23

6.4K 246 24
                                    

Hij had me net voor het huis afgezet, verder moest hij niet, voordat een van me ouders of broers hem zouden zien. Uit reflex gaf ik hem een kusje op z'n wang. Hij schrok er helemaal van, dat had hij waarschijnlijk niet verwacht. Ik had het zelf ook niet verwacht, het gebeurde gewoon. Mohim no big deal ofzo. Ik stapte af en wuifde nog eens. Hij deed een teken dat hij me nog zou bellen. Ik knikte en liep de oprit op. Ik zag dat de auto van me vader er was, dus hij was er zeker. Ik hoorde Younes nog de straat uitschuren. Ayemaaa die jongen eh, hij is echt gek.

Ik haalde de sleutels uit mijn tas en opende de deur. Ik liep naar binnen, naar de woonkamer en trof mijn pa op de bank. "Waar was je" "Stad met Nafissa en Nora" Hij knikte ongeintreseerd. "Waar is mama?" "De keuken of wel boven" Ik liep naar de keuken, maar geen mama. Dan is ze boven. Eerst schonk ik mezelf een glas cola en nam die mee naar boven.

Mijn ma was in Lina's kamer. Ze was haar koffer aan het maken. "Wat ben je aan het doen?" vroeg ik. "Oh ben je er al" "Je ziet me toch" "Ik heb het je nog niet gezegd, maar ik en je vader gaan overmorgen 2 dagen naar Berkan" "Hoezo? En dan waarom zeg je me dit nu pas?" "Je vader heeft wat zaken te regelen van zijn werk en ik ga mee" "En Lina?" "Zij ook natuurlijk" "Hicham en Abdellah blijven toch?" "Ja als je wil vraag ik wel aan je nichten of je bij hun mag blijven slapen" "Nee zij moeten hierheen komen" "Ik zeg wel aan je tantes" "Oke is goed" Ik liep naar mijn kamer, trok mijn schoenen uit, gooide m'n tas op de grond en liet mezelf vallen op mijn bed. Ik zit echt in de wolken door Younes. Hij is echt zo'n charmeur, knapperd en grapjas. Helemaal mijn type gewoon, alhoewel ik heb niet echt een type type, als ik op je val dan val ik op je. Ik was ooit verliefd op een jongen geworden, maar hij was zo'n vieze flikker. Hij bedroog me gewoon 3 maand met m'n 'beste vriendin' en iedereen wist ervan behalve ik. Vanaf dan ben ik nooit meer een relatie aangegaan en heb ik echt trust issues. Ik heb het Younes nog niet verteld, maar hij vraagt zich zeker af waarom ik zo moeilijk doe. Ik zal het hem ooit wel eens vertellen.

Ik zat echt in diepe gedachtes over Younes toen ik mijn gsm hoorde rinkelen. Nouwww hij belt wel snel terug eh, maar toen ik keek naar mijn scherm was het helemaal Younes niet.

Younes :

"Ik vind je een heel lieve leuke knappe jongen, ook al weet ik dat je de grootste player bent, toch voel ik me goed bij je" "Ik ook, maar zoals ik al zei in het begin, ik ben iemand die tijd nodig heeft, ik heb nog nooit een vriendje gehad en eerlijk ik vertrouw jongens niet en vooral jongens niet zoals jij" Die woorden bleven maar rond spoken in me hoofd. Ze is zo oprecht echt wauw. Nog nooit is een meisje eerder zo oprecht geweest met mij. De anderen zeiden altijd dat ik de 'knapste' jongen was die ze kenden, dat ik de mooiste ogen had, dat ik mooie stijl had. Nog nooit is iemand rechtuit met mij geweest. Misschien had ik dat wel nodig. "Je auto is heel mooi Younes" "Ow is dat jou auto? Echt heel mooi, mag ik met je mee rijden" zeiden ze altijd. Tfoe alleen maar golddigers. Leyla niet, Leyla is oprecht met mij. Dat is nog een reden meer om van haar te houden. Wauw dit meisje is gewoon...perfect ja. In mijn ogen is ze echt perfect. Maar hard to get of niet. Ik weet dat ik haar wil, ik weet dat ik van haar hou en ik weet ook dat ik haar zal krijgen, want als Younes iets wil, dan krijgt Younes meestal z'n zin.

Ik kwam thuis aan en belde Leyla meteen. Ik wou haar mooie stem horen, haar schattige lach. Ik wou met haar in me gedachten in slaap vallen. Ik ben echt geobsedeerd met dit meisje, 3ayek gewoon. Ik toetste net haar nummer in toen ik een oproep kreeg van Nourdin. "Weee copain" zei ik. "Eyyy cava?" "Ouai et toi?" "Hmdlh" "Tu fais koi d9?" "Jviens de rentre et toi?" "On allais au 555 t'a pas envie d'venir?" "Nan wollah, jsuis fatiguee frere" "Wesh t serieux? Ta rien fait?" "Weee jsuis fatigue o selem demain peutetre" "Feshkel, mohim jvais tlaisser alors bye" "Beslama!" zei ik en legde af.

( Voor degene die het niet verstonden : "Heee vriend" "Eyyy cava?" "Ja met jou?" "Hmdlh" "Wat ben je aan het  doen?" "Ben net thuis jij?" "We gingen naar 555 heb je zin om mee te gaan?" "Nee wollah ben echt moe broer" "Weshh? Ben je serieus? Je hebt niks gedaan vandaag?" "Nee ben gewoon moe o selem misschien morgen" "Feshkel, mohim ik laat je he bye" "Beslema" 555 is btw een bekende discotheek hier in Tanger)

Ik ben echt veranderd, als ze me dit vroeger hadden gevraagd, had ik me gelijk klaar gemaakt en mee geweest, maar het enige dat ik  nu wil is Leyla horen, ik moet haar bellen.




Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu