69

4.8K 224 19
                                    

Rayan :

Ik werd wakker door m'n zusje die me kwam wakker maken. "Wij gaan weg" zei ze. Ik mompelde wat en ze verliet mijn kamer. Ik woelde nog een beetje in mijn bed, maar slapen zat er niet meer in. Ik ging rechtop zitten en nam mijn telefoon erbij. Het was al middag voorbij. Ik heb nog welgeteld 2 uren om me klaar te maken, want om 3 heb ik afgesproken met Nafissa. Ik liep naar beneden en maakte ontbijt voor mezelf. Ik besloot om ondertussen Younes te bellen. Na een paar keer rinkelen, nam hij eindelijk op. "Ewa broer" zei ik. "Heee" "Alles goed?" "Ja hmdlh met jou?" "Hmdlh wat ben je aan het doen?" vroeg ik. "Niks man jij?" "Pas wakker, maar uh ff vraagje" zei ik.  "Ja" "Heb je wat te doen vandaag?" "Nee niet echt hoezo?" antwoordde hij. "Nou goed want heb vandaag afgesproken met een meisje en wil dat je meekomt" Hij begon luidop te lachen. "Durf je niet wela?" "Hahha niet echt" loog ik. "Dan moet ze wel heel speciaal zijn hee" zei hij nog steeds lachend. Inderdaad ze is heel speciaal, zei ik tegen mezelf. "Ewa ja, maar kan je of niet?" "Ja saaf hoelaat?" vroeg hij. "3 uur?" "Saaf dan kom ik achter je isgoed?" zei hij. "Ja top beslema" Na het ontbijt liep ik naar boven om een snelle douche te nemen.

Ik wikkelde een handdoek rond mijn middel en liep naar mijn kamer waar ik me omkleedde. Deze keer had ik wat meer tijd nodig dan normaal. Ik wou er simpel, maar toch wel deftig uitzien. Ik deed een jeansbroek aan met een zwarte, strakke tshirt. Ik keek in de spiegel en vond het eerlijk gezegd wel deftig uitzien. Niet to mutch, maar gewoon simpel mooi. Mijn haren waren intussen gedroogd en ik bracht ze in model met wat gel. Voor schoenen deed ik gewoon mijn zwarte nikies aan en klaar. Het was kwart voor 3 dus Younes zou zo meteen wel arriveren. Ik spoot nog een geurtje en liep naar beneden, ondertussen belde ik Younes.

Younes :

Ik lag gewoon op me bed, toen Rayan me belde. Hij zei me dat hij had afgesproken met een meisje, maar hij durfde niet te gaan. Ik ging echt stuk, kifesh deze? Mohim ik ga dus rond 15 uur achter hem. Maar als zij hebben afgesproken wat moet ik daar dan? Feshkel, ik vraag hem straks wel. Ik had nog een paar uur, dus geen haast.

Het was bijna 15 uur en ik besloot om me klaar te maken. Ik trok gewoon een zwarte spijkerbroek met een witte calvin klein shirt. Ik deed een beetje gel in me haren en spoot mijn favoriete hugo boss luchtje. Rayan belde me. "Broer ben je klaar?" "Ik vertrek zo" zei ik. "Safe top" Ik legde af en deed mijn stan smith's aan. Snel liep ik naar beneden en nam de autosleutels van de bmw.

Nafissa :

We waren aangekomen aan playa en besloten om op een terrasje te gaan zitten. We bestelden wat om te drinken en ondertussen stuurde ik Rayan. Hij zei me dat ze onderweg waren. Oke alles loopt volgens plan. Ben echt benieuwd naar Leyla's reactie als ze gaat zien dat Younes er ook gaat zijn. Ik hoop echt dat we hun zo gaan kunnen terugkoppelen.

Rayan :

Ik hoorde getoeter en liep naar buiten. Ik zag dat Younes er stond met zijn bmw. Hij glimlachte naar me en ik stapte in. "Salam broer" zei ik en gaf hem een hand. We reden door en meteen begon hij met de vragen. "Wie is dat meisje eigenlijk? En hoezo heb je me niks verteld? En waarom moet ik mee?" "Hahahaha oww rustig" zei ik. "Waaa zeed vertel, ik snap echt niet waarom ik mee moet is toch niet eerste meisje waarmee je afspreekt?" "Nee, maar zij is echt speciaal man" "Wie is ze dan?" vroeg hij. "Nafissa" zei ik en keek hem aan. "Wat? Nafissa? Zeg wollah?" zei hij geschrokken. "Ja wollah" "Hahahaha flexer en je verteld me niks?" "Ja maar ik spreek maar sinds gister met haar" "En zo snel afspreken yek?" "Ewa je weettoch broer" Hij begon te lachen. "Meziann en hoezo moet ik dan mee?" "Je weet ik heb stres" "Hahaha, maar dan zit ik daar zo als een derde wiel" "Maak je maar geen zorgen" zei ik en keek uit het raam. Hij moest eens weten...


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu