50

4.7K 221 13
                                    

Leyla :
Nafissa had gebeld en zei dat ze onderweg was. Oke hmdlh want ik was al bang dat ze niet meer zou komen. Ik zat nog steeds voor mijn tv en dacht aan Younes toen ik een koppel zag kussen. Stel ik en Younes zijn een koppel. Omg hahaha ik draai echt door, wat zit ik hier te dromen. Hij valt toch op Siham en ik ben een dommerik die dacht dat hij een oogje op me had.

Er werd aangebeld, eindelijk. Ik liep naar de deur en deed open. "Eey chickita" zei ik. Nafissa kwam naar binnen en omhelsde me. "Wat had jij te regelen je trouw ofzo?" Ze begon te lachen. "Nja ja drukke leven" Ik rolde met mijn ogen. "Ik sterf wel van de honger" "Ik heb nog wat eten gelaten voor je in de keuken" "Echt? Thanks!" zei ze en liep meteen naar de keuken.

Terwijl Nafissa als een dikke koe zat te eten was ik druk bezig met mijn gsm. We hadden wahd groep met mijn nichten omg geen minuut zwegen ze, echt m3ayka. Nafissa kwam naast me geploft in de zetel. "Ewa wat heb jij gedaan vandaag?" "Niks man gewoon thuis" "Hele dag thuis?" "Nee nee ben met Nora naar buiten gegaan maar dat was het ook" "Awww zo erg!" "Ja maar raad eens wie gekomen is?" vroeg ik. Ze keek me met grote ogen aan en een klein glimlachje op haar gezicht. "Wie?" "Ilyas" zei ik. "WAT??" "Je hoorde het toch" "Wtf deed hij hier??" "Idk maar ik heb niet open gedaan" "Omg 3la stalker" "Ja he tijd voor me ouders om terug te komen" "Ja man wanneer komen ze?" "Morgenavond inshallah" zei ik. "Morgen al?" "Jup" "Dus dit is je laatste dag alleen?" "Jup" "En jij zit thuis?" "Jup" "We gaan nu naar buiten!" riep ze als bevel. "Hoezo?" "Je hebt al hele dag alleen gezeten en niks gedaan" Ze heeft gelijk. Ik liep naar boven en kleedde me aan.

Sorry dames voor deze korte deel, maar er werd me gevraagd of ik een Q&A wou doen van de personages en dat wil ik wel doen dus als jullie vragen hebben stel ze gerust hieronder en ik beantwoord ze in de volgende deel x

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu