103

5K 228 28
                                    

"Ewa waar blijf je?" Zei Anouar die aan ingang stond. "Jaja ik kom" zei ik terwijl ik Younes zijn auto volgde met mijn ogen. We liepen naar binnen en zochten een plaatsje. De ober kwam er meteen aan en we bestelden. Na de bestelling ging Anouar even naar de wc, dus zat ik daar alleen. Ik besloot om snel snel Younes te bellen aangezien ik hem net heb gezien. Ik belde, maar hij nam niet op. Uh oke vreemd. Ik probeerde nog eens en toen nam hij wel op. "Heee" zei ik. "Heyhey" "alles goed?" "Hdmlh met jou?" "Hmdlh wat doe je?" Vroeg ik. "Ben nog op me werk" zei hij. Kifesh? Ik zag hem net met de auto hier? Dus hij liegt oke. Ik besloot om het zo te laten. "Ahoke, ben boodschappen gaan doen met me broer, maar hij komt eraan. Ik moet je laten" zei ik. "Oke beslema" Ik legde af en legde me gsm neer. Oke dit was het droogste gesprek ooit.  Kifesh hij liegt? Ik hoorde wel aan zijn stem dat er wat scheelde. Ik zag Anouar aankomen, dus veranderde ik snel van blik en zette een glimlach op me face.

Younes :

Leyla belde. Shit ja ik ging haar bellen zodra ik uit me werk was. Ik nam op en was beetje nerveus. We hielden het kort, aangezien ze met haar broer was en hij aankwam. Ik heb wel gelogen. Ik zei dat ik nog op werk was terwijl ik gewoon al thuis zat. Mohim dus ik nam mijn douche en kleedde me om. Rayan zou zometeen achter mij komen, we gingen lounge met z'n alleen. Leyla had me gezegd dat ik niet meer daarheen mocht gaan. Dat heb ik ook 2 maand volgehouden, maar mohim ik ga gewoon nu 1 keertje. Ze komt er toch niet achter en vroeger was dat echt mijn place to be, ik heb het gemist man.

22:58

We gingen achter wat shab en niffos en gingen dan richting een shisha die hier heel bekend is in Brussel. Ik kwam hier vroeger elke zaterdag, maar ben nu al van de zomer niet meer gekomen dus al 4 maand ofzo. Rayan had me wel gewaarschuwd dat ik dit niet moest doen, maar ik zei dat 1 keer geen kwaad kon. Ik ga niks verkeeds doen en trouwens als Leyla er niet achter komt, is het goed.

We liepen naar binnen en ik groette de werknemers daar. "Ewa frere lang geleden he?" Zeiden ze. "Pfff jaa veel te lang, alles goed?" Zei ik. Ik hield een klein gesprekje en ging dan gaan zitten bij me niffos. Ik bestelde blueberry shisha en wachtte. Ze hadden echt heerlijk muziek op achtergrond. Sommige liedjes deden me denken aan Leyla en dan kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Zonder dat ik het besefte, glimlachte ik dus naar een meisje die rechtover me zat. Ze glimlachte terug en ik keek weg. Als ze maar niet denkt dat ik met haar aan het lachen was. 2 minuten later kwam ze naast mij zitten. Ze had een minirokje aan een shirt die heel diep viel en waar je heel haar buik bijna zag. Ik keek naar de grond, wollah Leyla kilt me. "Je hebt een mooie lach" zei ze. Ik negeerde haar, maar ze zette haar handen op me dijen. "En je bent ook echt een charmeur" Ik duwde haar weg. "GA WEG A KEH IK HEB VRIENDIN!" riep ik. Geschrokken keek ze me aan. "WAT DOE JE HIER DAN, JE VRIENDIN BEDRIEGEN OFZO!" Riep ze en ging boos weg. Pfff ze heeft gelijk. Ik moest denken aan Leyla en vulde een schuldgevoel. Wollah meh ik kom voor de meisjes, ik kom gewoon voor de sfeer en omdat dit vroege my place was. Ik wou opstaan, maar Khalid, een goeie shab, hield me tegen. "Aah laat die keh en laat je avond niet verpesten" zei hij. Ik ging terug zitten en Rayan keek me aan. Met Rayan id buurt heb ik het onder controle. Als er iets is, zal hij me wel tegenhouden.

Mohim hele avond hadden we geshisheerd en het was gezellig. Sommige meiden gingen de dansvloer op en gingen dan dansen. Ik deed heel hard mijn best om niet te kijken, maar lukte niet altijd al te goed. Sommige kwamen bij ons zitten, bij mijn neven. Ik ging bij Rayan zitten. Bij hem kwamen er geen meisjes en als ze kwamen, stuurden we ze weg. Ik voelde opeens iets in me achterzak trillen. Ik keek en het was Leyla shit.

Leyla :

Ik was pas thuis en het was al middernacht. Ik liep naar me kamer en trok me pj aan. Ik besloot om Younes te bellen, hij heeft al hele tijd niks laten horen en daarnet deed hij ook al raar? Ik belde maar hij nam niet op. Ik probeerde 3keer maar hij nam niet op. Waarschijnlijk moe na lange dag werken. In vond het wel raar want elke zaterdag blijven we kasar tot 3u smorgens ofzo maar mohim. Ik besloot om mijn oogjes maar dicht te doen en te gaan slapen.

Younes :

Deze avond voelde ik me echt niet op me gemak. Had die schuldgevoel die aan me vreette. Opzich doe ik niet echt iets verkeerd. Ik zit hier met me neven en shisheer. Ik kijk niet naar meisjes en geef ze geen aandacht. Maar Leyla zei me al dat ik niet mocht komen, dus ze gaat razend zijn.

3:00
"Rayan kom we gaan" zei ik. "Ben je zeker?" "Ja man is genoeg geweest" We namen afscheid van de jongens e gingen weg. Ze vonden het allemaal raar dat ik zo vroeg weg ging, maar ja dat is zo als je relatie hebt. Ik stapte de auto in en was beetje stil. "Wat is er?" Vroeg Rayan die duidelijk iets had opgemerkt, "Voel me schuldig broer" "Dats omdat je om haar geeft, maar je hebt niks gedaan man. Gewoon effe shisha dus maak je geen druk. Ze komt er trouwens toch niet achter" "Ik weet dat ze hier niet achter gaat komen, Toch voel ik me schuldig" zei ik. "Hoeft niet, je hebt genoten is belangrijkste"

Hij legde me thuis af en ik bedankte hem nog voor deze leuke avond. "Pas dprobleme frere" zei hij en reed door. Uitgeput liep ik het huis in. Iedereen sliep al en ik moest denken aan vroeger. Toen ik om 6 7 uur smorgens pas thuiskwam en iedereen al sliep. Tijd van mijn leven, maar ik ben nu veranderd.

Sorry ja saai deeltje, maar ben moe. Morgen komt de spannende deel inshallah! Gn alvast ! ❤❤

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu