182

3.7K 266 46
                                    

Ze haalde er een zwangerschapstest uit en drukte die in mijn handen. Ik keek er gevoelloos naar en daarna keek ik haar weer aan met opgetrokken wenkbrauwen. "Uhm, hoe weet ik dat dit van jou is?" vroeg ik bitchig. "Als je me niet gelooft, kijk dan maar" zei ze terwijl ze nog iets uit haar tas nam. Ze gaf me een papiertje waarop stond dat Siham ******* al 6 maand zwanger was met een echofoto van het kindje. Toen ik dat zag, kreeg ik bijna een hartaanval. Mijn ogen vulde zich met tranen. Ik trilde en keek mijn moeder aan. Zij had ook tranen in haar ogen. Ze trok me tegen haar borst aan en suste. "Het komt goed" zei ze zacht. Ik snikte luid. Ik voelde zoveel woede en verdriet! Hoe kon hij liegen en hoe kon ik hem nog geloven! Ik keek Siham nog een laatste keer aan. In haar ogen zag ik dat ze geen grap maakte. "Tfoe wollah je bent een vuile kehba! Je respecteerd je eigen nicht niet en jezelf ook niet, aangezien je je benen meteen open doet! Tfoe 3lik!" Riep ik boos en liep richting mijn kamer. Ik sloeg de deur keihard dicht en viel meteen op grond. Ik huilde zo luid dat ze me denk ik tot beneden hoorden. Mijn hele wereld stort in. Younes was mijn wereld, maar vanaf nu, vanaf dit moment, besluit ik dat het gedaan is tussen ons! Ik kan niet met iemand trouwen die vader is van mijn nicht en dan nog liegt en doet alsof er niks is. Ik haat mezelf en hem nu zo hard! Hoe kon ik hem geloven!

Ik stond op en nam mijn gsm. Ik belde Younes op. Na een paar keer rinkelen nam hij op. "Hee lieverd" zei hij doodleuk. "Ten eerste ik ben je lieverd niet meer, vergeet me en vergeet alles wat er ooit tussen ons was! Ik haat je!! Hoe kon je me zo voor gek houden en zo tegen me liegen?! Vieze hmar tfoe!" Riep ik boos en legde af. Ik gaf hem amper de tijd om te antwoorden. Ik liet mezelf vallen op mijn bed en huile het weer uit.

Meisjes ik heb dit deel snel snel geschreven omdat jullie zo graag een nieuwe deel wouden, maar ik ga slapen dus gn en tot morgen!! ❤

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu