197

5K 297 194
                                    

Younes :

Ik werd uit mijn gedachtes gebracht door geklop op de deur. Ik ging rechtop zitten. De deur ging open en Samah stak haar hoofd tussen de deur. "Hey stoor ik?" vroeg ze. "Nee nee" "Oh oke ik kwam gewoon vragen of je zin hebt om mee te gaan eten met mij en Natasha?" "Ja is goed" "Oke dan spreken we binnen een uur beneden af?" "Ja safe" Ze glimlachte en ging weer weg. Ik stond op, nam een douche en kleedde me aan. Ik stak wat gel in me haar, spoot nog een luchtje en keek nog de laatste keer in de spiegel. Ik trok mijn jas aan en liep naar beneden.

Samah :

"Ben je klaar?" Vroeg Natasha die aan de deur stond. "Ja ja" zei ik terwijl ik nog een snelle kijkje nam in de spiegel. "Je ziet er goed uit maak je maar geen zorgen" zei ze lachend en ging de deur uit. Ik volgde haar en samen stapten we de lift in.

Beneden aangekomen zag ik Younes zittend in de zetels met zijn gsm in zijn handen. Shit man fucking sexy die gast 😍😍😍. Hij was casual gekleed maar idk toch was het echt mooi. Zijn haren zaten goddamn goed en hij had zo'n serieuze blik op dat hem alleen maar aantrekkelijker maakte. Natasha ging naar hem toe en tikte op zijn schouders. Hij keek op en glimlachte. Daarna keek hij me op zo'n smooth manier aan, ik smolt gelijk. Hij stond op en glimlachte ook naar me. "Gaan we?" vroeg Natasha. We knikten en gingen de deur uit.

Leyla :

Na die rondleiding en shit mochten we even vrij. We besloten om te gaan eten cause i'm hungry af 👅. We hadden hele discussie met de meisjes waar we gingen eten en uiteindelijk splitsten we in 2. De ene groep ging naar het ene restaurant en de anderen naar het ander.

In het restaurant gingen we lachen en praten je weet wel. Na een uur besloten we om terug te gaan naar het hotel anders zouden we te laat komen.  We kwamen een paar knappe jongens tegen onderweg, maar voor de rest gebeurde er niet iets speciaals.

Aangekomen in het hotel gingen we zitten op de banken. De andere groep kwam een beetje later af. "Wejooowww" zei Rania terwijl ze naar ons toekwam. "Wat is er?" vroeg ik. "Wollah er was daar zo een knappe gast omgg maar echt m3ayek" zei ze helemaal in shok. Ik begon te lachen. "Ja wejow niet normaal" zei Anissa. "Maar hij zat met 2 andere chicks tazz" "Knappe jongens ga je nooit alleen vinden meid" zei ik. "Ja wollah" zei Halima. "Maar we zaten wel dichtbij he" zei ze terwijl ze Anissa een schouder duwtje gaf. "Wollah jullie zijn helemaal blij omdat jullie een knappe jongen hebben gezien ewa fhem 😂" "Nee hij was echt next level snapje" zeiden ze in koor. Ik begon te lachen. Yeh gekke meiden. (Die knappe jongen over wie ze het hadden was trouwens Younes, maar dat wist Leyla niet)

Natasha :

Samah en Younes zaten al de hele tijd te praten en lachen met elkaar, kvoelde me net een derde wiel. Maakt niet uit, ik laat ze wel. Ik zie wel dat Samah heel erg geintreseerd is in hem. En tot mijn verbazing, bewijst hij het tegendeel niet. Hij was toch verloofd niet? Ik volg even niet meer, maar tzijn eigenlijk niet eens mijn zaken dus idc.

Samah :

Wow hij is echt zo aantrekkelijk! De manier waarop hij praat, zijn lach, zijn ogen, zijn blik, gewoon alles. Als hij niet kijkt, staar ik hem stiekem aan. Zijn kaaklijn is helemaal gespannen en zijn brede schouders zijn gewoon 😍. Pfff help me, ik mag echt niet weer verliefd worden. Heb al genoeg hartpijn gehad met mijn vorige ex. Ohja jullie weten er natuurlijk nog niks van. Nouja ik had een tijdje geleden 3jaar lang een relatie met een man waar ik hella serieus mee was. We hadden echt toekomstplannen met elkaar en hij zou mijn hand komen vragen. Maar dat is misgelopen want hij heeft me bedrogen en heeft het bed gedeeld met iemand anders. Vanaf dan wou ik hem niet meer zien of spreken, maar hij bleef me maar stalken dat het gewoon creepy werd. Hij wou me persee terug maar ikke hem niet meer. Hij had mijn hart gebroken. Nadat ik hem niet meer terug wou heeft hij me zwart zitten maken bij mijn familie en ergst van al, ze geloofden hem. Daarna was ik zo teleurgesteld in mijn eigen familie dat ik gewoon wou verhuizen en in me eentje wou gaan wonen. Ben daarna naar Brussel verhuist en nu hmdlh heb ik werk gevonden en daar nog eens bij werk ik met zo'n knapperd.

Terug in het hotel :

We namen afscheid van Younes en liepen naar onze kamer. Ik plofte met een brede glimlach op mijn bed. "Zo'n grote glimlach" zei Natasha lachend. "Ja voel me echt goed haha" "Hmmm komt het door Younes?" vroeg ze. Ik keek me geschrokken aan. "Kzie het wel aan je" Ik glimlachte. "Njaaa ik weet niet, hij doet iets met me. Nooit gedacht dat ik me weer zo ging voelen" "Ja ik zag het daarnet, hoe jullie naar elkaar keken" "Echt?" "Ja, maar uhm..." "Wat?" Vroeg ik nieuwsgierig. "Hij is verloofd he..." "WAT?" Ze keek me onschuldig aan en knikte. "Meen je dit?" "Ja" Mijn brede glimlach verdween opeens. Wow ik was in shok? "Waarom doet hij dan zo... zo sneacky?" vroeg ik luidop. "Dat weet ik niet" Ik zuchtte. Mijn hart huilde letterlijk. Net dat ik dacht dat het goed ging komen...

Natasha kwam naast me zitten en sloeg haar arm om me heen. "Ga met hem praten?" Ik twijfelde. Zou ik het doen. Ja, ik besloot om te gaan. Ik stond op en ging naar zijn kamer.

Younes :

Er werd op de deur geklopt. "Ja" riep ik. Samah kwam binnen. "Uhm" stotterde ik. "Uh oei sorry" "Ja wacht ik doe even een shirtje aan" zei ik en gooide iets over me heen. "Ja kom maar" zei ik. Ze liep aarzelend naar binnen en ging op me bed zitten. Ze gedroeg zich vreemd. "Is er iets?" vroeg ik. Ze durfde geen oogcontact te maken. "Ja..a" "Wat is er?" "Nou uhm pfff" Ik keek haar vragend aan terwijl zij nog steeds naar de grond staarde.

"Ben je verloofd?" Vroeg ze opeens. Wow hoe weet zij dat? Ik keek haar geschrokken aan. "Ja he?" zei ze terwijl ze me doordringend aankeek. "Hoe weet je dat?" ontweek ik de vraag. "Ik vroeg het je eerst, ben je verloofd of niet?" Ik keek naar de grond en knikte. "En waarom heb je me dit niet eerder verteld?" "Omdat..." "Je bent al die tijd vreemd gegaan met mij?" zei ze teleurgesteld. "Nee ik ben niet vreemdgegaan" "Wat dan? Je flirt toch met me achter jou vrouw haar rug?" "Tis mijn vrouw niet meer" "Huh?" "Lang verhaal" zei ik zuchtend. "Nou vertel, ik heb tijd" zei ze terwijl ze haar armen kruiste. "We hebben hevige ruzie gekregen en sinds dan, praten we niet meer, ik weet niet eens hoe het zit tussen ons, maar tis soort van gedaan" "Ruzie waardoor?" Ik vertelde haar de situatie en ze keek me met ongeloof aan.

"Haar eigen nicht?" zei ze verbaasd. Ik knikte. "Omg zo erg dit" "Njah" "Maar ik snap je, ik weet hoe het voelt, teleurgesteld worden door de liefde van je leven..." zei ze opeens heel zacht. "Huh?" "Ja ik had ook een ex..." En toen vertelde ze me heel haar verhaal.

"Heftig" zei ik. "Ja, daarom ben ik ook naar Brussel gekomen en woon ik alleen" zei ze. "Meskina" "Njah tleven he" "Ja vooral als je eigen fam je in de rug steekt" "Ja echt waar, toen ik te weten kwam dat Adil met een ander naar bed was geweest, was ik echt ontroostbaar, maar toen mijn familie hem nog eens geloofde, toen was het klaar. Ik moest verhuizen en weg van al die machakil" "Meskina, komt wel goed inshallah" zei ik en wreef over haar arm. Ze keek me diep in de ogen aan en glimlachte. "Ik hoop het" zei ze zacht. We keken elkaar een lange tijd aan en automatisch,  gingen mijn ogen naar haar lippen. Ze lachte, want ze had me door. Wat had ik de lippen van Leyla gemist. De manier hoe ze ze tegen de mijne drukte pfff. Zonder mijn besef likte ik mijn lippen en keek haar vervolgens in de ogen aan. Haar wangen kleurden rood en ze kwam ietsje dichterbij.

Bijna had ik haar gekust, maar ik kon net op tijd de verleiding weerstaan. Ik stond in een ruk op. "Uhm ik ga slapen, want uh morgen is het een grote dag en we moeten uitgerust zijn" zei ik snel. "Uh ja ja natuurlijk, uhm slaapwel" zei ze en stond op met een rood hoofd. Ze ging weg en ik plofte neer op mijn bed. Ik zuchtte diep. "Leyla" zei ik zacht. Mohim ik ga maar slapen, want morgen is het een grote dag.

Niet wetend dat morgen niet alleen, op zakelijk vlak een grote dag is, maar ook op het vlak van liefde...

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu