166

5K 255 29
                                    

Leyla :

We zaten terug in ons kamer en het was nu Younes zijn beurt. "Doen, durven of waarheid?" vroeg Rayan. "Ik ga dan maar voor waarheid" zei hij. Rayan keek hem dodelijk aan. "Uhmm, zal je ooit van een ander meisje kunnen houden dan Leyla?" vroeg hij. Younes keek me aan en knikte vervolgens. "Ja" zei hij. "Kifesh ja?" zei ik boos en stond al klaar om hem aan te vallen. Rayan en Nafissa waren evenveel in shok als mij. Younes zat er gewoon rustig bij. Hij begon te lachen. "Ik vind dit niet grappig?" Hij nam mijn hand vast en keek me diep in de ogen aan. "Schat, de volgende meisje waar ik van ga houden is onze dochter inshallah" zei hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik had letterlijk tranen haha. Zo schattig dit. Totaal niet verwacht. Hij trok me tegen zijn borst aan en aaide mijn rug. "Wollah ik hou dodelijk van jou" zei hij. "Ik ook van jou schat" zei ik.

We hadden nog verder gespeeld, tot we het beu waren. Vervolgens gingen we liggen en praten. Ik lag in Younes zijn armen en zo vielen we ook in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker tegen hem aan. Ik begon te lachen, maar wou hem niet wakker maken. Voorzichtig stond ik op en liep naar de badkamer. Ik verfriste mezelf een beetje en keerde terug naar mijn bed. Hij sliep zo schattig wollah. Ik trok een paar foto's van hem en maakte hem daarna wakker.

Younes :

Leyla maakte me wakker. Ik opende mijn ogen en keek rond me heen met een verwarde blik. "Je bent hier in slaap gevallen" zei ze en begon te lachen. Ik glimlachte en trok haar naar me toe. Ze rook zo lekker m3ayek. "Later gaan we zo elke dag opstaan" zei hij. "Later ja" Ik wou haar net een kus geven. "Uh ga was eerst je gezicht en dan pas" zei ze terwijl ze me tegenhield. Ik begon te lachen en stond op.

Leyla :

Ik lag op mijn bed en bekeek mijn snaps van gister. Echt een gezellig dagje. Ik hoorde Younes uit de badkamer komen. Hij liet zichzelf op me neervallen. "AUWWW!" riep ik. "Ik heb gedaan wat je zei" zei hij. "Leuk" zei ik droog. "Geef me je telefoon hier" en trok hem uit mijn handen. "Eeej mijn gsm!" riep ik en draaide me om. Hij bevond zich net boven mij en even keek ik in zijn mooie groene ogen die zich 2 cm van mij bevonden. Hij gooide me gsm de andere kant op en duwde zijn lippen op de mijne.

Midden in onze zoenpartij, kwam Nafissa naar binnen. "Uhhhh" stotterde ze. "Uhmmm" zei ik en duwde Younes snel van me af. Ik bloosde helemaal. Ze begon te lachen. "Sorry, wou jullie niet storen" "Nee hoor, was net van plan om weg te gaan" zei Younes. "Ja zeker" zei ze knipogend. "Zie je straks schat" zei ik. "Beslema" zei hij en verliet de kamer.

"Sorry wollah" zei ze. "Voor wat?" "Om jullie te storen" "Is niks hoor, ik moet me trouwens toch klaarmaken" "Hoe was de nacht?" vroeg ze terwijl ze naast me kwam liggen en me met wiebelde wenkbrauwen aankeek. Ik keek haar raar aan. "Jullie hebben toch samen geslapen?" zei ze. "Ja dus?" "Ewa is er niks gebeurd?" "Nee dafuq we lagen te SLAPEN" "Ja ja ik ken die tnawies wel" "Weshmen tnawies, ik ga je slaan!" zei ik en gooide een kussen naar haar hoofd. Ze begon te lachen. "Ik grapte maar met je" "Beter voor je leven" zei ik. Ze stond op. "Mohim, kom we moeten ons klaarmaken" zei ze. "Ja weet ik, wat gaan we doen vandaag?" vroeg ik. "Dat weet ik nog niet"

Ik trok een grijze sweater met een zwarte rokje en daaronder zwarte nylonkousen. Mijn haren stak ik in een hoge staart en ik bracht was blush, mascara en lippenstift aan. Ik deed mijn zilveren oorbellen, die ik van mijn oma had gekregen aan, en trok mijn zwarte enkellaarsje aan. "KLAAR!" riep ik terwijl ik in de spiegel keek. Nafissa kwam van de badkamer en keek me goedkeurend aan. "Nog je zwarte lederen vest en je bent on fleek girl!" zei ze. "Ja, was ik net van plan om aan te trekken" "Younes zal zijn ogen niet van je kunnen houden" "Zorg maar dat Rayan zijn ogen ook niet van jou kan afhouden" Ik spoot nog een lekker luchtje en haalde mijn zwarte MK tas erbij, waar ik allerlei prulletjes instopte. "BEN OOK KLAAR!" riep Nafissa. Ze kwam uit de badkamer en zag er ook on fleek uit. "Shit jonge eejjj" riep ik. Ze begon te lachen en samen trokken we wat foto's.

Er werd op de deur geklopt. "NAFISSA GA DOEN EENS OPEN" Ik hoorde dat ze naar de deur liep en herkende Younes zijn stem uit duizenden. Ik hoorde zijn voetstappen dichterbij komen en liep ondertussen de badkamer uit. Toen hij me zag, keek hij me van top tot teen aan. "Shit, hoe ga ik mijn ogen van je kunnen afhouden?" zei hij. Ik keek Nafissa aan en we schoten in de lach. Ik gaf hem een knuffel. "Aaah mijn beaugosse, jij ziet er ook zo goed uit omg" zei ik terwijl ik hem van top tot teen scande. Hij bloosde, wat super schattig was. 

We gingen richting stad, voor de laatste keer. Ik wou nog een laatste keer shoppen. We liepen weer winkel in, winkel uit en na een tijdje kregen we allemaal honger. We liepen een halal eettent binnen en namen plaats.

Na het eten, besloten we om naar de kerstmarkt te gaan. "Ik wil schaatsen" zei ik. "Dan gaan we schaatsen" zei Younes. Ik glimlachte en nam zijn hand vast. We liepen naar de schaatsbaan die er zo gezellig uitzag. Met muziek en lichtjes en overal mensen die aan het schaatsen waren. We betaalden en liepen vervolgens naar binnen om onze schaatsen aan te doen.



Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu