89

5.6K 236 32
                                    

'Ik ben er' stuurde hij. Op me tippen liep ik de trap af en deed voorzichtig de deur open. Ik zag zijn auto in het midden van de straat staan en rende zo snel ik kon de oprit af. Buitenadem stapte ik in. "Rustig weyema, er loopt je geen hond achterna" zei hij. Ik negeerde het en probeerde op adem te komen.

"Naar waar wil je?" vroeg hij. "Ons plekje" antwoordde ik. Hij begon te lachen. "Waarom lach je?" "Vind het gewoon schattig dat je het 'ons' plekje noemt" "Is toch ook ons plekje? Of neem je elke chick mee naar daar?" "Nee nee wollah niet, jij bent enige" "Ik voel me wel speciaal nu" zei ik. "Je hebt het recht haha"

We kwamen aan en stapten af. Snel ging ik zitten en hij kwam later pas. "Waarom zo gehaast?" vroeg hij. "Ik weet niet, ik stres" zei ik. "Stres voor?" "Nou stel me moeder komt hier achter?" "Achter wat?" "Dat ik stiekem het huis heb verlaten?" "Owww ze weet niet dat je buiten bent?" "Uh nee? Het is al middernacht en iedereen slaapt al denk je dat ze me het huis uit gaat laten?" "Ewa als iedereen slaapt, waar maak je je dan nog druk om?" "Ewa je weet nooit" "Nee man, maak je geen zorgen" zei hij.

Mijn gedachtes zaten de hele tijd bij me ma. Het zat me echt dwars dat ik dit allemaal verberg voor haar. Eerst heb ik over die date gelogen, nu ga ik stiekem naar buiten. Ik moet het haar echt vertellen, ze gaat echt niet boos worden. "Waar zit jij toch met je hoofd?" vroeg Younes die het duidelijk had opgemerkt. Ik zuchtte. "Wat is er?" "Ik moet het me ma echt vertellen" "Waarom doe je het dan niet?" "Ik durf niet" "Je zei zelf, je ma is je beste vriendin, dus is toch leuk als ze het weet?" "Ja inderdaad, maar stel ze vind het niet oke?" "Waarom zou ze het niet oke vinden?" "Pfff ik weet niet!" "Stop met je druk te maken en geniet van dit moment" zei hij. Ik keek naar beneden. "Kom hier" zei hij en trok me in zijn armen. Mijn hoofd kwam tegen zijn borst aan en zijn armen sloeg gij over me heen. Oh wat voelde dit goed aan. Al mijn zorgen gingen weg en ik voelde me veilig en vertrouwd. (Ongeveer zelfde positie als hieronder)

"Owhja, Siham moet terug naar België he" zei ik en begon te lachen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Owhja, Siham moet terug naar België he" zei ik en begon te lachen. "Waarom lach je?" "Omdat dit echt dikke karma is" "Meskina, ik voel me ergens wel schuldig" Ik ging rechtop zitten en keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Ow nu is zij de meskina?" "Ik bedoelde het niet zo" zei hij. "Nee zeker niet" zei ik jaloers. "Niet jaloers doen" zei hij terwijl hij me terug trok. "Je neemt het rustig op voor degene die dit allemaal heeft veroorzaakt" "Ik neem het niet op, ik zeg gewoon dat ik me schuldig voel voor wat er allemaal is gebeurd"

"Hoe was je dag vandaag?" vroeg hij om van onderwerp te veranderen. "Saai van jou?" "Same" "Wat heb je gedaan?" vroeg ik. "Ik ging normaal naar de zee met me neven, maar het ging niet meer door" "Hoezo niet?" "Himad, Achaf en Ayoub konden niet" "Ah jammer, wollah ben ook al  kapot lang niet meer gegaan" "Waarom kom je morgen niet mee?" "Tuurlijk gezellig tussen je neven, waarom niet?" "Vraag dan je nichten mee?" "Ik vraag ze morgen wel" "Ik wil echt heel graag dat je mee komt" zei hij. "Inshallah" zei ik en het viel weer stil. "Waarom ben je zo rustig?" vroeg hij. "Ben ik niet?" "Uh jawel?" Ik begon te lachen. "Ik weet niet" "Waar is die actieve Leyla die haar mond niet kan houden?" "Ver weg" Hij knuffelde me zo hard dat ik zelf geen woorden meer kon uitbrengen. "Youn..ess..s.t..oo..p" kwam er moeilijk uit. Hij begon te lachen. "Gaan we doen durven of waarheid spelen?" zei hij opeens. "Uh oke, maar jij begint wel" zei ik. "Saaf, vraag" "Doen durven of waarheid?" vroeg ik. "Waarheid" antwoordde hij. "Uhmmm waarheid, oke ik heb 1!" riep ik. "Zeed" Ik begon te lachen, maar besloot om het hem toch te vragen. "Wanneer was je eerste kus?" Hij begon te lachen. "Ik weet niet meer, was 15 ofzo" "Weet je nog met wie?" "Uh je mag maar 1 vraag stellen!" "Je ontwijkt de vraag" zei ik. "Nee wollah ik weet niet, waarschijnlijk iemand van school ofzo" "Hahaha oke nu aan mij" zei ik. "Welke?" "Ook waarheid" "Pfff" "Ja sorry, lig hier echt goed, geen zin om te bewegen" "Uhm wie was de laatste jongen waar je van hield?" "Laatste? Mijn ex Ibrahim" Hij keek me flauw aan. Zo speelden we het spel nog een uur aan een stuk en ik ging echt stuk om sommige vragen.

"Het is tijd om naar huis te gaan man" zei ik terwijl ik naar het uur keek. Het was bijna 3 uur in de nacht. "Ik wil niet weg, ik wil hier nog de hele nacht met je doorbrengen" zei hij. Ik bloosde en stond in 1 beweging op. Geen idee hoe ik dat heb kunnen doen. Ik liep naar de auto, maar die was gesloten. "Younes do.." ik draaide me intussen om en botste perongeluk tegen hem aan. We waren letterlijk 1 cm van elkaar verwijderd en keken elkaar diep in de ogen aan. Ik voelde de hele fucking jungle in me buik, maar vermande mezelf. Ik legde mijn hand op zijn borst om me weg te duwen, maar hij trok me dichterbij en plantte zijn lippen in de mijne.


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu