90

5.1K 239 19
                                    

Younes :

"Het is tijd om naar huis te gaan man" zei ze. "Ik wil niet weg, ik wil nog de hele nacht met je doorbrengen" Ze bloosde en stond op. Ze liep naar de auto en ik was vlak achter haar. "Younes do..." zei ze terwijl ze zich omdraaide. Ze had zeker niet verwacht dat ik zo dichtbij stond en botste tegen me aan. Ik voelde haar warme adem tegen mijn kin en keek haar diep in de ogen aan. Mijn ogen zakten naar haar lippen en dan weer naar haar ogen. Ze zette haar handen op mijn borst, meteen greep ik mijn kans en trok haar dichterbij. Ik drukte mijn lippen tegen de hare aan en de eerste seconden leek het wel alsof de wereld om me heen verdween. Haar lippen waren even zacht en heerlijk als ze eruit zagen. Ik was helemaal in trans. Langzaam aan liet ik mijn handen zakken en stopte bij haar zij. Ze leek evenveel te genieten als mij.

Leyla :

De eerste seconden was ik in shok. Wat gebeurd hier allemaal, maar al snel ontspande ik me. Ook al wou ik dit echt niet, dit voelde echt te goed aan. Damn zijn lippen, net twee kussentjes. Hij plaatste zijn handen in mijn zij en ik kreeg het er nog warmer van. Ik plaatste mijn handen op zijn wang en ging zo naar zijn haren. Hij zakte en zette zijn lippen bij mijn nek. Een kleine kreun verliet mijn mond. Hij plaatste zijn handen net boven mijn kont en ging door. Pff wat ik nu doe is niet goed. Ik duwde mezelf een beetje weg en hij keek me verlangend aan. Woorden konden mijn mond nog niet verlaten. Ik stond daar sprakeloos in zijn twinkelende oogjes te kijken. Hij probeerde verder te doen, maar ik schudde me hoofd. "Younes" zei ik met schorre stem. Hij begreep het zelf ook en plaatste zijn lippen op mijn voorhoofd. Het bleef even stil en op dat moment was het de liefde tussen ons die sprak. Wollah ik ben gek van deze jongen.

"Ik hou van je" zei hij met zijn lippen gedrukt tegen mijn voorhoofd. Ik wikkelde mijn armen rond zijn middel en legde mijn hoofd tegen zijn kin. "Ik ook van jou" fluisterde ik. We bleven enkele seconden zo staan. "Younes ik moet gaan!" zei ik en nam zijn hand vast, terwijl ik hem meetrok.

We stapten de auto in en hij reed gelijk weg. 'My love' sprong op van Jonna Frasser en zachtjes zong ik mee. "IK ZEG JE HOE HET IS, JIJ BENT MIJN TYPE CHICK. IK WAS JOU VIEZERIK JIJ BENT MIJN BABY!!" riep hij. Ik begon te lachen en zong verder. We passeerden langs playa, die nu leeg was. Af en toe zag nog wat mensen buiten, maar de meerderheid was al weg. "Playa is echt gezellig in de late nachten" zei ik. "Ja de volgende keer komen we hierheen" zei hij. Ik glimlachte en keek weer naar buiten.

We waren aangekomen voor mijn deur en ik zuchtte luid. "Dankje, was echt gezellig" zei ik en plaatste mijn handen op de deuropening. Hij trok me terug en ik keek zijn kant op. Hij tikte met zijn vingers op zijn wang. Ik begon te lachen en ging dichterbij. Op het moment dat ik hem een kusje wou geven, draaide hij zich om. Als ik niet op tijd was gestopt, had ik hem gekust. "Shitan, daarnet was een uitzondering oke" zei ik en trok me terug. Hij keek me teleurgesteld aan. "Aleee zeed ik moet naar huis" zei ik en duwde snel nog een kusje op zijn wang. Ik stapte af en nam ondertussen mijn sleutels uit mijn zak. Hij wachtte tot ik naar binnen ging en voor ik de deur sloot, gaf ik hem een luchtkusje. Hij reed door en voorzichtig sloot ik de deur. Op me tippen liep ik weer naar boven.

Ik lag op me bed en had me pyjama al aan. Late night like theseee... Ik stuurde Younes een bedanking en deed toen het ligt uit om te gaan slapen.


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu