102

5.4K 243 15
                                    

Dus was gewoon een normale zaterdag. Ik had niet echt iets te doen voor school. Nou eigenlijk wel, maar besloot om het op school zelf wel over te schrijven. Mohim ik was dus film aan het kijken in me lekker warme pyjama want was inmiddels al herfst. Opeens hoorde ik luide gejoel van beneden. Meteen sprintte ik uit me bed en trok me deur open. Abdel deed net hetzelfde en we keken elkaar even niet begrijpend aan. "Mabrouk mabrouk" hoorden we. We twijfelden geen seconde en renden de trap af. Beneden aangekomen zagen we mijn broer Anouar samen met me ouders en Lina. "Waarom die luide gejoel?" Vroeg Abdel. "Kom kom erbij zitten" zei me ma terwijl ze plaats maakte voor ons twee. Ik ging zitten en keek van Anouar naar me ma. "Wat is er dann???"  Zei Abdel ongeduldig. "Vertel het ze maar" zei me ma tegen Anouar. Ik had al een idee van wat hij zou zeggen, maar was toch ongeduldig. "Ik ga volgende week ern meisje haar hand vragen" zei hij. "JE GAAT WAT?" zei Abdel helemaal geschrokken. Ik begon te lachen want ik wist het al. Ik gaf hem een knuffel en fluisterde "eindelijk" in zijn oor. Hij glimlachte en Abdel bleef hem maar geschrokken aankijken. "Heb je spook gezien ofso" zei me vader. "Nee maar kifesh sinds wanneer wil je trouwen?" Zei Abdel. "Ewa er zijn mannen die gewoon serieuze dingen willen doen" zei me ma en gaf hem een schouderklopje.

Mohim we hadden nog besproken wanneer we zouden gaan en alles. Wat was ik blij voor die 2. Trouwen is het doel!! Ik ging terug naar boven en belde Younes want ja moest aan hem denken en wou het hem vertellen. Hij nam op, maar was druk bezig met werken. "Ik bel je zodra ik klaar ben safe" zei hij. "Ja isgoeddd" zei ik. Ik ging verder met film kijken toen er op me deur werd geklopt. Het was Anouar. Hij kwam binnen en vroeg of ik mee wou naar Brussel. "Brussel waarvoor?" Vroeg ik. "Kom gewoon" "Wacht dan ga ik me omkleden" zei ik. "Je krijgt kwartier" zei hij en sloot de deur. Ik deed een witte spijkerbroek met een witte sweater en mijn timberlands aan (omslag). Mijn haren stak ik gewoon in een staart en om het nog een touch te geven deed ik mijn gouden fossil horloge aan. Ik werkte mijn wimpers bij met wat mascara en was klaar. Ik trok mijn Canada Goose jas aan en stak mijn gsm en die dingen in me jaszak. Ik stak een kauwgom in me mond terwijl ik nog een luchtje spoot. Ik liep naar beneden, maar Anouar zelf was er nog niet. Yeh tazz haasten voor niks maar maakt niet uit. Ik wachtte geduldig op hem terwijl ik wat zapte. "Naar waar ga je?" Vroeg me ma die de woonkamer kwam ingelopen. "Mee met Anouar" "Sowww jullie gaan wel vaak weg je jullie 2 nu" "Genieten met hem he, binnenkort is hij getrouwd" "Hahahaha je hebt gelijk" Hij kwam de trap afgelopen. "Ben je klaar?" Ik knikte. "Mama we gaan he" zei hij. "Okeee" riep ze.

We stapten de auto in en ik had nog altijd geen idee waarom we naar Brussel gingen. "Waarom tot naar brussel?" "Ik ga taart bestellen om volgende week mee te pakken ennnn ik ga iets kopen voor Sanae en aangezien jij een meisje bent, kan je helpen" "Alleen voor dat tsss 😑" "Ook omdat je mijn allerliefste zusje bent" "Awww" zei ik. "Nee jokes is saai alleen" "Tazzz!" Ik gaf hem een speelse duw en we ging oow naar Brussel.

Aangekomen gingen we eerst een taart bestellen. Het duurde lang, maar uiteindelijk namen we een besluit. Daarna gingen we naar stad om zehma iets te kopen voor Sanae maar we vonden niks. "Putain waarom zijn vrouwen zo moeilijk" zei Anouar teleurgesteld. Ik begon te lachen. "Wat wilt ze graag?" Vroeg ik. "Weet ik veel!" "Schoenen, make up uhmmm?" "JAAA DAT IS HET!" riep hij. "Wat?" "Ik koop dr een paar louboutins" "Jaa goed idee!" Zei ik. "En make up?" "Ja kom we lopen naar MAC" zei ik.

Na wat dingetjes gekocht te hebben, liepen we terug naar auto

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Na wat dingetjes gekocht te hebben, liepen we terug naar auto. Hij was helemaal blij datie iets had gevonden. "Ik heb honger" zei ik. "Ja ik ook kom we gaan wat eten. Ik ken een leuk plekje" zei hij. We reden er naar toe en hij parkeerde. We stapten af en toen ik overstak zag ik Younes voorbij rijden. Was dit een illusie of? Ik keek naar plakaat en het was hij!! Hij heeft me niet eens gezien. Hij was druk aan het bellen. Ik keek naar het uur. Het was pas 20 uur. Komt hij net van werk? Maar hij ging me toch bellen? Hmmm raar 😏

Meisjes ik ga effe leren en dan schrijf ik nog een deel inshallah

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu