35

5.8K 243 7
                                    

Leyla :

"Naar waar gaan we?" vroeg Nafissa. "Geen idee, we zien wel" zei ik en startte de motor. We reden gewoon wat rondjes. Ik probeerde er van te genieten, maar er was iets dat me vanbinnen opvreet. Juist ja, Younes. Het was Nafissa ook opgevallen en ze begon er weer over. "Wat ga je nu doen met hem?" "Geen idee pfff" "Ga praten dan?" "Nee ik heb genoeg moeite gedaan? Daarnet probeerde ik bij hem te gaan, hij keek me niet eens aan" "Hij was met Siham toch?" "Ja blijkbaar is het veel gezelliger met haar eh" Ze zweeg eventjes en keek uit het raam. "Kan het zijn dat je gewoon jaloers bent?" vroeg ze na een tijdje. Ik keek haar raar aan. "Uh nee?" zei ik. "Kan toch.." "Nee Nafissa, het irriteert me niet dat hij met mijn nicht loopt, het irriteert me dat hij zomaar heel afstandelijk doet" "Relationship problems.." "We hebbe geen relatie!" zei ik streng. "Ja ja dat heb ik ondertussen wel begrepen, maar wat doe je er aan eh" "Niks" zei ik en deed de muziek wat luider.

Nafissa :

Ik zag dat Leyla haar niet zo goed voelde. Ze reed, maar haar gedachtes waren ergens anders. Ik had het er eventjes over met haar, maar daarna werd het weer stil. Ik keek uit het raam. Waar the fuck gaan we eigenlijk? "Naar waar rij je nu?" vroeg ik. "Dat ga je wel zien" Ik keek rond, maar herkende deze straten echt niet. Ik ben hier nog nooit gekomen. Wesh is ze zo doorgedraaid dat ze niet eens weet waarheen ze rijd. "Ben je zeker dat je weet naar waar je rijd?" vroeg ik. "Jahaa" zei ze. Mohim, ik laat haar even.

We kwamen op een nogal rustige plek toe. Er was niemand. Ik vond het maar eng. Uit alle plekken van Tanger, komt zij hier naar toe. Uh oke? Mohim ik liet haar gewoon. Opeens stapte ze af. "Wat doe jij a gekkerd??" Ik begon me echt zorgen te maken. 2 jonge meiden die hier op deze afgelegen plek zitten. Sebiet komt er hier een pedo ofzo. Is ze niet bang dan? "Kom dan" zei ze. Ik aarzelde eerst even, maar stapte daarna ook af. Ze ging zitten aan de rand. Pas toen ik afstapte, zag ik dat je uitzicht had op de zee en dat je in de verte playa zag met al die belichtingen. Een heel mooi uitzicht eigenlijk. Ik ging naast haar zitten en zag haar denkend voor zich uitkijken. "Waarom kwam je hierheen?" vroeg ik. "Hier kwam ik voor het eerst met Younes" zei ze met een glimlach op haar gezicht. Ik keek rond en eerlijk, dit is echt de perfecte plaats voor een eerste date. Lekker alleen, gezellig en mooi uitzicht. Heel romantisch die Younes wel. "Hoe was het?" vroeg ik. "Ja heel gezellig" zei ze.  "Althans, hij deed toen nog normaal" vervolgde ze haar zin. "Awww meisje toch!" zei ik en deed mijn arm rond haar schouders. "Hij gaat heus wel normaal doen hoor" probeerde ik haar gerust te stellen. "Ik hoop het" zei ze zacht.

We hadden nog eventjes gezeten en toen besloten we maar om weg te gaan, want de anderen wachten nog op ons. Ik hoop voor haar, dat het haar goed heeft gedaan. Ik zag wel aan haar, dat deze plek hier speciaal is voor haar. Ik denk dat ze echt verliefd aan het worden is op hem zonder het zelf te beseffen. Ik vind het wel cute, want ik zie ook wel dat hij ook gewoon van haar houd. Alleen hebben ze het er allebei een beetje moeilijk mee.

Leyla :

Ik ging met Nafissa naar het plekje waar ik samen met Younes voor het eerst ben geweest. Allerlei herinneringen kwamen in me op. Het deed me wel iets want als ik kijk hoe hij nu doet en hoe hij deed  toen, een groot verschil.

Toen we waren aangekomen, legde ik Nafissa uit waarom we hierheen zijn gekomen. Ze probeerde me te troosten, super lief. We hebben eventjes gezeten en besloten dan om terug naar de anderen te gaan. Ik wou eens zien wat Younes ging doen. Zou hij komen of nog altijd koppig doen? Ik hoop datie weer normaal doet.

We waren aangekomen aan playa en ik vond net een parkeerplekje aan macdonalds. Oke dan parkeer ik de auto hier, geen zin om verder te zoeken. Nafissa belde ondertussen Salwa om te vragen waar ze waren gekomen. Salwa legde uit waar ze waren en zei dat ze gingen wachten op ons. Ik keek nog eens in de spiegel of mijn lippenstift nog goed zat en mijn haren. Chek, alles zit nog goed. Ik stak snel een kauwgom in mijn mond en stapte af met Nafissa.

Uhm misschien had ik toch beter niet voor de macdo geparkeerd. Er stond een groepje buitenlanders naast de auto en ze staarden ons de hele tijd aan. "Is die auto van jou?" vroeg ene van hen, hij had een Hollandse accent.. dus het zijn Nederlanders. "Ja" zei ik snel en stak over. Ze volgden ons de Cornish op en riepen de hele tijd dingen. "Die ene met blauwe trui is echt zooo knap" zei Nafissa."Schijt man ik heb mijn Younes al" zei ik voor de grap. Ze begon te lachen en we liepen een beetje sneller. Want als ik aankom en die groepje zit nog achter ons aan en Younes ziet ons. Safe klaar, hij word echt woedend. Maar hij heeft geen reden eigenlijk.

De jongens kwamen dichterbij en ik had meer schrik voor Younes dan voor hun. Ik stopte plots, draaide me om en keek hun aan. Ze keken me kapot blij aan. Ze dachten zeker ik ga m'n nummer geven ofzo, maar neen. "Ja jongens, uhm ik ga nu naar mijn vriendje toe en als hij jullie ziet, gaat hij niet alter blij zijn dus raad ik jullie aan om alvast weg te gaan, zodat er verder geen gevolgen zijn" zei ik. Idk waarom ik het in zo goed Nederlands formuleerde maar mohim ze moesten me goed verstaan. Ze begonnen te lachen. Nafissa keek me verbaasd aan. Ja ik weet het Younes is mijn vriendje niet, maar hij gedraagt zich wel zo. "Nou deze schoonheid heeft een vriendje?" Ik negeerde het en liep door. "Ja he Abdel, bijna alle knappe meisjes zijn al taken" antwoordde zijn neef ofzo er luid op. Ik negeerde ze en in de verte zag ik Younes enzo. Omg ze moeten nu echt weg of Younes gaat denken wat voor slet is dees. "Jongens ga aub weg! Ik waarschuw jullie, hij kan echt agressief doen" waarschuwde ik hun. "Ik ga niet weg, voor ik jou nummer heb" zei hij koppig. Oke, ik heb hem gewaarschuwd, als er iets gebeurd met hem is het zijn probleem.

We kwamen aan en ik zag meteen woede in Younes zijn ogen. A3ibdahallah, nu denkt hij zeker slecht over mij. Ewa kan er toch ook niks aandoen dat ze ons stalken. "Ewa meisje, mag ik je nummer nog of niet?" bleef hij aandringen. "Ik heb je al gezegd nee, laat me nu aub met rust" Ik zag Younes boos naar hem kijken, maar hij deed nog niks. Uhu vreemd, maar oke. "Komop waarom niet?" "Ze heeft een vriendje toch!" antwoordde zijn vriend. "Ah ja juist welke is het?" zei hij terwijl hij naar Ayoub, Rayan, Achraf en Younes keek. Ik rolde met mijn ogen en voelde diep schaamte. Awili wat gaan ze wel niet denken, dat ik loop te liegen dat ik wat heb met Younes ofzo. Ik klink nu echt een hopeloze wijf. Het liefst zak ik nu door de grond.

De jongens bleven de hele tijd naast me staan. Ik ging zitten, maar ze kwamen ook naast me zitten. Dit is echt irritant. Ik zag aan Younes dat hij zich kalm probeerde te houden. Hij tikte met zijn voeten zenuwachtig op de  grond en zijn kaaklijn was helemaal opgespannen. Shit man soowww sexyyy. Ik zat naast Nafissa en gaf haar de hele tijd de blik van 'wat moet ik doen'. Opeens legde die ene guy, die dus blijkbaar Abdel heette, zijn hand op mijn schoot. "WTF RAAK JIJ MIJ AAN? IK ZEI TOCH AL LAAT ME MET RUST EN NEE JE KRIJGT MIJN NUMMER NIET! MAAK NU DENK JE WEGKOMT!" riep ik opeens. Oeps, was niet de bedoeling, maar mohim hij zocht er wel om. Ze keken me allemaal geschrokken aan. Abdel stond op en kwam naar me toe. Ik weet niet wat hij probeerde te doen, maar hij had het beter niet gedaan....

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu