82

5.2K 230 14
                                    

"DIT WORD HEETTTT!!!" riep Nafissa. Ik keek op en zag dat ze een donkerblauwe off-shoulder jurkje vasthield (zoals deze hieronder). "Mooi en simpel, ga pas eens" zei ze. Ik nam het jurkje aan en kleedde me om. "En?" vroeg ik terwijl ik wachtte op haar reactie. "OMGGG ON FLEEEK WOLLAH HIJ STAAT JE SUPER MOOI!" riep ze. "Dankjeee" zei ik en gaf haar een kusje. "Nu je haren" zei ze terwijl ze mijn krultang verwarmde.

 "Nu je haren" zei ze terwijl ze mijn krultang verwarmde

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

18u30

Nafissa wat net klaar met mijn haren en make up. Ik had niet zoveel make up op, maar gewoon de basics zoals mascara, lipstick en wat bronzer. Ik deed nog mijn gouden Rolex horloge aan die ik op mijn 16de had gekregen van me pa. Die horloge doe ik alleen aan op speciale gelegenheden en in mijn ogen is het vandaag een speciale dag.

"Wow Leyla wollah, je ziet er adembenemend uit!" zei ze en bekeek me goedkeurend aan. "Dankje schat, allemaal dankzij jou!!!" zei ik dankbaar en omhelsde haar. We trokken nog een spiegelfoto en Younes belde me. "YOUNES BELT JEE!" riep Nafissa. "Omgggg ik durf niet opnemen!" riep ik. Ze nam voor me op en drukte het tegen mijn oor. "Hallo" zei ik. "Hee ben je klaar?" "Jup" "Isgoedddd ik ben omww" "Oke dan, ik zie je zo" "Tot zo!" zei hij en legde af. "HIJ KOMT!!" riep ik. "Oke zeed, je schoenen aan!" beval ze me. "Welkeee??" "Doe je beige Loubousss aan" "Zeker?" "Jaaa!!" Ik deed ze aan en keek in de spiegel, oke het paste er wel bij. Ik spoot nog snel mijn favoriete luchtje en wat deo en ging naar beneden.

"Naar waar ga jij?" vroeg me ma, die op de bank lag. Ik glimlachte en wist niet wat ik moest zeggen. Moet ik nu serieus zeggen dat ik date heb? Nee toch is hshouma. "Deze chick is uitgenodigd voor een etentje met haar vriendinnen" zei Nafissa. Awww she is baeee, mijn reddende engel. "Waarom heb je me niks verteld?" vroeg me ma. "Ze hebben me net gebeld" loog ik. Ik voelde me slecht dat ik moest liegen, maar ja. "Saaf veel plezier en niet te laat he!!" riep ze. "Nee nee mama ik hou van je" zei ik en gaf haar een kus op haar hoofd. "Je ziet er wel 3ayek goed uit hee" "Dankjee" zei ik blozend. "Ben je wel zeker dat het met je vriendinnen is?" Ik knikte onzeker. Ze begon te lachen en ik liep de gang in. Nafissa liep achter me. "Shit Nafissa, waarom lieg ik" fluisterde ik. "Komt wel goed, geniet nou maar van je avond. Ik regel het wel safe" zei ze. "Nafissa je bent een schat! Ik hou van jee wollah" zei ik en knuffelde haar. "Ik hou ook van je, maar beloof me dat je gaat genieten van je avond oke??!" "Ja ja safe" Ik kreeg een berichtje binnen van Younes die voor de deur stond. "Hij is er" zei ik zacht. Ze knipoogde en deed de deur voor me open. "En geen ruzie makken he!" riep ze nog. Ik draaide me om, schonk haar een lach en zwaaide terug.


Gmmm peeps ben pas wakker, er komen sowieso vandaag  nog delen, dit is al het eerste stukje x



Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu