54

5.6K 233 24
                                    

We besloten om maar naar huis te gaan, want mijn ouders konden elk moment toekomen. Ik nam afscheid van iedereen en bedankte hun nog voor vandaag. Was echt gezellig, maar ik zie ze binnenkort wel terug.

We liepen naar buiten en namen de taxi richting mijn huis. Dit familiebezoekje heeft me echt goed gedaan, dacht ik. Ik keek zoals gewoonlijk naar buiten en zag de gsm van Nafissa reflecteren op het raam.  Ik zag dat ze een oproep kreeg, maar ze legde af. Ik keek haar aan en ze keek me een beetje awkward terug aan. "Waarom legde je af?" vroeg ik. "Oh gewoon, niks speciaals" zei ze. Ik hoorde wel aan haar stem dat er iets was, maar besloot om het zo te laten. Als ze wilt, vertelt ze het me wel.

We waren aangekomen en haar gsm bleef maar trillen. Wejow heeft ze stalker ofzo. Ik haalde mijn sleutels uit mijn zak en deed de deur open. We liepen naar binnen. "Ayemaaa ik moet douchen!!" zei ik. "Yeah right, je weet het" zei Nafissa. "Maar me ouders komen zo" zei ik. "Ohja juist, helemaal vergeten" zei ze. "Ikke niet hoor, heb ze dood gemist" zei ik "Weet je wat" zei Nafissa terwijl ze naar de keuken liep. "Ik maak het avondeten terwijl jij gaat douchen" "Echt?" "Jup, heb zin om te koken" "Olaaa ben ik niet gewoon van je" Ze begon te lachen. "Ja ja, je zal wel zien" zei ze. Ik liep naar mijn kamer terwijl ik Nafissa daar achterliet in de keuken. Ik nam een schone bh en onderbroek uit de kast en liep de badkamer in.

Nafissa :


Ik had besloten om vandaag het avondeten klaar te maken. Leyla zou gaan douchen, terwijl ik me hier zou bezig houden. Ben benieuwd wat het eindresultaat zal worden. Ben echt niet zo goed in koken gelijk Leyla, zij is echt goedddd. Ik nam alle benodigde ingrediënten voor een lekkere lasagne, toen die nummer me weer belde. Ik nam op. "Hallo?" "Ja Nafissa eindelijk" zei hij opgelucht.

Younes :

Ik zag een meisje naar buitenlopen en keek haar kant op. Toen ik opmerkte dat het Nafissa was, schrok ik helemaal. WAT? NAFISSA ZAT DAAR GEWOON DE HELE TIJD? Toen ik naar buiten keek, zag ik Leyla net de hoek omdraaien. Oh godd neee... Ze hebben me gewoon gezien met Siham. Ayemaaa wat gaan ze wel niet denken, sowieso denken ze nu dat ik relatie heb en dat dit een date is ofso. Wel nee, ze zaagde gewoon zo hard en uhm ja ik had niks te doen en was boos op Leyla dus dacht ik, ja effe dit doen he. Pffff dit is echt niet goed, ik had nog gister gezegd tegen Nafissa dat ik niks had met Siham en vandaag subhanallah ziet ze me hier zo zitten. Wat gaat zij wel niet denken van mij....

Geen idee waarom ik hier nog zo zit. Ik heb honger, ja dat is het. Siham keek me de hele tijd verliefd aan. Pffff waarom kijkt Leyla me niet zo aan. Ik hoopte met heel mijn hart, dat ik hier nu zat met Leyla. Weet je hoe gek dat zou zijn. Lekker met z'n tweeën op date... Ja oke ik stop al met dromen. Ik keek Siham aan, terwijl ze aan het eten was. Op zich is ze echt niet lelijk, mooie body alles, maar te gemakkelijk en niks vergeleken met Leyla. Leyla is gewoon klasse snapjeee. Siham is zoals alle meisjes, mooi en lekker, maar fuckedup karakter en super gemakkelijk, maar mohim ze geeft me wat ik wil dus why not?

Vanaf het moment dat ik Nafissa had gezien, bleven mijn gedachtes bij hun. We waren klaar met eten en Siham bleef zagen om nog een wandeling te maken. Ik deed het maar, want je weet wel meisjes kunnen heel erg veel en lang zagen. We liepen gewoon naast elkaar. Ze probeerde mijn hand vast te nemen, maar dat liet ik niet toe. Daarna haakte ze gewoon haar armen in de mijne. Ze vertelde van alles en nog wat over haar leven, maar geen enkel keer luisterde ik. Mijn hoofd was bij Leyla ja. Ze haat me waarschijnlijk, ewa ja ik verpest het ook elke keer.

"Siham kom we gaan" zei ik. "Nu al?" "Hoezo nu al? We lopen hier al een uur rond" "Ja ik wil tijd met je doorbrengen, mag dat niet?" zei ze. "Hebben we niet genoeg tijd doorgebracht misschien?" "Nog niet genoeg" zei ze met een knipoog. Ik lachte. Wollah deze chick is gestoord. "Ik voer je naar huis" zei ik. "Maar ik wil nog niet naar huis!!" zei ze op een boze toon. "Nou schat, ik heb nog wat dingen te regelen dus je moet wel" "Ugh dat zeg je altijd!" zei ze terwijl ze haar armen kruiste. "Niet boos doen he" zei ik en liet mijn vinger over haar wang glijden. Ze grijnste. "Yallah zeed" zei ik. Ze stond op en ik sloeg mijn arm om haar heen. Ik weet precies hoe ik moet omgaan met meisjes...

We stapten de auto in en reden richting haar huis. Ik reed expres met volle gas, want ik weet dat ze dit leuk vind. Ze ging de hele tijd snaps maken enso je weet wel, standaard. Na 10 minuten kwamen we bij haar aan. "Kom je straks nog langs?" vroeg ze voor ze afstapte. "Ik weet niet, als ik het niet druk heb" "Maar ik wil je nog zien..." zei ze met een puppyface. "Inshallah oke" "Ja, maar bel me nog wel he" "Jaja" zei ik. Ze drukte een kusje op mijn wang en stapte af. Ik bleef aan de deur staan tot ze naar binnen ging en reed daarna door. Via mijn spiegel zag ik dat ik een lipvorm op mijn kaak had van haar kus. Ik veegde het snel weg en besloot om Nafissa meteen te bellen. Ik moet haar spreken en het haar uitleggen.

Ik parkeerde effe snel en belde haar. Shit man, ze nam niet op. Weyemaaa 3andek ze gaat niet meer opnemen. Pleas pak op, pleas pak op, hoopte ik elke keer als ik haar belde. Pffff, maar ze nam maar niet op. Ik bel haar zo wel terug. Ik reed ondertussen naar huis en parkeerde de auto in de garage. Mijn vader ging net weg met mijn ma en kleine broertje. "Waar gaan jullie?" vroeg ik. "Naar je tante, kom je later af?" "Ik zie wel" zei ik en liep door. Bilal keek me met een grijns aan. "Wats met jou kleine" zei ik. "Watskebeurt met jou" zei hij. "Hoez?" "Je face, alsof je net bent gedumpt ofzo" Hij moest eens weten... Ik negeerde hem en liep naar binnen.

Ik probeerde haar nog 1 keer te bellen en deze keer nam ze wel op. "Ja Nafissa eindelijk!" zei ik. "Wat is er?" vroeg ze bot. "Kijk luister over daarnet..." "Nee nee wacht, je hoeft geen excuses meer" onderbrak ze me "Wil je nu beweren dat je geen relatie hebt, terwijl ik je met mijn eigen ogen heb gezien? Schaam je wollah, je had gister nog gezworen dat er niks was tussen jou en Siham en dan ga je gewoon lekker gezellig op date de volgende dag, mohim Leyla verdient jou niet en beter neem je afstand van haar" zei ze. Die woorden van haar kilden me. Het deed me zo'n hart pijn. "Nafissa, ik heb geen relatie met Siham oke" probeerde ik nog. "Oh nee, je gaat gewoon op date normaal toch?" "Het is ingewikkelder dan het lijkt" "Heel ingewikkeld zal ik zeggen..." zei ze. "Luister nou gewoon en vertrouw me op mijn woord?" "Hoe wil jij dat ik jou nog vertrouw?" Ik zuchtte luid. "Ja zucht maar, mohim ik heb je kans gegeven en die wou je duidelijk niet" "IK HOU VAN LEYLA OKE IK HOU VAN HAAR WOLLAH MET HEEL MIJN HART IK VOEL ME GEWOON ZO FUCKDUP OMDAT HET GEWOON NIET WERKT TUSSEN ONS 2!" riep ik boos aan de telefoon. Het floepte er gewoon uit. "Sorry Nafissa... was niet mijn bedoeling.." zei ik erna. "Mohim spreek je later wel, Leyla komt er zo aan" zei ze snel en leg de af. 


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu