14

6.4K 252 16
                                    

Nafissa, Abdellah, Hicham en Ismael kwamen eindelijk terug. "Zitten jullie hier nog steeds" zei Ismael. Ik knikte en lachte naar Abdellah. Nafissa kwam naast me zitten en ze was kletsnat. "Maak me niet nat eh mongool!" zei ik. Ze begon me expres nat te maken en uit reflex, sprong ik naar achteren en viel op Ilyas. Onze gezichten waren 3 cm van elkaar verwijderd. "Uhm.. s..orry" zei ik stotterend. "Geen probleem hoor" zei hij en gaf me een aantrekkelijke lachje. Ik keek met grote ogen naar Nafissa en ze begon te lachen. Ze wist meteen wat ik bedoelde. Ik ging terug liggen en begon weer te zonnen. "Ik moet je nog wat vertellen" zei ze in m'n oor. Ik knikte. "Wesh ga je blijven zonnen?" vroeg Abdellah. "Nee kga zo wel het water in" Opeens voelde ik 2 handen om me heen. Ik werd gedragen door Ilyas. What the fuck, durft hij dat zomaar naast me broer? Hij droeg me en liep richting het water. "NEEE ILYAS PLEAASS!!" riep ik. "Jawel, lang genoeg gewacht" zei hij. Iedereen keek ons aan. Ik voelde hoe z'n buik tegen de mijne aankwam. Het gaf me echt een raar gevoel. Ik haakte m'n armen om z'n nek, maar dat hield hem niet tegen. "ILYASSSS PLEASSS STOP AUB IK GA WEL ZELF HET WATER IN!" riep ik, maar niet dat hij luisterde. Hij liep gewoon verder en PLATS hij plonsde in het water. 


"Ik haat je!" zei ik toen ik weer boven water kwam. "Nou graag gedaan hoor, anders bleef je daar toch gewoon maar zonnen" Ik rolde met m'n ogen. In de verte zag ik Abdellah en Ismael weggaan. "Hoezo? Waar gaan ze?" vroeg ik luidop. "Wie?" "Abdellah en Ismael" "Geen idee" "Wacht ik kom zo terug" zei ik. Hij trok me bij m'n arm. "Nee, we gaan zo wel samen terug gaan" zei hij. "Oke" zei ik en zwom verder. Het water was wel echt zalig. "Je kan dus goed zwemmen eh" zei hij en kwam naast me zwemmen. Ik stopte. "Hier is het goed" zei ik. "Is wel ver he" "Beter toch" "Ja dan hebben we eventjes tijd voor ons 2" Ik keek hem raar aan. "Wat bedoel je?" "Gewoon dat we eventjes alleen kunnen zijn, zonder dat iemand ons ziet" "Uhm nou uh daarnet waren we ook alleen hoor dus" "Ja maar nu ziet niemand ons" zei hij. "Dus?" Hij begon te lachen. "Mohim ik ga terugzwemmen" zei ik, maar hij hield me tegen. Hij trok me onder water en gaf me snel snel een kus. Ik zwom weer naar boven en kwam weer tot adem. "What the hell bezielt jou!!" zei ik boos. "Sorry" zei hij onschuldig. Ik rolde met me ogen en zwom terug.

Ik kwam weer aan bij het zand en raakte m'n lippen aan. Hij heeft me zojuist gekust. Ik liep naar Nafissa en Hicham die gezellig aan het praten waren. "Waar was je, we zagen jullie bijna niet" vroeg Nafissa. "Uh was wat dieper gegaan" zei ik snel en ging zitten. "Waar is Ilyas?" vroeg Hicham. "Uh daar" zei ik en wees naar hem. Hij kwam net uit het water. Nafissa had meteen door dat er wat scheelde, maar ik zou het haar nu niet vertellen waar Hicham bij zat. Ik ging weer liggen op me handdoek en zag dat Ilyas naast me kwam liggen. Een raar gevoel ontstond er in me buik. Vlinders in de buik, noemen ze dat denk ik. Komt het door die kus? Ik hoop van niet, want ik heb Younes nog. Niet dat er iets is tussen ons, maar ik vind hem wel leuk. Ik wil niet die chick zijn die op meerdere jongens valt. Pffff waarom heeft hij me gekust en hoezo voel ik geen walging ofzo tegenover hem. Liefde is zoooo ingewikkeld.


 

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu