46

5.3K 238 7
                                    

Younes :
"Siham??!" Hoorde ik Leyla verbaasd zeggen. Geschrokken keek ik naar de deur opening en inderdaad... daar stond ze. Holly shit, dit kan niet waar zijn. Ik wist niet wat ik moest doen of denken. Wie van de 2 bedrieg ik nu? Leyla of Siham? Siham keek me met een dodelijke blik aan. Meteen keek ik weg. Ayemaa dees is echt een fuckedup situatie. Ik zag een schaduw dichterbij komen. Oke here we go...

"Noem jij dit 'druk?'" zei Siham op een boze toon. Ik zweeg want had nu geen zin in drama. Ik maakte me meer druk om Leyla. Ik wil absoluut niet dat ze weet wat er tussen mij en Siham is gebeurd. Ik wil niet dat ze verkeerde gedachtes heeft van mij. Ik hou van haar, alleen van haar.

Leyla :
Boos kwam ze naar Younes toegelopen. Ze gunde mij en Nafissa niet eens een blik. Uhmm oke? "Noem jij dit 'druk'?" zei ze boos. Younes zat daar maar sprakeloos naar de grond te staren. Ik weet echt niet op wie ik nu boos moet zijn. Op Younes die uit het niets met mijn nicht begint om te gaan of op Siham mijn EIGEN NICHT die omgaat met de jongen waarvan ik hou? Oke dit is niet goed. Ik moet hier weg. Ik keek van Siham naar Younes. Ze waren blijkbaar druk met elkaar bezig. "Ik ga" zei ik tegen Nafissa en stond op. Younes hield mijn hand nog vast en trok me terug, maar ik ging gewoon door. Wat is zijn fkn probleem dan. Wollah meh ik begrijp jongens en ik ga ze nooit begrijpen.

De tranen hadden sneller hun weg naar beneden gevonden dan ik naar buiten. Buiten aangekomen, ging ik tegen de muur staan en veegde mijn tranen weg. Ik hoop dat Nafissa nu naar buiten komt want heb geen zin om hier nog te staan wachten. Nadenkend keek ik naar boven. Zelf al wil je een leuke avond, zelf dat is je niet gegund a3ibabdallah. Van Siham vind ik het het ergst. Hoezo kan ze me dit aandoen. Voor een keer dat ik echt gevoelens krijg voor iemand, gunt ze me niet eens. Ze heeft elke week toch andere, ze kent zoveel jongens, maar nee. Maar uit dit heb ik mijn les geleerd. Ik heb geleerd dat je niemand maar dan ook niemand moet vertrouwen. Safe ben klaar met iedereen. Nee nee de tranen rollen weer naar beneden....

Nafissa :
Vanaf dat ik zag dat Siham naar binnen kwam, wist ik dat dit een dikke soep zou worden. Idk why maar ik begin haat voor dr te krijgen. Hoe en waarom doet ze haar dit aan. Ik zag Leyla's blik meteen veranderen. Ze waren net zo schattig bezig...

Leyla stond op en liep naar buiten. Younes probeerde haar nog tegen te houden, maar ik denk dat niemand haar nu echt tegen kan houden. Zelf ik niet.

Terwijl Leyla naar buiten liep, zat ik daar nog tussen. Siham en Younes hadden een hevige discussie. Ik kon de helft niet horen door de luide muziek op de achtergrond, maar ik zag dat Younes er niet echt bij was met zijn hoofd. Hij had zijn ogen de hele tijd gericht op de deur in de hoop dat Leyla naar binnen zou komen. Nou nee manneke ze komt niet terug, dacht ik.

Ik had mijn ogen de hele tijd gericht op Younes. Ik probeerde hem te begrijpen en te achterhalen wat hij dacht toen Siham hem opeens een rake klap gaf. Geschrokken keek ik Siham aan. Ik zag Younes's ogen in vuur veranderen en wist dat dit niet goed zou aflopen. Hij stond boos op, maar ik duwde hem terug neer. "Luister siham!" begon ik. Younes en Siham keken me allebei aan. "Ten eerste, je bent een kk flikker want wie the fuck doet dit zijn eigen nicht aan? En ten tweede wat zit je hier aandacht te zoeken en de jaloerse uit te hangen terwijl jij degene bent die je moet schamen? Tfoe mijn respect heb je al verloren!" zei ik boos. Younes keek me met grote ogen aan. "Maar jij Younes, jij bent ook evenveel in fout" zei ik zacht tegen hem en verliet de lounge. Meskina Leyla.

Leyla :
Nafissa kwam na een tijdje naar buiten. Zonder een woord te zeggen liep ik naar de auto. Ik stapte in, startte de motor en vertrok. "Ik heb met Siham gesproken" verbrak Nafissa de stilte. Zonder iets te zeggen, wachtte ik op wat ze zou zeggen. "Ik heb haar gewoon rechtuit gezegd dat ze een kk flikker is en dat ik mijn respect voor haar ben verloren. Bij mij hoeft ze niet meer te komen" Ik glimlachte. "Dankje schat" zei ik zacht. "Your welcome maar ehh.." zei ze stotterend. "Wat" "Ik weet dat je't liever niet over hem hebt maar Younes zat de hele tijd naar de deur te kijken alsof hij op je wachtte" "Dan mag hij nog lang wachten" zei ik kort en reed met volle gas door.

We waren aangekomen thuis en ik had iets lekkers aangedaan. We zaten voor de tv, maar mijn hoofd was ergens anders. "Weet je wat echt fucked up is" begon ik uit het niks. Nafissa keek me aan. "Dat, ondanks ik weet dat hij me niet wilt, mijn hart toch naar hem blijft gaan" "Wie zegt dat hij je niet wilt?" "Was dit allemaal dan niet duidelijk? Hij heeft een relatie met Siham en gebruikte mij de hele tijd om dichter bij haar te komen" "Nou nee.." en zo ontstond er een hele discussie...


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu