68

5.2K 222 23
                                    

De volgende morgen :

Leyla :

Ik was net klaar met ontbijten en lag nu languit op mijn bed met mijn telefoon. Echt geen idee wat ik vandaag zou doen. Ik ga Nafissa bellen, misschien kunnen we iets gezelligs gaan doen. Nee man het is veel te vroeg nu. Ik ga eerst snel een douche nemen en dan pas bel ik haar wel.

Nafissa :

Ik werd wakker met een blij gevoel. Ik liep naar beneden en mijn moeder had net het ontbijt op tafel gelegd. Mijn vader kwam ook net naar beneden en met z'n allen gingen we ontbijten. Mijn broer Ridouan lag nog te slapen. Hij komt echt altijd zo laat thuis.

Nadat ik klaar was met ontbijten en ik de tafel had opgeruimd, ging ik naar mijn kamer. Het was al middag en om 3 uur had ik afgesproken met Rayan! Jaja meteen al onze eerst date haha. Ik nam mijn nodige spullen en liep de badkamer in, waar ik een goeie uur heb ingezeten.

Ik stond voor mijn kast, mijn outfit uit te kiezen, toen ik me bedacht dat ik Leyla nog moest bellen. Snel nam ik mijn telefoon erbij en belde haar. Ze nam gelukkig meteen op. "Heee liefiee" "Heyhey alles goed?" "Ja met jouu??" "Goed hmdlh, was ook net van plan om jou te bellen" zei ze. "Ah subhanallah, wat zijn de plannen voor vandaag?" vroeg ik. "Welo plannen" "Ah dat komt goed uit!" "Hoezoo?" "Zorg gewoon dat je om 15 uur klaar bent" "Hoezo dan?" "Doe nou gewoon, ik kom je dan ophalen en dan vertel ik je wel!" "Saaff" "Okey tot strakjes dan!!!" zei ik. Ze legde af en ik ging verder met het zoeken van mijn outfit. Ben zo blij dat ze niet door bleef vragen.

Leyla :

Nafissa had me zonet gebeld en ik moest om 15 uur klaar zijn. Geen idee waarom of waarheen we gaan, maar maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Ik had toch niks te doen. Ik droogde mijn haren verder en stak er wat mousse in, zodat ze wat steviger bleven. Ondertussen keek ik wat ik ging aandoen. Ugh ik had echt geen idee. Uiteindelijk ging ik gewoon voor een simpele jeans broek met wat scheurtjes en een witte crop top.

Nafissa belde me. "Ben je klaar?" vroeg ze. "Jupp" "Ah saaf want ben onderweg naar je" "Oke" Ze legde af en ik deed ondertussen mijn Stan Smiths aan. Ik spoot nog wat parfum en die dingen en deed nog mijn gouden horloge aan van Fossil. Ik was klaar nu en ging naar beneden, waar ik op de bank op Nafissa wachtte.

Nafissa :

Ik was toegekomen en liep de oprit op. Ik belde aan en in no time  ging de deur al open. Ik bekeek Leyla van top tot teen en knikte keurend. "Wollah wist echt niet wat ik moest aandoen, dus trok gewoon wat simpels aan" "Al bij al, je ziet er prachtig uit schat!" zei ik. Ze bloosde en gaf me een knuffel. "Maaar eyyy? Kifesh jij ziet er zo deftig uit?" zei ze. Ik begon te lachen. "Kom ik vertel je onderweg wel!" zei ik. We sloten de deur achter ons en ik vertelde haar dus dat ik had afgesproken met Rayan.

Leyla :

"WAT??? JE HEBT AFGESPROKEN MET RAYAN? EN JE ZEGT ME NIKS SHITANA!" "Ik zeg het nu toch!" "Ja maar is niet zelfde, maar vertel dan!!! Hoe deed hij en wat zei hij?" Ze vertelde me echt alles tot op de details. Omg wat was ik blij voor haar. Zij heeft echt bijna altijd geluk in de liefde. Ik wens haar echt het beste toe met hem. Rayan is tenminste beter dan zijn neef die alleen maar harten breekt keer op keer. Pffff, was Younes maar zo...

Nafissa :

"Maar uhhh vraagje? Jij hebt toch afgesproken met Rayan, hoezo moet ik dan mee?" Ik begon te lachen. "Ik durfde niet alleen te gaan" loog ik. "Hhahahaha zehma je durfde niet, jij hebt al vaak alleen afgesproken" "Ja maar deze keer wou ik dat je erbij bent" "Maar dan zit ik daar zo als derde wiel..." "Nee nee maak je maar geen zorgen" Ze moest eens weten...







Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu