120

5.9K 249 38
                                    

Ik bleef voor de auto staan, omdat hij de sleutels had. Na 5 minuten kwam hij glimlachend aan. "Bedankt om me hier zo te laten wachten" zei ik. "Sorry haha" We stapten in en reden naar de Automium. Hij stopte en keek me aan. "Kom" zei hij en stapte af. Ik stapte ook af en liep naar hem toe. Hij nam mijn hand vast en samen liepen we naar een bankje. We gingen zitten en hij trok me dichterbij. "Sorry" fluisterde hij in mijn oor. "Voor wat?" "Voor vandaag, voor de hele week eigenlijk, voor alles gewoon..." "Geen probleem schat" zei ik. Ik legde mijn hoofd op zijn schouders en hij duwde de hele tijd kusjes op mijn haren en wreef met zijn vingers over mijn handen. "Wollah ik hou van je echt niet normaal" zei hij. "Awww liefie ik ook van jou" "Maar ik meen dit echt, heb nog  nooit gevoeld voor een meisje wat ik voor jou voel" "Ik ook niet wollah" Hij plaatste zijn mond tegen mijn oor en beet er zachtjes op. Alle haartjes over heel mijn lichaam stonden recht wow. Hij zakte zo een beetje naar mijn nek en god wat was dit hemels. Dit kan gewoon niet, dit gevoel. "Younes" zei ik zacht. "Ja" zei hij met een schorre stem. "Ik moet je wat vertellen" "Ja" zei hij terwijl hij gewoon nog in mijn nek bezig was. "Ik heb gister mijn ex Ibrahim gezien" "Ja" "En ik heb met hem gesproken" "Ja" "En nou ja hij heeft me gezoend, maar wollah heb hem meteen weggeduwd" zei ik bang voor zijn reactie. Tot mijn verbazing zei of deed hij niks. "Leyla" fluisterde hij en keek me diep in de ogen aan. Ik voelde zijn adem langs mijn lippen heen schuren. "Ja" zei ik zacht. "Zwijg" "Laat me dan zwijgen" zei ik duivels met een grinnik. Hij lachte sexy en drukte zijn lippen tegen de mijne.

"Jou lippen zijn hemels" zei hij toen hij de kus eindigde. "Haha jij bent hemels" zei ik helemaal in de wolken. Hij trok me zijn schoot op en ik legde mijn hoofd tegen zij borstkas. Mensen, dit is gewoon de beste gevoel ooit. "Younes" zei ik terwijl ik mijn handen tegen zijn borstkas aandrukte en hem aankeek. Zijn groene ogen weerkaatsten gewoon in die maanlicht. "Ik wil dat je mijn hlel word" Hij keek me aan. "Ik wil dat ook" "Ik wil geen haram relatie meer, ik wil dat als we afspreken dat ik een veilig gevoel heb" "Ik ook, waarom trouwen we niet?" "Maar ik ben nog zo jong.." "Ik zei al, we trouwen islamitisch en wat er volgt zien we daarna wel" "Wil jij dat?" vroeg ik. "Natuurlijk! Ik heb het je toch al 3 maanden geleden voorgesteld" zei hij zelfzeker. "Nou ja ik wil het eigenlijk wel ook" "Dan kom ik volgende week je hand vragen" "Wow wat? Zo snel?" "Wil je het dan blijven uitstellen?" zei hij. "Nee nee je hebt gelijk" Hij knuffelde me helemaal plat. "JIJ WORD MIJN VROUWTJEEE!!" riep hij. Ik begon te lachen. Ik kon zijn energie en vreugde gewoon voelen. "Maar eih beloof je me 1 ding?" "Jaaa!" "Je gaat niet te streng zijn oke" "Hoezo niet te streng?" "Mohim je weet wel zehma ik mag nog altijd aandoen wat ik wil en die dingen" "Hmmm als het niet te overdreven is, dan is het goed" "Oke zolang ik nog thuis ben, doe ik wat ik wil" "Niet overdrijven he" "Maar je snapt wat ik bedoel haha" "Inshallah"

Ik stond op van Younes zijn schoot. "Gaan we? Het is al laat" zei ik. "Ja" Ik liep naar de auto, maar hij trok me terug. "Nog 1 kus" zei hij en voor ik kon antwoorden, drukte hij zijn lippen tegen de mijne. Zijn handen gleden naar mijn heupen die hij goed vastnam tussen zijn ene hand en zijn andere hand gleed over mijn lange haren. Hij eindigde het met een kus op mijn voorhoofd. "Mijn prinses voor altijd" fluisterde hij. "Awww lieverd" zei ik.

We liepen naar de auto oow (on our way) naar Gent! En subhanallah mijn ma belde me juist. "Ewa wanneer ben je van plan om naar huis te komen?" vroeg ze. "Mama subhanallah, we zijn onderweg" "Ewa is goed, haast je ik ben hier helemaal alleen thuis. Ik heb je gezelschap nodig" "Whahahaaha we zijn er bijna" zei ik. "Saaf tot zo" Ik legde af en keek Younes aan die geconcentreerd was op de weg. "Younes" zei ik. "Jaa" "Me mama is alleen thuis" "Jaa" "En omdat ik daarnet ook naar de jouwe moest, moet jij nu naar de mijne" "Nee" "Uh jaa???" "Ik durf niet" "HAHAHAHAHA de grote stoere jongen durft niet?" "Eeeh is wel me toekomstige schoonmoeder, als ze me niet mag ofzo" "Non t'inquite, ze vind je leuk" "Hoe weet jij dat" "Dat zei ze" "Zeg wollah?" "Ja" "Olaaaa saaf ik ga naar binnen" "Hahaha zeker he" Ik zag  onzekerheid in zijn ogen, maar ik weet na lang zagen, gaat hij dat wel doen.

We waren aangekomen en ik zei tegen hem datie de oprit mocht oprijden. We stapten af en ik belde aan. "Ik stress!!" zei Younes. Echt kapot schattig om te zien hoe hij deed. Hij kneep in mijn handen en bewoog zenuwachtig heen en weer. De deur ging open en me ma keek ons glimlachend aan. "Salam kom binnen" zei ze. Ik liep naar binnen en gaf haar een kus. Younes gaf haar een kus op haar hoofd. "Salam galti" zei hij. "Walikoum Salam weldi, kom binnen" zei ze. Ik liep naar binnen en trok meteen me schoenen en jas uit. Ik plofte neer op de zetel en Younes kwam verlegen naar binnen. "Niet meer de grote badboy he" zei ik. Hij keek me dodelijk aan. Aarrghh wat hou ik ervan om hem zo te pesten. Hij kwam naast me zitten en me ma ging wat grommelen in de keuken. Ze kwam terug met een plateau met etay en koekjes. "Hoeft niet galti, ik ga zo weg" zei Younes. "Wat zo weg, je blijft eerst thee drinken en dan pas ga je weg ja" Hij begon te lachen. "Mohim ik ga ondertussen snel me pyjama aandoen" zei ik en liep snel naar boven.

Ik trok een Marokkaanse roze huisjurk aan, deed al mijn make up uit en stak mijn haren in een hoge knpt. Back to realiteit hahaha. Ik ging naar beneden en zag dat me ma en Younes het heel gezellig hadden. Awww wat cute. Ik ging tussen ze zitten en luisterde mee. "Is ze goed voor je?" vroeg me ma. "Natuurlijk ben ik goed voor hem" antwoordde ik. Me ma keek me droog aan. "Ik weet wel wat voor heks je kan zijn" "Nee nee haha ze is goed hmdlh" zei Younes. "Dan ken je hem nog niet"zei ik. Younes keek me raar aan. "Yek nu is het mijn schuld toch?" zei hij. "Nee hahaha grapje" Ik gaf hem snel een knuffel. "Ewa wanneer is trouw?" vroeg me ma. "Binnenkort binnenkort haha" zei Younes. "Inshallah inshallah, laat eerst me zoon het huis verlaten en dan pas" zei me ma. "Haha ok ik zal haar niet meteen afpakken" zei hij en trok me in zijn armen.

We hadden nog de hele nacht gezellig gekletst. "Maar uh ik zal door moeten gaan, voor me ma haar zorgen gaat morgen" zei hij en stond op. "Galti shokran voor alles, leuk je ontmoet te hebben en tot binnenkort inshallah" zei hij en gaf haar een kus op haar voorhoofd. "Oh graag gedaan Younes, ik ben heel erg blij dat mijn dochter iemand heeft zoals jou die het goede voor haar wil en serieus wel doen mashallah" "Natuurlijk met zo'n meisje kan je niet spelen" zei hij en keek me verliefd aan. Mensen ik kan jullie gewoon niet beschrijven wat voor gevoel dit is. Als je moeder en je geliefde overeenkomen, dan heb je gewoon alles gewonnen in het leven.

Ik liep met hem tot aan de deur en  zei nog gedag. Hij drukte snel snel een kus op mijn lippen, ook al weet hij dat ik dat haat. "Mongool ik ha.." "Ssssshttt! Ik bel je wel als ik thuis ben!" onderbrak hij me. Ik zwaaide hem uit tot hij weg was en ging daarna terug bij me ma zitten. "Leyla, je hebt je man gevonden" zei ze trots. Ik ging naast haar zitten en zette mijn hoofd op haar schouders. "Mams het doet me echt plezier om te weten dat je hem leuk vind" "Natuurlijk schat, wat een respectvolle, spontane, lieve, knappe jongen is dit. Zo vind je er niet veel hoor" "Nee inderdaad, maar mama we hebben gesproken over dat hij mijn hand wou komen vragen..." "Echt?" "Ja daarnet nog" "En?" "Ik zei dat het beter was dat hij het zo snel mogelijk doet aangezien ik geen haram relatie meer wil" "Awww wat ben ik trots op je" zei ze en drukte een kus op mijn hoofd. "En wat zei hij?" "Datie misschien volgende week al komt..."

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu