67

5K 225 16
                                    

Younes :

Ik eindigde de kus en ze keek me dromerig aan. "Ik ben moe" zei ik. "Nu al? We zitten er maar pas" "Maar pas? We zitten hier al een halfuur" "Dat is toch niet zo lang?" "Ja, maar ik ben moe dus laten we maar naar huis gaan" "Maar ik wil niet naar huis!" zei ze. "Ik wel" "Ugh!!" "Ik kan je hier ook wel achterlaten als je wil?" Ze gaf me een zachte duwtje en ik hielp haar bij het opstaan.

We stapten de auto in en reden richting haar huis. Ik legde haar af en voor ze afstapte, duwde ze nog een kus op mijn lippen. Ze zwaaide nog voor ze naar binnenging en ik reed door. Ik ben moe en mis Leyla, vannacht droom ik over haar.

Nafissa : 

Ik had de hele avond/nacht gezellig met Rayan zitten appen. Hij is zoooo leuk en lief. Ayemaa, ben echt in de wolken door hem. We hadden uren zitten appen en hij was speciaal naar huis gegaan voor mij, zodat we konden bellen. We zaten al een tijdje te bellen, toen ik besloot om hem te vertellen wat ik al een tijdje in me gedachte heb. "Eeey Rayan?" zei ik. "Jaa" "Ik wil je iets zeggen" zei ik. "Zeg maar" "Nou eerst wil ik je iets vragen "Vraag dan maar" zei hij en begon te lachen. Zijn lach dayummmm. "Houd Younes nog van Leyla?" vroeg ik. Hij zweeg even. "Zeg nou eerlijk" zei ik. "Jaa hij houd van haar..." "Veel of is hij al over haar heen?" "Neej man hij houd echt van haar, ik heb hem nog nooit zien doen met een meisje, hoe hij bij Leyla doet" "Ben je zeker?" "Ja wollah, heel zeker" "Oke want ik wil ze terugkoppelen" zei ik. "Hoezo?" "Ze houden allebei van elkaar, maar zijn te koppig om terug te keren, dat irriteert me want ze kwetsen elkaar" "Daar geef ik je wel gelijk in, maar hoe wil je dat dan doen?" vroeg hij. "Laat me effe nadenken" zei ik.

Rayan :

Nafissa had een hele plan uitgedacht om Younes en Leyla terug te koppelen. Ik zelf vond het wel een goed idee. Ik weet dat Younes heel veel van haar houd, alleen heeft hij wat hulp nodig om het haar goed te kunnen duidelijk maken. Het loopt altijd mis tussen die 2. Nafissa had me ook verteld wat er laatst is gebeurd?! Dit wist ik niet en dat heeft hij me ook niet verteld. Als ik Leyla was, zou ik hem haten, na al die problemen en verdriet dat hij haar heeft gebracht. Maar je weet, liefde maakt blind. Ik wens echt het beste voor die 2 en inshallah lukt ons plannetje...




Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu