101

5.4K 224 42
                                    

De volgende morgen werd ik wakker rond 10 uur. Ik maakte mezelf klaar (outfit hierboven), onbeet en ging daarna de deur uit. Ik stopte me oortjes in en liep naar de bushalte. Ik luisterde btw naar oubliez moi van Jul. Dat deed me denken aan Younes. Hij zong altijd mee 😂 en ik ken het door hem. Echt geen zin in die hoofden ayema. De bus kwam na geen 5 minuten en ik stapte in. Ik ging zoals gewoonlijk helemaal vanachter gaan zitten en staarde uit het raam. Nog 1 jaar en dan kan ik eindelijk me rijbewijs doen. Maar wollah nu twijfel ik echt of ik moet verder studeren of meteen moet gaan werken? Younes heeft me helemaal gek gemaakt 😏 De hele busrit dacht ik na over mijn leven en toekomst, dat ik niet eens opmerkte dat ik moest afstappen. Maar ik had gelukkig nog op tijd gebeld.

Mohim ik ging dus naar school, was zoals altijd weer te laat en we hadden nog Engels de eerste twee uren. Ben altijd laat bij haar. "Why are you late?" Vroeg ze. Ugh ik haat dit, ze praat altijd engels en je moet dan ook verplicht Engels antwoorden echt zo irritant vooral als je pas wakker bent en geen zin hebt om iets te zeggen. "I have missing mijn bus" antwoordde ik helemaal kapot. Iedereen ging stuk. Ik kan wel engels, maar op school gaat het niet ben ik de enige zo? "Go sit!" Zei ze streng. Ik ging zitten naast Fatiha, me vriendin. "Ayemaa wollah was ook bijna te laat" zei ze. Wij tweetjes he we zijn ALTIJD te laat bij Engels. (Is ook gewoon zo in het echte leven).

De les was afgelopen en we gingen naar volgende en dat hele dag door. Einde van de dag liep ik met Jamel en Fatiha, 2 goeie vrienden van me, naar de bushalte. De bus stond er al dus stapten we in. Ik moet maar 6haltes ofzo en dan stap ik af. Zij moeten shi 10 haltes ofzo, maar zij wonen echt in stad stad. Ik woon in die rustige tatta buurten met villas enso. Is wel gezellig, maar saai.

Mohim ik groette ze met een handshake en stapte af. Ik liep naar me huis en me vader was eerste keer thuis. "Al thuis?" Vroeg ik en gaf hem een kus. "Ja maar ik moet zo weer weg" zei hij. Ik knikte en liep naar boven waar ik me omkleedde in mijn pyjama. Ik had vandaag echt geen zin om te koken, dus wachtte gewoon op me ma. Abdel en Lina kwamen intussen ook naar binnen.

Mohim die dag had ik niet echt iets speciaals gedaan, saai leventje je weet wel. In de avond had ik nog met Younes gebeld en dan ben ik gaan slapen. Dit was zo voor al de komende dagen. School ➡ thuis ➡ schoolwerk ➡ serie ➡ eten ➡ bellen met Younes ➡ slapen. Tot op de dag daaattt....

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu