167

4.9K 253 36
                                    

Leyla :

Hij ging achter me staan en deed de ketting, die hij voor me had gehaald, rond mijn nek. Vervolgens kwam hij weer voor me staan en keek me diep in de ogen aan. "Met die ketting, beloof ik dat ik voor altijd van je zal houden wat er ook gebeurd en ik altijd aan je zijden sta, hoe moeilijk je het ook hebt" fluisterde hij zachtjes. "Oh my..." Ik nam zijn hoofd vast, tussen mijn handen en drukte mijn lippen tegen de zijne. Er werd luid geklapt en gefloten en ik voelde me net in een film. Op dit moment kon het me niet schelen, wie er rondom ons stond.

De mensen waren weer weg en Younes en ik gingen weer zitten op het bankje. "Younes, ik weet echt niet hoe ik je moet bedanken" "Niet, je liefde is al een bedanking" Ik gaf hem een knuffel. "Ik hou van jou" mompelde ik.

Na een uurtje gingen we terug naar het hotel, omdat het kouder en donkerder werd. Ik kon niet wachten om het nieuwtje aan Nafissa te vertellen. Younes belde intussen Rayan om te vragen of ze al in het hotel waren of niet en ja hoor, ze wachtte ons op.

We liepen het hotel in en werden vriendelijk gegroet door de portier. Ik glimlachte lief en liep verder naar de lift.

"Ik zie je straks dan" zei Younes. "Goed" Ik drukte snel een kus op zijn lippen en liep mijn kamer in. "NAFISSAA???!" riep ik meteen. "IK BEN AAN HET DOUCHEN!" "SNEL IK MOET JE WAT VERTELLEN!" "OKEEE" Blij ging ik op mijn bed liggen en haalde diep adem. Ik ben zo blij met een jongen als Younes. Ik stond weer op en ging voor de spiegel staan. Ik keek naar de mooie ketting die nu rond mijn nek hing en hield hem vast tussen mijn vingers. Het was een diamanten ketting met zilveren afrondingen. Ik staarde er even naar en merkte toen op dat de letters Y en L erin gegraveerd waren. Ik keek heel goed en ja hoor, de letters Y en L waren er gewoon in gegraveerd. Ik kon wel huilen van geluk. Alsof dit allemaal niet genoeg was.

Nafissa kwam de badkamer uit en keek me raar aan. Wat sta jij daar dom te doen? "KIJKKKKK!!!" riep ik en toonde haar mijn ketting. "Wat?" "Deze ketting heb ik vandaag van Younes gekregen terwijl hij mij ten huwelijk vroeg voor de eiffeltoren" "Je liegt?" "Ja wollah, de letters Y en L zijn er zelf in gegraveerd" Ze nam de ketting tussen haar vingers en bekeek het aandacht. "Wow Leyla, zo mooi!" "Ja ik weet het" "En heeft hij jou echt ten huwelijk gevraagd?" "Jaaa!" We gingen op haar bed zitten en ik begon haar te vertellen.

"Wow zo romantisch dit allemaal" "Ja he, ik ga ook iets kopen voor hem" "Wat ga je kopen?" "Ik weet niet, ik zie wel" "Anders vraag ik wel aan Rayan dat hij aan hem vraagt wat hij wil" "Ja, maar hij moet wel subtiel zijn he" "Is goed" "Mohim ik ga me omkleden" zei ze. "Oke, ik ga een douche nemen" Ik sprong de douche in, terwijl zij zich ging omkleden.


Nadat ik mijn douche had genomen, sprong ik in mijn lekker warme beertjes onesie en belde Younes. "Wat ben je aan het doen schat?" vroeg ik. "Niks, ik wacht op je" "Kom jij hierheen?" "Waarom kom jij niet?" vroeg hij. "Ben echt zo lui" "Pfff dikzak, ik kom eraan" "Yes, ik wacht op je" "Doei hbiba"  zei hij en legde af. "Komt Younes?" vroeg Nafissa. "Ja" "Goed, ik ga naar Rayan toe" "Is goed lieverd" "Doei hbiba, tot straks" "Beslema" zei ik.

Er werd op de deur geklopt. Ik stond op en ging de deur open doen. "Wat zie jij er schattig uit" zei hij en bekeek me van top tot teen. Ik begon te lachen. "Kom hier" zei hij en drukte me tegen de muur. Met zijn voet, sloot hij de deur en hij plaatste zijn handen bij mijn gezicht. Wild duwde hij zijn lippen tegen de mijne. "Shit wat heb ik dit gemist" snauwde hij tussen de kus. Ik begon te lachen en hij hief me op. Ik deed mijn armen rond zijn nek. Hard duwde hij me weer tegen de muur. "Auww" "Sorry schat, je maakt me wild" Ik trok me terug. "Wat zei je?" zei ik met een opgetrokken wenkbrauw. Hij gunde me een sexy lachje en ging verder. Hij gleed verder naar mijn nek en liep ondertussen naar mijn bed. Voorzichtig ging hij zitten met mij op zijn schoot. Ik duwde hem en ging boven hem liggen. "Genoeg" zei ik met een ondeugend lachje. "Ben je zeker?" zei hij terwijl hij me vast had en zich in een reflex omdraaide, waardoor hij nu op mij lag. Ik begon te lachen. Hij drukte zijn lippen weer in mijn nek. Dit voelde echt zo goed, maar beter stoppen we op tijd. "Stop stop stop" "Wat krijg je?" "Niks, maar beter stoppen we op tijd" Hij keek me ondeugend aan. "Stop jij met jou blik" "Haha, je hebt gelijk, ik stop beter nu" "Ja goed zo" "Maar eerst nog..." Hij kwam op mijn benen zitten en begon me te kietelen. Wejow ik heb geroepen voor die hele hotel denk ik. "YOUNEEESSSS STTOOOOPPP JE WEET DAT IK DAAR NIET TEGEN KAAANNN!!!!" Hij begon luid te lachen en deed verder.




Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu