Yeni kitap tanıtımı - Aşka Uçuş (yayında)

8.2K 142 3
                                    

Sevgili okuyucularım;

Bir önceki bölümlerde size bahsettiğim diğer kitabımın tanıtımını size sunmakta bulunuyorum. Farklı ve yeni bir aşk kendisi daha önce okuduklarınızdan çok daha farklı.

Tanıtımı bültenin aşağı bırakıyorum, nasıl bulacaksınız merak ediyorum. En kısa süre içerisinde yeni bölümler yayınlanmaya başlacaktır :) umarım sizinle oradada görüşürüz..

İki birbirinden habersiz çarpan kalp, birbiri için yazılmışsa eğer ne olursa olsun ya da nerede olursa olsun buluyorlardı birbilerini

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İki birbirinden habersiz çarpan kalp, birbiri için yazılmışsa eğer ne olursa olsun ya da nerede olursa olsun buluyorlardı birbilerini.

Genç yakışıklı Kaptan Pilot Göktuğ Cihaner, sekiz yıl önce yaşadığı ihanetin izini hâlâ taşıyordu. Kadınlardan uzakta kendini aşktan yana inzivaya çektiğini düşünüyordu artık, tüm kadınlara küskün belkide düşmandı...

Kendini kariyerine adamış genç bir kadın, aşktan bir haber. Kalbi kurak topraklardan farksızdı. Kızıl saçları, yeşil gözleriyle herkesi kendine hayran bırakıyordu Ecz. Açelya Güney. Lakin henüz kalbini kimseye teslim etmemiş ve kaçıp durmuş.

Birbirine yazılan iki kalp ne olursa olsun bulurlar birbirlerini. Nereden bile bilirdiki ukala bir pilotta kalbini kaptıracağını ve nereden bilebilirdi inatçı kızıl hayatının aşkı olacağını. Aldatılan bir adam ve aşkı hiç tanımamış bir kadının hikayesi.

Güvenin kaybetmiş bir adam, aşka yenik düşsede hiç bir şey eskisi gibi olmaz...

Sevgili okuyucularım, sizinle yep yeni sürükleyici yeni bir hikaye ile karşısınızdayım. Hazır mısınız yeni bir aşkın alevine. Açelya ve Göktuğ tüm içtenlikleriyle ve sonsuz sayfalarıyla sizleri bekliyor olacak...

Ben yazarınız her yeni bölümde sizlerle buluşmayı ve yorumlarda konuşmayı bekliyor olacağım. Yeni diğer kitabımız hakkında yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım...

Esen kalın, aşkla kalın ve benimle kalın..

Sevgilerimle;
Niz

Tutkulu Mücevher (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin