er gebeurd?" vroegen ze ook lachend. "Die mongool heeft me in het water gegooid!" zei ik terwijl ik Younes boos aankeek. "Ik ga echt stuk om jullie 2 he" zei Ilham. "Echt kk lastig, ik haat het als die zand zo plakt ugh" "Ja dat weten we" "Kijk me kleren nu, alles plakt en is doorschijnend" "Doe dan uit, laat drogen" "Ik durf niet" fluisterde ik. "Nou doe gewoon, het moet toch drogen, daar kan jij niks aandoen en trouwens je ziet toch alles haha" zei Nafissa. Ik zuchtte. "Kom effe mee, dan trek ik dit snel uit" zei ik. Nora en Nafissa gingen met me mee achter de parasol en schermden me af met een handdoek. Snel trok ik het jurkje uit en legde het op de parasol, in de zon,  zodat het kon drogen. "Zeed" zei Nora die terugging. "Ik durf niet!!!" riep ik zacht. Ze nam me vast bij m'n arm en trok me mee. Ik rende snel langs de jongen heen en richtte mijn blik op de grond. Ik voelde hun blikken letterlijk op me branden.

Younes :

Ik zag dat Leyla, Nafissa en Nora achter de parasol gingen. Waarschijnlijk gaat ze haar jurk uitdoen. Heb zin om haar te zien in haar bikini, ze heeft een lichaam waar je u tegen zegt ja. Snel liep ze langs met haar ogen gericht op de grond en shiiiittt jongeee wat ik zag, ga ik nooit vergeten. Ik zag Ayoub en Achraf haar met open mond aanstaren. Rayan bukte zijn hoofd en struggelde met zichzelf, om niet te kijken. Sorry hoor, maar hiernaast kan je gewoon niet kijken. Ze ging liggen en zonde verder. Haar gladde buik, weerkaatste in het zonlicht en ik besloot om naast haar te gaan liggen.

Leyla :

Ik voelde dat Younes er weer bij kwam liggen. Ik deed alsof ik het niet doorhad en zonde verder. Deze keer zei hij niks en deed hij ook niks. Oke goed. Ik opende snel mijn ogen en zag dat hij ook aan het zonnen was. Ik draaide me de andere kant op en zag de meisjes ook zonnen. De jongens kwamen naast Younes liggen en iedereen was eigenlijk aan het zonnen.

Ik had zo'n 15 minuten heerlijk zitten zonnen met luide muziek in me oren en zonder gestoord te worden. Opeens zag ik weer een schaduw mijn zonlicht verprutsen. Ik dacht dat het weer Younes was en stond klaar om te roepen, maar toen ik opkeek zag ik dat het Rayan was. Ik keek hem niet begrijpend aan en hij deed teken dat ik moest zwijgen. Hij had een emmer met water in zijn handen vast. Omg hij gaat het toch niet over Nafissa heen gooien? Toen ik zag dat Younes, Ayoub en Achraf hun telefoon erbij haalden en begonnen te filmen, wist ik het zeker. Meskina, maar ik zeg niks. Zij hebben me ook niet gewaarschuwd daarnet. Hij gooide de emmer water over haar hen en je hoorde haar schreeuwen van hier tot Tokio. Ik ging echt helemaal stuk van het lachen. "RAAYAAAANNN IK GA JE DOOOODEEEENNNN!" riep ze. Iedereen ging stuk. Ze stond op en begon hem te slaan. "MIJN HANDDOEK IS HELEMAAL NAT, WAT MOET IK NU HEEE?!" riep ze boos.


Dit was het voor vandaag peeps, morgen plaats ik wel meer inshallah! Btw binnen 2 dagen is het mijn bdayyy! 10 december! Gnnn alvast xx


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu