Sürpriz!

21.1K 825 45
                                    

Multi Medya: Yeni kapak fotoğrafını nasıl buldunuz yorumlarınızı heyecanla bekliyorum :)

Kemal

Onu çok üzdüğümün farkındayım ama o bunu hak etti onu evde bulamadığım da yaşadığım acı korkuyu bir nebze yaşatmak istedim ama sonunda çok büyük bir sürpriz onu bekliyor belki bu da beni aff ettirir. O şu anda Türkiye'ye dönüyoruz diye düşünürken işin aslı iki aktarmayla hayalini kurduğu Bahamalara gidiyorduk. Tabi ki, Zeyno bundan habersizdi bu işin en güzel yani Melike anne benden yana olmuştu ve böylesine ağır bir şakayı hak ettiğini söylemişti Zeyno'nun. Bunlar yetmiyormuş gibi Fransa'ya gelirken yaşadığımız maceranın bilmediği yüzünü öğrenmişti ve fazlasıyla buda etkilemişti. Yüzündeki kızarıklık ağlamaktan mı? Yoksa bunun utancından mı bilmiyorum ancak ilerde bugünleri güzel bir hatıra olarak hatırlayacaktık.

O uçağın penceresinden üzgün ve ağlamaklı bir şekilde gökyüzünü izlerken kucağıma alıp koca bebeğim ben sana biraz kötü bir şaka yaptım o kadar demek gelse de. Pilotun anonsuna kadar ona bunu belli etmek istemiyordum. Öğrendiğin de yüksek ihtimal burnumdan getirecekti ama bahamalar onu mutlu edecekti bundan emindim adımın Ali Kemal olduğu kadar, kabin memuru yanıma geldiğin de her zaman ki içkim den bana getirmişti o an Zeyno dönüp baktığın da çapkın bir gülümseme ile ona uzatmıştım;

"İçmez misin aşkım?" Ona imalı bir şekilde bakmıştım ve bu bakışıma karşılık pençelerini çıkarmaya hazırlanıyormuş gibi bir ifadesi vardı.

"Sağol ben almayayım?"

"Neden geçen defa içmek için benimle kavga etmiştin" suyu ısıtayım derken galiba kaynattım bu defa.

"Kemal canım burnumda hem biz şu anda neredeyiz saatlerdir uçuyoruz neden hâlâ Türkiye gelmedik!" İşte geldik can alacı soruya.

"Bilmem aşkım pilota sormak lazım" tam o sıra pilotlarımdan biri konuşmaya başladı. Burada mikrofon varda haberim mi? Yok her seferinde bu soruların cevabını verecek pilotlarım var, duyup cevap vermediklerini saymıyorum.

"Ben pilotunuz Ahmet Alper Özyazgan, Aşk çiftini uçurmaktan şeref duyuyorum yolculuğumuz yaklaşık olarak dokuz saat sürecektir. Atlanta'ta biraz bekledikten sonra uçuşumuz devam edecektir. Keyifli yolculuklar dilerim"

"Bu da ne demek şimdi Kemal! Benim babannem yoğun bakımda ve sen hâlâ balayını mı düşünüyorsun!"

"Sakin ol gelin hanım"

"Ne sakin olması Ali Kemal! Beni delirtmeye mi çalışıyorsun" o sıra dayanamayıp kahkaha atmaya başlamıştım elimdeki viski bardağından bir yudum almaya devam ederken.

"Çok mu komik Kemal!"

"Evet çok komik çünkü sana oynadığımız oyunu hâlâ anlayamadın!"

"Ne oyunu!"

"Babaannenin hiç bir şeyi yok, sadece soğuk algınlığı var bunun sana ders olması için yaptığım küçük bir şaka olarak kabul edelim. En azından bundan sonra başına buyruk davrandığında yaşadığım kırıklık ve acıyı anla istedim. Annende bana yardım etti! Çünkü bu konuda yerden göğe kadar haklı olduğumu düşünüyor."

"İyi halt ettin Kemal yüreğime indi!"

"Her nereye gidiyorsa bu uçak geri dönsün, seninle yolculuk yapmak istemiyorum." Çok sinirlenmişti biraz fazla abartmış olabilir miydim? Hemen yelkenleri suya indirme Kemal küçük hanımın burnu sürtsün.

"Emin misin? Aşkım çünkü bu uçak benim biricik hayat yoldaşımın en büyük hayallerine doğru uçuyor"

"Kemal dediklerini anlamıyorum gerçekten anlamıyorum!" Beni çiğ çiğ yiyecek gibi bakıyordu.

Tutkulu Mücevher (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin