Yeni Kitap Tanıtım - Yayında

11.7K 264 5
                                    

Öncelikle yeni bölüm bekleyenlere müjde en kısa zaman da yazacam lakın şu anda yeni kitabımın tanıtımını okuyor olacaksınız. Uzun zamandır düşündüğüm ve arkadaşımla kaba taslak hayalini ettiğim kitabımı yazmaya başladım ve sonuç şu anda güzel ilerleyen bir kitap oldu umarım bölüm yayınladığımda beklenen ilgi görülür bu defa diğer yazdığım kitaplardan farklı yazıyorum.

Bu dünya da hala süren bir durum töre ve töreye değinmek istedim ancak yazılanlar töreye dem vururken karakterler ve olaylar tamamen hayal ürünümdür. Umarım töre son bulur; okuyacağınız hikayem de güzel bir aşk var etmek istedim biraz yüzümüzü güldürecek biraz da bizleri belki de duygulandıracak ama eminim ki Zeyno ve Kemal gibi çok sevilen iki karakter olacak.. ;)

Yıllar çöl kumlarını rüzgarla savurup günümüze kadar getirmişti geçmişin izlerini, iki düşman aile ve bulanık suları durulmuş bir dava

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yıllar çöl kumlarını rüzgarla savurup günümüze kadar getirmişti geçmişin izlerini, iki düşman aile ve bulanık suları durulmuş bir dava.

İki aşık birbirine kavuşmak için herşeyi göze almışlardı ve zaman tekerrür ibaret olduğunu yine ispatlamıştır. Hanzadelerin bir kızlarını daha onlar için kaybetmişlerdi, ölüm hükümü verilmişti Asiye Hanzade'nin ama seviyordu işte Kozanoğlu'nun genç ağasını gözü ondan başkasını görmez olmuştu, Alkan Kozanoğludan başka insan artık onun için yok olmuştu. Aynı şekilde Alkan içinde öyleydi ve alnına yazılmıştı, kader babasın kı ile  aynıydı. Düşmüşlerdi en imkansız aşkın sevdasına biliyorlardı dönüş olmayan yolun vuslata ereceğini.

Ama bilmezlerdi ki o aşk onların ölümü olacağını, onlara ölüm uğramasın  diye ağası ve hanımağasının evliliklerine yol açacağını.

Bilmezdi Sahra Verda Kozanoğlu nefret ettiği adamı bir gün seveceğini bilmezdi annelerini vereme sürükleyen ata özlemini çektiği aileye gelin gideceğini ve düşünmezdi Fırat Rüzgar Hanzade kardeşi için berdeli teklif edeceğini gizemini merak ettiği kızla evleneceğini.

Kaderleri bir yazılmıştı bu çocukların nefretle büyütülen bu tohumlar aşkın rüzgarına takılıp çöl kumlarında savrulup gideceklerini.

Ve zaman aşkı tekerrür ettirmişti..

Şimdiden keyifli okumalar dilerim, tanıtıma gelen yorumlara göre bir kaç dakika için de paylaşmaya planlıyorum. Ve ya bir saate kadar hikayem yayınlanmış olacak, tepkilerinizi çok merak ediyorum.

Esen kalın, Aşkla kalın ve Benimle kalın..
Sevgilerimle Ms. Niz

90k okunmaya eriştiğimiz için büyük mutluluk duyuyorum.. seviliyorsunuz hoşçakalın :)

Tutkulu Mücevher (Tamamlandı)Where stories live. Discover now