20

6.8K 254 10
                                    

Ik was onderweg naar de stad. Het is immers maar een kwartiertje te voet en ik zag niet in waarom ik nog een halfuur moest staan wachten op een taxi die maar niet kwam, dus besloot ik maar te voet te gaan. Ik had m'n oortjes in zodat welke illie dan ook, niet met mij ging praten. Maar dan nog, ze gaan je kapot lang aankijken en knipogen. Mohim die illies hier, daar komt toch nooit verandering in. Ik hoorde m'n gsm rinkelen. Dat zal zeker Nora zijn die vraagt waar ik blijf. Ik nam mijn gsm uit mijn tasje, maar tot mijn verbazing was het Nora niet.

Het was Younes. Subhanallah ik had nog aan hem gedacht deze morgen. Ik heb hem al een tijdje niet gehoord. Ergens was ik wel heel blij om zijn stem weer te horen. Ik nam op. "Hallo" zei ik. "Heyy alles goed?" "Ja goed met jou?" "Hmdlh wat ben je aan het doen?" "Ben omw stad jij?" "Hleff? Ik ga ook zo meteen richting stad" "Oww wat toevallig" "Misschien kom ik je wel tegen" zei hij. Ik begon te lachen. "Wie weet" zei ik. "Anders kunnen we toch afspreken op een plek?" "Uh ja kan denk ik wel" "Zou je het willen?" vroeg hij. "Ja maar m'n nichten zijn wel bij mij" "Geen probleem, ik ben ook met m'n neef" "Ewa bel me straks als je in stad bent en dan zien we wel" "Safe schoonheid dan zie ik je straks" "Beslama" "Doeii" Ik stak mijn gsm weg en bloosde helemaal. Het gedachte alleen al, wat zou ik straks doen als ik hem face to face ging zien.

Ik was aangekomen en zag Nora en Nafissa op een bankje zitten. Ik liep naar ze toe. Toen ze me opmerkten stonden ze op. "Altijd vroeg eh jij" zei Nora. Ik lachte en gaf haar een kus. "Ewa ja ben te voet gekomen" zei ik. "Serieus?" "Jup" "Wow niet gewoon van jou hoor" zei Nafissa. "Is niet zooo ver" "Jij bent zelf lui om deur dicht te doen van je kamer, maar je komt wel te voet tot hier" zei Nora. "Ewa ja, ze zeggen vrouwen zijn moeilijk toch" "Inderdaad" "Mohim zijn we?" zei Nafissa. "Jup we zijn weg" zei ik en we liepen de stad in. "Waar gaan we eerst?" "Eerst gaan eten want ik heb honger" zei Nafissa. "Niets nieuws" We gingen eten, daarna gingen we naar playa om daar iets te gaan drinken.

"Je telefoon rinkelt" zei Nora. "Oh echt?" Ik grabbelde wat in mijn tas en nam mijn gsm naar boven. Ze keken allebei mee. "Hmm Younes" zei Nafissa. "Wie is dat?" vroeg Nora. Ik deed een teken dat ze stiller moest zijn. "Hallo ben net in stad, ben jij er nog?" vroeg hij. "Ah nee, ben nu aan playa" "Kan ik je zien?" vroeg hij. "Ja kan wel" "Oke binnen halfuurtje?" "Is goed" "Ik bel je dan wel en zeg me waar je bent" "Oke is goed" "Beslema" Ik legde af en er bevond zich een glimlach op mijn face. "Wat zei hij?" vroeg Nafissa. "Dat hij gaat komen" "Serieusss??" "Jup" "Awww waar isie?" "Stad, maar hij komt binnen halfuurtje ofzo hier naartoe" "Awww wat cute, speciaal voor jou" "Haha offcourse" "Uhmmmm over wat hebben jullie het en wie is Younes?" vroeg Nora. Ik keek naar Nafissa en we schoten allebei in de lach. "Ik moet je nog heel veel vertellen" zei ik. "Ik vertel het wel kort" zei Nafissa en begon te vertellen.

"Dus je hebt contact met die gast die ons die dag volgde?" vroeg Nora ongeloofwaardig. "Jup" "Omg niet te geloven en is er iets tussen jullie?" "Nee nee" "Stiekem vormen ze een koppel" hoorde ik Nafissa in Nora's oor fluisteren. "Nee nee echt niet" "Maar als hij zo meteen komt, moeten we jullie alleen laten toch?" vroeg Nora. "NEE wesh ben je gek" "Hoezo niet? Hij komt je toch zien?" "Nee ik wil niet dat je me alleen laat met hem" "Ugh nog steeds die pussy van vroeger" "Nee maar is gewoon awkward" "Ja ja zoek maar een excuus" "Nee serieus, ik meen dit, als jullie me alleen gaan laten wollah ik vloer jullie" "Nu zijn we bang" Ik keek ze met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Waarom wil je het dan niet?" vroeg Nafissa. "Ik heb hem gezegd dat ik met m'n nichten ben dus hij weet het" "Ja so, we kunnen jullie gewoon eventjes alleen laten" "Ugh gaan jullie blijven moeilijk doen? Jullie blijven er gewoon gezellig bij zitten" zei ik en verwachtte geen tegenspraak.

We waren naar Panorama gegaan, een restaurantje waar we iets gingen drinken. We zaten gezellig toen mijn gsm weer rinkelde. "Younes zeker" zei Nora. Ik knikte en nam op. "Hee waar ben je?" vroeg hij. "Panorama" "Ah oke, ben er binnen 2 minuten" zei hij. "Saaf tot zo" "Tot zo" Hij legde af en ik begon te stressen. "Zie ik er goed uit meisjes?" vroeg ik. "Adembenemend" "Haha maar serieus?" "Ja wollah je ziet er on fleek uit" "Awww thanks babes" Nafissa grommelde wat in haar tas en haalde er een rode lippenstift uit. "Doe die aan" "Is dat niet overdreven? Is echt 3ayek rood" "DOE NOU MAAR!" riepen ze te samen. "Wow rustig oke" Ik kleurde mijn lippen een beetje rood en stopte de lippenstift weer weg. "En jullie weten het eh, NIET WEGGAAN!" zei ik. "Ja ja" zeiden ze te samen en ik dronk mijn mojito verder op.

'Ben er' stuurde hij me. "Hij is er!!!" zei ik. "Waar?" "Ik weet niet! Hij stuurde me net een bericht" zei ik en keek wild rond. "Is hij dat niet?" vroeg Nora. Ik draaide me om en zag hem van een zwarte Mercedes afstappen. "Ja dat is hij!" "Wow je vertelde niet dat hij zo'n auto had" "Ik wist het zelf niet" "Wow hij ziet er echt on fleek uit man" zei Nafissa. "Vind ik ook!!" zei ik. Ik draaide me om en probeerde me zo normaal mogelijk te gedragen. Ik streste voor dood en vooral omdat hij zo knap is. Ik denk dat hij net van de zee kwam ofzo. Hij had echt een mooi kleurtje, nog mooier dan toen ik hem voor het laatst zag. Ik bloosde helemaal en Nora en Nafissa gingen helemaal stuk. Ik moest er zelf ook om lachen.

Hij kwam naar ons toe en gaf Nafissa en Nora een hand. Mij gaf hij 2 kusjes op de wang. Ik zag dat hij gevolgd werd door z'n neef. Younes nam een stoel en kwam naast me zitten. "Ewa alles goed?" vroeg hij in het algemeen. "Hmdlh met jou?" zeiden Nafissa en Nora. "Ja gaat goed eh" zei hij. "Ewa wat doen jullie hier?" vroeg hij. "Gewoon wandelen, ons dag doorbrengen" zei Nora. Nora is altijd al sociaal geweest. Hij begon een beetje met Nora te praten. Beter voor mij, dan hoefde ik niet te sukkelen met m'n woorden. "Ewa a prinses, jij hebt ook niet veel gezegd eh" zei hij en keek naar mij. Ik begon te lachen en dronk van mijn mojito zodat het minder awkward leek. "Zin om effe te gaan toeren met mij?" vroeg hij en keek me diep in de ogen aan. Ik begon te lachen en keek naar Nafissa en Nora die met grote ogen naar me keken van 'ga!!' "Uh ja, ik drink dit eerst even op" Meteen verscheen er een glimlach op hun gezichten. Ze dachten zeker dat ik nee zou zeggen, maar ik ga hun tonen dat ik niet die 'pussy' ben die ik was. "Ja doe maar op het gemak" zei Younes.



Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu