13

7K 290 8
                                    

We kwamen toe en parkeerden de auto. We stapten af en liepen naar het strand. De wind, blies lekker doorheen m'n haren en ik kreeg al zin om in het water te springen. "Waar zijn ze?" vroeg ik. "Hier ergens, wacht ik ga ze bellen" zei hij.

In de verte zag ik iemand zwaaien. Ik tikte Abdellah aan. "Daar zijn ze denk ik" en ik wees naar die jongen die zwaaide. "Ahja daar" Hij legde af en stapte hun richting op. Nafissa kwam naast me lopen. "Heb je hem geziennn????!!" vroeg ze. "Wie?" "Die aan het zwaaien was! Hij was kapotmooi" "Uh ik heb hem niet goed gezien" "Putainn hij was echt knap!" We kwamen dichter en dichterbij en hoe dichter we kwamen hoe beter ik hem te zien kreeg. Hij was lang en had een lichte sixpack. Zijn haren waren helemaal in de war en dat maakte hem nog meer aantrekkelijker. Hij had van die bruine ogen die in het zonlicht soort van groen werden en als hij lachte was het alsof hij reclame aan het maken was voor Oral-B. Hij was dus echt knap. Hij had een roze shortje aan, dat hem perfect stond met z'n bruine kleurtje. "Knap hee!" zei ze in m'n oor. Ik knikte en liep Abdellah achterna. Hij groette ze uitbundig. Moet ik nu ook groeten of gewoon een hand geven? Ik weet het niet, laten we gewoon een hand geven. Ik gaf hem een hand, maar hij trok me naar zich toe en gaf me 2 kusjes. "Ik ben Ilyas" zei hij. Wauw zijn stem! Ik lachte verlegen "Aangenaam, ik ben Leyla" zei ik.

Ilyas :

Ik lag rustig te slapen toen ik wakker werd gebeld door Hicham. "Wat is er" zei ik met een slaperige stem. "Zin om mee te gaan naar de zee?" Ik keek naar het uur en het was bijna 3 uur. "Met wie?" vroeg ik. "Abdellah, Ismael en ik" "Alleen wij 4?" "Ja en waarschijnlijk neemt hij z'n zusje en nichtje mee" "Hoe oud zijn ze?" "17 en 18 dacht ik" "Ja is goed ik kom mee, kom je me dan halen?" vroeg ik. "Ja binnen een halfuurtje sta ik bij jou" en hij legde af. Ik stond op en ging naar de badkamer. Mehdi, m'n kleine broertje, kwam meteen op me afgerend. "ILASSS!" zei hij. Hij kan geen Ilyas zeggen. "Sbah el gheer!" zei ik en nam hem op. Ik ging naar beneden en ontbeet.

Ik liep weer naar boven en deed gewoon mijn roze Ralph Lauren shortje aan. Daarop trok ik een witte tshirt en ging snel naar de badkamer voor een handdoek. Mijn haren liet ik gewoon zo want ik zou toch gaan zwemmen. Ik poetste nog m'n tanden en waste m'n gezicht. Zo zag je niet dat ik pas wakker was.

Ik hoorde getoeter voor de deur. "Weldiii Hicham is er voor je!" riep me ma. Ik liep naar beneden en gaf haar een kus op haar hoofd. "Ik ga naar het strand" zei ik en ging weg. "Veel plezier" zei ze nog. "Shokran!" riep ik en sloot de deur. Ik stapte de auto in en zag dat Ismael er ook was. Ik gaf ze allebei een mannelijke groet en stapte vanachter in. Met luide muziek reden we richting de zee.

"Je zei dat z'n zusje ook komt toch?" vroeg ik. "Ja waarom" "Oh nee niks" "Waarom vraag je't dan?" "Gewoon ik heb een paar foto's van d'r gezien op  insta, ze is wel kapot mooi!" "Ja dat wel" zei Hicham. "Mohim niks proberen, hij maakt jullie dood" zei Ismael. "Jammer wollah" zei ik teleurgesteld. Ik heb haar nog nooit in het echt gezien, maar af en toe dropt hij wel is foto's met haar op insta. Ze lijkt echt geen 17 en is echt knap. Jammer dat het de zusje is van m'n vriend.

We kwamen aan, aan het strand en gingen zitten ergens waar het nogal druk was. Abdellah was er ook bijna. Niet veel later kreeg ik een telefoontje van hem dat hij er was. Ik stond op en zwaaide. Ik zag z'n zusje in de verte naar mij wijzen en werd al gelijk blij, geen idee waarom.  Ze kwam naar me toe en gaf me een hand, ik trok haar naar me toe en gaf haar 2 kusjes. Haar wangen waren goddelijk. "Ik ben Ilyas" zei ik. "Aangenaam ik ben Leyla" zei ze. Ze lachte verlegen en gaf de anderen een hand. Eerlijk, ik schaamde me wel een beetje. Ze kwam tussen mij en haar nicht liggen. Ze deed haar kleren uit en wejowwww. Ik wist niet dat ze zooo lekker was. Hoe hard ik ook niet probeerde te kijken, ik kon het gewoon niet. Ze was 3ayek lekker man. Kifesh deze. Toen ze zag dat ik haar scanden, ging ze meteen liggen. Ayawww waarom zet ik mezelf steeds voor schut. Ze gingen liggen op d'r rug en begon te zonnen, haar nichtje idem.


Leyla :

Abdellah nam plaats naast z'n vriend Ismael. Oke daar ga ik dus echt niet tussen gaan liggen. Ik ging tussen Nafissa en Ilyas liggen. Liever dit dan tussen m'n broer en z'n vriend. Ik kleedde me uit en zag dat Ilyas me scande. Ik schaamde me zo hard en ging meteen liggen. Hij had door dat ik hem door had en keek de ander kant op. AWKWAARDD. Ik ging liggen en begon te zonnen samen met Nafissa. Op de achtergrond was er muziek. Ze hadden hun boxen mee. Af en toe zong ik mee.

"Eee bolle" hoorde ik Abdellah zeggen. "Wat" "Ga je mee het water in?" "Nee nog niet" zei ik. Hij ging samen met Ismael en Hicham en ik bleef met Ilyas en Nafissa achter. "Ik wil ook het water in" zei Nafissa. "Ugh niet nu" "Nee nu zeed sta op" "Wacht effe dan" "Kom dan nuuu!" zei ze. "Nee ga jij, ik kom zo wel" "Nee ik ken jou, jij gaat gewoon lekker blijven liggen a luiaard" "Nee ik kom wel af, ga alvast" "Ik haat jou!" zei ze en stond op. Ik wou echt nu niet nat worden, anders plakt die zand aan me enshit en dan moest ik wachten tot ik droog, zodat ik verder kan zonnen.

Ik zag Nafissa in de verte, die me een teken deed om te komen. Ik zuchtte en stond op. "Wil je aub letten op me tas" zei ik tegen Ilyas. Hij keek me aan, maar omdat de zon in z'n ogen scheen kleurden z'n ogen groen. "Ja ja ga maar" zei hij lief. "Bedankt" zei ik met een glimlach. Hij liet me denken aan Younes.

Ik liep naar het water, maar stak alleen m'n voetjes. "Kom dan in!" zei ze. "Nee straks pas" Ik bleef met me voetjes in het water staan en ze kwam achter me aanlopen om me in het water te duwen. Ik liep weg en ging terug naar m'n plek. "Zo snel al terug?" zei Ilyas. "Ja ze wil me nat maken" zei ik. Hij begon te lachen. "Je komt naar de zee, maar wilt niet nat worden?" "Haha jawel maar nu nog niet, ik wil nog even zonnen en dan pas , anders plakt die zand zo" "Ben je niet bruin genoeg dan" zei hij en ik zag z'n ogen glijden over m'n lichaam. Even voelde ik me ongemakkelijk. "Hoe bruiner hoe beter toch" "Maar ik snap je wel, ik wil ook straks pas gaan" Ik knikte met m'n hoofd en keek naar Nafissa die met Hicham aan het praten was. Olaaa gechant daarzoo, ik begon te lachen waardoor Ilyas naar me keek. "Is er iets?" vroeg hij. "Nee nee" zei ik en had m'n ogen nog steeds gericht op Nafissa en Hicham. Hij ging rechtop zitten en keek ook naar hun. "Er word daar geflirt" zei hij. "Blijkbaar" Zo begonnen we te praten met elkaar en leerden we elkaar beter kennen.

Niet wetend dat hij gevoelens voor haar zou krijgen en dat het haar later in problemen zou brengen...


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu