104

4.8K 232 15
                                    

Leyla :

Ik werd wakker op zn zondags je weetwel. Ging op me gemak ontbijten, ruimde wat op, maakte me boekentas, nam een douche en al die dingen en toen was ik vrij voor de hele dag. Ik ging in de zetel liggen voor de tv en scrolde beetje op insta en snap. Ik opende Younes zijn snap en zag datie gister in een shisha zat? Oke mohim ik ga niet hele drama maken, maar laten we zeggen dat ik kookte vanbinnen? Ik had hem nog duidelijk gezegd NIET gaan, maar hij doet zijn zin oke tot daar aan toe. Maar datie dan liegt en niet opneemt. Mohim ik ga wel zien wat ik met hem doen, maar nu effe kowed met hem ugh.

Younes :

Ik werd wakker rond 12 uur en nam een douche. Vandaag werkte ik niet en had ik gewoon een dagje vrij. Ik wou Leyla zien, heb haar al een tijdje niet meer gezien en heb haar dood gemist. Ik liep naar beneden om te ontbijten. Bilal en Adnane zaten op de play. "Elle est ou mama?" "Elle est parti faire des cours" (Waar is mama? Ze is boodschappen gaan doen)
(Laat ik jullie er aan herrineren dat Younes en Rayan en al die neven Brusselaars zijn)

Mohim ik keek naar me snap en zag opeens dat ik een snap had geplaatst? Kifesh sinds wanneer heb ik er 1 geplaatst? Ik keek en zag dat het Himad was die een snap had geplaatst van hem en andere vrienden die dansten IN DE LOUNGE. FUCK LEYLA HEEFT HET GEZIEN! Wollah ik ga hem doden!! Boos stond ik op en rende terug naar boven. Me broers keken me niet begrijpend aan.

Razend belde ik Himad die pas wakker was. "FDP WIE HEEFT GEZEGD PLAATS IETS OP ME SNAP!!" Riep ik boos. "Wow sbah el gheer man" zei hij slaperig. "WAT SBAH EL GHEER HMAR JE HEBT ME GEWOON GEFDAHT!" (Je hebt me verraden). "Wat gefdaht? Wat heb ik gedaan?" "Hele avond probeer ik Leyla te ontwijken zodat ze niet te weten kom dat ik in lounge zit en jij hmar zet zomaar snap?" "Owww wollah wist het niet" "Tazzz va tfaire foutre" "Sorry broer wollah heb er niet bij nagedacht" "Mohim ciao volgende keer alsk je zie kill ik je" zei ik boos en legde af. Nerveus begon ik rond te lopen. Ik weet alsk haar nu bel, gaat ze nie oppaken. Wat moet ik doen? Pfff ik heb geen zin in ruzie, het ging net zo goed tussen ons.

Safe klaar ik ga dit goed maken en wel nu meteen. Ik kleede me snel om en liep naar beneden. "Naar waar ga je zo gehaast?" Vroeg Adnane. "Moet dingen regelen, zeg tegen mama datk pas id avond kom" zei ik en liep de deur uit. Ik stapte in en reed met volle gas naar Leyla.

Leyla :

Ik probeerde op me gemak naar tv te kijken. Te genieten van mijn zondagavond, maar gaat moeilijk he als je weet dat je vriendje gister tegen je heeft gelogen om tussen de rook en meisjes te zitten? Het irriteert me. Want ik weet datie superknap is en dus ook gewoon veel aandacht krijgt van meisjes. Ik zeg niet dat hij iets verkeerds heeft gedaan, maar is toch hinderlijk als je weet dat je vriendje de hele tijd word aangestaart. Ik ga hem nu ook niet bellen en ruzie zoeken. Hij weet datie in fout is en voor de rest trekt hij zijn plan.

Ik kreeg opeens een berichtje. 'Kom naar buiten aub' Het was van Younes. Wat??? Staat hij voor de deur? Shittt stel iemand ziet hem? Gehaast liep ik naar buiten. Gelukkig hij stond niet op de oprit. Ik liep naar de poort en deed hem open. Ik zag hem een beetje verderop staan en twijfelde of ik moest gaan. Ik ga eens horen watie te zeggen heeft. Ik ga niet kinderachtig en koppig doen. Dat maakt het alleen maar erger en trouwens hij heeft al die moeite toch al gedaan.

Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu