56

5.3K 230 56
                                    

Younes :

Ik moet stoppen, wat doe ik nu. Zo meteen gaan we nog dingen doen, waarvan ik later spijt ga krijgen. Echt de hele tijd dacht ik aan Leyla. Niet normaal ayemaaa. Siham probeerde nog verder te doen, maar ik hield haar tegen. "Ik kan dit niet" zei ik. Ze lachte. "Wat kan je niet?" "Dit" "Het was net zo gezellig..." "Ja, maar ik moet door" "Hoezoo opeens???" "Ja ik bedachte me net iets" "Dat zeg je altijd! Je wilt gewoon van me af" "Wat we doen is niet goed" zei ik. "En daar kom je nu pas mee? Daarnet vond je't wel lekker he?" Ik zuchtte. "Kom op" zei ze zacht en legde haar hoofd op mijn borstkas. Ze wreef met haar vingers over mijn buik en ik trok zachtjes aan haar haren. "Ik hou van je Younes" zei ze opeens. Ik wist niet wat ik moest terugzeggen en bleef stil. "Jij niet dan?" vroeg ze en keek me aan.  Haar lippen waren heel dichtbij en zonder dat ik er echt bij na dacht, kuste ik haar. Ik deed het gewoon om geen antwoord te moeten geven. Wat ik nu doe is eigenlijk met haar gevoelens spelen, ik zie haar als mijn sidechick ofzo snapje. Ewa eerlijk, ze is toch zo gemakkelijk he?

Nafissa  :

Leyla's ouders waren toegekomen en we hebben gezamelijk avond gegeten. Ze vonden het lekker en dat deed me plezier, dus ik kan wel koken. Na het eten, gingen haar ouders slapen, msaken ze waren moe van de reis. Leyla ging Lina douchen en in bed steken, terwijl ik beneden zat te wachten op haar. Ik wou Younes echt bellen, want met hem ben ik nog niet klaar. Maar ik doe het nu niet, stel Leyla komt naar beneden ofzo. Ik wil niet dat ze ziet dat ik met Younes bel.

Leyla kwam naar beneden en kwam gezellig naast mij zitten. We keken tv en zaten op onze telefoon, standaard. Rayan had me btw gevolgd op insta en al mijn pics geliked, ik voelde me kapot freshhh. Ik chekte zijn insta, omg dezeeee knapperdddd. Echt he, die familie van hun is gewoon bombaaa, was dees. Ik checkte zijn insta en had hele onderzoek gedaan over zijn leven. (Zeg me niet dat ik de enige ben die dat doet???) Leyla zat ook gewoon op haar telefoon en ik zag dat ze met Ilyas sprak. Omgg zag ik daar nu een hartje in hun gesprek???

Leyla :

Ilyas had me gestuurd en we zaten gewoon  normaal te praten. Ik vroeg hoe het met hem en zijn moeder ging. Hij vertelde me dat het wel ging en dat zijn moeder nog volop bezig was met onderzoeken enso, meskina. Allah y chafiha. Ik had nog de hele avond met hem gesproken, soms ging ik echt stuk om hem. Hij is echt een mongool eerlijk gezegd. We hadden nog eventjes gebeld en erna ging hij slapen. Ik zelf, viel kort daarna ook in slaap op de bank.

Siham :

Ik had mijn hoofd op Younes's borstkas gelegd en mijn arm rond zijn buik. Hij had zijn handen in mijn haren en gaf me een zalige hoofdmassage. Ik zat echt goed. "Ik hou van je" zei ik opeens. Het bleef stil. Ik keek hem aan. "Jij niet dan?" Hij van mij naar mijn lippen en kuste me. Dit neem ik aan als een ja. Omg hij houd gewoon van me, hij is over Leyla ofwat? Haaa zie ik wist wel dat ik ze uit elkaar kon halen. Ik en Younes zijn mekteb oke.

We lagen nog eventjes in die positie en voor ik het wist, was hij al in slaap gevallen. Ik riep een paar keer zijn naam, maar hij antwoordde niet. Ik trok een snap van ons tweetjes en zette het op mijn  verhaal. Laat Leyla maar criperen. Niet veel later, viel ik zelf in slaap in de armen van mijn geliefde.

Volgende morgen :

Nafissa :

Ik stond op en zag dat ik en Leyla allebei op de bank in slaap gevallen waren. Ik probeerde nog terug te slapen, maar dat ging niet meer. Ik maakte Leyla wakker en ze keek me halfdood aan. Ik ging stuk om haar kop. "Sta op, het is al 12 uur!" zei ik. Ondertussen was het maar 11 uur, maar ja ik wou dat ze ook opstond. Ze ging rechtop zitten en nam haar telefoon erbij. "Het is pas 11 a mongool!" zei ze boos. Ik begon te lachen. "Nou maakt niet uit, sta op" zei ik. Ik liep naar de badkamer en verfriste mezelf. Toen ik terug kwam, zag ik dat Leyla opnieuw in slaap gevallen was. Oke meskina ik laat haar gewoon verder slapen. Ik nam mijn gsm erbij en bekeek mijn snaps. WAT IS DAT YOUNES OP SIHAM HAAR SNAP?? ZE LAG GEWOON IN DE ARMEN VAN YOUNES? OMG DIT KLAART HEM!! Ik nam Leyla's telefoon en verwijderde Siham op haar snap. Dit hoeft Leyla niet te zien. Dat verdient ze helemaal niet, het gaat haar hele dag verpesten. Die vieze bitch heeft het expres gedaan. Ik nam screen van haar snap en stuurde het naar Younes. 'Geen relatie beweerde je?' stuurde ik hem. Ik weet echt niet wie hij voor de gek probeert te houden! Mij of zichzelf?

Leyla :

Ik werd wakker gemaakt door Nafissa, maar viel al snel terug in slaap. Daarna heb ik geslapen tot iedereen wakker was. Mijn ouders en Lina zaten te ontbijten met Nafissa, terwijl ik daar nog net als een zwever lag. Ik stond op en liep naar de badkamer. Ik verfriste mezelf en ging ook ontbijten. "Ik ga naar oma, komen jullie mee?" vroeg me ma. Ik knikte. "Sinds jullie weg waren, heb ik niemand meer gezien van de familie" zei ik. "Ben je niet op bezoek gegaan?" Ik schudde mijn hoofd.

We waren klaar met ontbijten en ik ging me klaar maken om naar mijn oma toe te gaan. We zouden Nafissa thuis afzetten en waarschijnlijk zie ik haar wel vanavond terug. Die chick is mijn alles snapje, ik kan geen dag zonder haar. Elke dag moet ik haar wel zien en nee ik word haar niet beu.






Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu