Düğün - 2

25.4K 911 47
                                    

Multimedya: Zeynebin ikinci gelinliği.. 

Zeynep

Fotoğraf çekimlerinin yapılacağı yere geldiğimiz de arabadan inmem için üç kişinin de yardımına ihtiyacım vardı. Gelinliğin kabarık olması duvağın uzun olması ve de yüksek topuklu üç imkansızlığı aynı ana getirmiştim sakarlığımı durdurmak için profesyonel olmam ya da yardım ihtiyacımın olmasından başka bir seçenek kalmıyordu. Kemal'in kolumu tutmasıyla çıkmam daha kolay olmuştu, çekim alanına geldiğimiz de Sevim kendi arabasıyla yetişmişti yanımıza ve çekimler başlamıştı. Duvağım örtülü iken altına Kemal'de girmişti ve pozumuz tamamlanmıştı birbirimize bakıyorduk. Daha sonra, gelin çiçeğimle beraber tek başıma fotoğrafım çekilmişti, yavaşça beni yere yatırmışlardı ve başımdan aşağı güller dökülmeye başlamıştı. Daha sonra Kemal beni yavaşça yukarı kaldırdı beni ve alınımlarımız birbirimizin alınınlarına değiyordu.

Multimedya; Zeyno'nun gelin çiçeği

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Multimedya; Zeyno'nun gelin çiçeği..

O çimenlerin üzerine oturduğunda yavaşça beni kucağına oturtmuş ve yine duvağım her ikimizin yüzünü örtmeye başlamıştı, dudaklarımız birbiri ile buluştuğun da çekimler gerçeklemişti. Elime açık pembe ve beyaz bir dolu balon elime verdiklerin de sıkıca tuttum ve o sıra Kemal belimden sıkıca tutmuştu. Çekimler gittikçe güzelleşiyordu, en azından beklediğimden daha eğlenceliydi. Gelin arabamızın önüne geldiğimiz de beni sırt üstü yatırmışlardı ve Kemal bana doğru eğiliyordu gözlerimi kapattığımda Kemal'in nefesini boynum da hissetmiştim. Daha sonra kızlarla beraber çekim yapılmıştı ve artık son pozlara geliyorduk sahile indiğimiz de herkes bize bakıyordu insanların bizi bu denli incelemesi süzmeleri pek hoşuma gitmemeye başlamıştı. Sahil de beni kucağına aldığın da başımı onun boyununa yerleştirmiş ve kokusunu içime çekerken bir yandan duvağımı uçurmaya çalışıyorlardı. Tek bir poz da sayısız çekim yapılıyordu ve bir süre sonra yorulmaya başlamıştım, gün batışın da nikahımız kıyılacaktı ve kumsal da devam eden düğünümüz hava karardığında kumsalını kullandığımı otel içerisine alınacaktı davetliler ve orada devam edecekti.

Kemal ile birbirimize sarıldığımız da bu defa gelin çiçeğimi Kemal tutuyordu ve her ikimizin alını birbirine değiyordu gözlerimiz kapalı bir halde. Tekrar çimenlerin üzerine geldiğimizde tekrar beni yere yatırmışlardı ve benim diğer tarafımdan Kemal uzanmıştı her ikimizin başı ve gözleri birbirini görecek şekildeydi elim de tuttuğum gelin çiçeğimin güllerinin renginde başımız dan aşağı güller dökülmüştü tekrar ve pozlarımız çekilmişti. Tekrar kalktığım da ayakkabılarım düzgün bir şekilde yerleştirilmiş yanına gelin çiçeğim ve alyanslarımız konulmuştu geri de biz flu çıkacak şekilde ayarlanıp çekilmişti fotoğrafımız.

Çekimler sonunda bittiğin de üzerimdeki bu ağır gelinliğin çıkacak olmasının mutluluğunu yaşıyordum ve diğer gelinliğimi giymek için sabırsızlanıyordum. Arabaya tekrar bindiğimizde düğünümüzün olacağı otele doğru ilerlemeye başlamıştık. Arabada Zehra tarafından bu defa çekilen selfieler ile günün tamamı artık yüz kaslarımı çalıştırarak geçireceğimizin anlamına geliyordu.

Tutkulu Mücevher (Tamamlandı)Where stories live. Discover now