87

6K 242 25
                                    

Younes :

Ik ging rondje maken terwijl Leyla en Nafissa eten gingen halen. Ik had zelf ook doodhonger. Me telefoon ging af, het was Leyla. "Hallo?" "Ja Younes, kan je terugkomen" "Heb je al eten?" "Nee, maar ik heb een beter idee" zei ze. "Ik ben er zo" zei ik en legde af. Ik ging achter hen en zag ze aan de hoek van de straat staan. Ze stapten in. "Wat wil je doen?" vroeg ik. "Pizzahut, is beter en lekkerder" "Hebben ze hier dan een?" vroeg hij. "Jahaa, zijn jullie er dan nog nooit geweest?" "Nee" "Mohim ga gewoon rechtdoor en daar sla je dan links af" zei ze. We parkeerden voor de pizzahut en liepen naar binnen. Het was wel 3ayek vol, maar we vonden gelukkig een plek voor onze drieën. Ik ging naast Leyla zitten en Nafissa rechtover ons.

Nafissa :

Het duurde echt 3ayek lang voordat we onze bestelling konden doen. "Pffff zo irritant dit wachten" zei Leyla. Younes floot luid en in no time zagen we iemand afkomen. "Zo doe je dat hier" zei hij. Ik begon te lachen en we deden onze bestelling. Hij ging weer weg en ongeduldig zaten we te wachten op ons eten.

Moe legde Leyla haar hoofd op tafel. Younes keek me aan en begon gemeen te lachen. Automatisch moest ik ook lachen. Wat was hij nu weer van plan? Hij nam het zout, dat op tafel lag. "Nee! Niet doen!" fluisterde ik. Hij wou het bijna in haar haren doen, maar ze hief net haar hoofd op. "Wat was je van plan?" zei ze en nam zijn handen vast uit reflex. Hij begon te lachen. Ze keken elkaar zo schattig aan, awww! "Ik haat je" zei ze. Hij trok haar aan haar armen, dichtbij zich. "Ik hou ook van je" fluisterde in haar oor. Ik zag dat haar wangetjes weer rood kleurden. Ze probeerde zich weg te duwen, maar hij hield haar stevig vast. "Nu zit je vast" zei hij terwijl hij haar handen vast nam. "Ik geef het op oke" zei ze. "Dat hoor ik graag" "Oke laat me nu los aub" "Nee" "Younes niet irritant doen" "Oh doe ik irritant?" zei hij terwijl hij haar nog dichter en harder vastnam. "Auwww ah ezel, je doet me pijn he" "Hahaha ouhhh" Ze rolde met haar ogen. Dromerig zat ik naar die 2 te kijken. Ze lijken echt een koppel, ze zijn zooooo schattig samen echt geen woorden voor ze mashallah.

De pizza kwam eraan en met z'n drieën begonnen we er aan. Na het eten, liepen we weer naar buiten. Ik liep achter Younes en Leyla en zag dat Leyla opeens heel dichtbij Younes ging staan. "Sla is je arm rond me heen" zei Leyla. Zonder vragen of iets, deed Younes het. Toen we buiten aankwamen, duwde Leyla zich weer weg. "Waarvoor?" vroeg Younes. "Ik zag paar chicks naar je kijken" Hij begon te lachen. "Je bent echt feshkel" "Hou je mond en doe de deur open" zei ze. Expres stopte hij voor de auto. "Doe dan open?!" zei Leyla. "En als ik nu beslis van niet?" Ze rolde weer met haar ogen. "Doe nou!" "Nee" zei hij koppig. "Dan neem ik taxi he" "3andek ze bestelen je he" "Niet grappig" "Je hebt taxifobie" zei hij en ging helemaal stuk om zichzelf. Omg zo droog, ik begon zelf te lachen omdat het gewoon zo droog was. "Echt niet grappig vriend" zei ze terwijl ik en hem helemaal stuk gingen.  "Nafissa vind van wel" Ik schudde lachend met me hoofd. "Of niet dan?" zei hij. "Wollah jullie zijn gek, doe doe open" zei ik. "Nee eerst moet Leyla sorry zeggen" zei hij. "Hoezo nu weer?" "Wegens je ongepaste gedrag jongedame" "YOUNES DOE OPEN!" riep ze. "Ga je nog roepen ook?" "Wat wil je nu?" "Een knuffel" Snel liep ze naar hem toe en gaf hem een lompe knuffel. Ze wou haar net wegtrekken, maar hij hield haar vast en trok haar nog dichterbij. Wat ik keek ik graag naar ze. Ze houden zoveel van elkaar, maar toch proberen ze het subtiel weg te houden.

Leyla :

Younes wou maar de deur niet openen terwijl het al laat was en me ma op me wachtte. "Wat wil je nu?" vroeg ik geëriteerd. "Een knuffel" antwoordde hij. Ik ging naar hem toe, gaf hem een snelle knuffel en wou me net wegtrekken, maar hij hield me vast. Dit keer wat harder en intenser. Ik snoof zijn lekkere parfum op, dit was het beste gevoel ooit. "Younes, me ma wacht op me" zei ik met schorre stem. Hij liet me los en we stapten de auto in. Nafissa keek me aan en begon sneacky te lachen. Zooo awkward dat ze dit allemaal moest zien, maar ja het is Nafissa maar. Hij reed naar me oma en ik bedankte hem. "Bel me zodra je thuis bent oke" zei hij. "Jaja" zei ik en stapte af.

We belde aan en liepen naar binnen. Het was inderdaad vol. "Oh jullie zijn er?" zei me ma. Ik knikte en gaf iedereen een kus die zich in de keuken bevond. "Wie is er in de woonkamer?" vroeg ik. "Tantes van mij die jij niet kent" zei ze. "Moet ik groeten?" "Ja natuurlijk!" Ik trok Nafissa met me mee. "Kom met me mee groeten" zei ik. We liepen naar binnen ik werd al moe bij het zien hoeveel mensen ik moest groeten. Ik glimlachte lief en begon met groeten...

Na de hele woonkamer gegroet te hebben, ging ik terug naar de keuken. Nafissa en ik gingen naar boven, daar was het een beetje rustiger. "Sowww man" zei ze. "Wat is er?" "Jij en Younes..." Ik begon te lachen. "Doodschattig!!!" "Dankje!" "Wollah de manier hoe hij naar je kijkt, dodelijk" "Haha wollah ik hou echt van hem" "Maar waarom begin je niet officieel relatie?" vroeg ze. "Ik weet niet, ik ben bang" "Ja maar Ibrahim was gewoon een flikker, Younes is serieus en ook ouder" "Njaa je hebt gelijk..." zei ik.

Younes :

Ik reed naar Rayan en belde aan. Ik hoop datie thuis is. Zijn moeder deed de deur open. "Salam galti" zei ik. "A weldi, kom binnen" zei ze lief. "Shokran, ik gaf haar een kus op dr hoofd en liep naar binnen. "Rayan hneya?" (Is Rayan hier?) "Weh a weldi howa lfok" (Hij is boven) Ik liep de trap op naar zijn kamer en deed de deur open. Hij zat weer voor zijn play. "Freree ça date!" zei hij. (Lang geleden) "Ouai fere, çava?" vroeg ik terwijl ik hem een mannelijke groet gaf. "Hmdlh met jou?" "Hmdlh alles gaat goed" zei ik. Hij zette zijn spel op pauze en keek mijn kant op. "Ewa wat gedaan vandaag?" vroeg hij. "Heb net Leyla en Nafissa bij hun oma afgezet" "Hoezo? Nafissa ook??" "Ja, ze waren bij hun tante en moesten naar haar oma" "Owww en Leyla heeft je gebeld?" "Ja man" "Geen ruzie meer?" "Neej man, we hebben gister date gehad" "Innie wollah????" "Ja wollah" "Hhahahaha snelle jongen" zei hij terwijl hij op mijn schouders sloeg. "Ben blij dat het goed gekomen is, maar hou het deze keer goed man" zei hij waarschuwend. "Tuurlijk broer, wollah ze is speciaal billah. Geen enkel meisje heeft met me kunnen doen zoals zij bij me doet" "Dat merk ik, je mag haar niet kwijt spelen" "Nee man, ik keep haar" "Zo hoor ik het graag"

 "Zin om mee te spelen?" vroeg hij terwijl hij een console in mijn handen duwde.


Een zomer die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu