Duyuru / Açıklama / Teşekkür

10.5K 604 110
                                    




Selamun Aleykum Doslar/ Kardeşler

İnşaAllah iyisinizdir. Ben de iyiyim hamdolsun :)

Sizinle tam 42 bölümdür beraberiz. Artık bir çoğunuzu neredeyse şşahsen tanıdığım bir arkadaşım gibi seviyorum :) Bilgisayarımdaki Word dosyasında Kördüğüm hikayem 180 sayfalık bir hal aldı yani şimdiye kadar benimle beraber 350 sayfalık bir roman okumuş oldunuz. MaaşAllah bize :)

Bunun için öncelikle kendimi tebrik ediyorum. Eskiden 2 sayfa şiir yazdığımda marifet sayan ben ilk defa bu kadar uzun soluklu bir hikaye yazdım. Tabi bu hep sizin sayenizde. Kaç defa üyeliğimi silip vaz geçmeye meylettiğimi bilmezsiniz tabi. Ama her defasında hızır gibi yetişen bir okurun yorumu beni heveslendirdi ve bana şevk vardi. Bu yüzden iyi ki varsınız. gerçekten ama gerçekten bana şevk veriyorsunuz. Eğer bu kadar bölüm yazdıysam sırf siz okuyorsunuz diye.

Evet ikinci olarak size teşekkür etmek istiyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmadınız. Sabırla okudunuz acemi bir kalemle yazdığım hikayeyi. Verdiğiniz oylar Yaptığınız yorumlar benim için çok değerli. Hatta hikayemin gidişatını da etkilediğini söyleyebilirim. Rabbim hepinizden razı olur inşaAllah.

Ben aslında bir iki hafta ara vermeyi planlıyordum hikayeye. Bir seneyi aşkındır yazıyorum çünkü, artık yıllık izni hak ettiğimi düşünüp bir kafa tatiline çıkacaktım. (evet geçmiş zaman kipiyle yazdım bunu). Fakat hikayeyi heyecanlı bir yerde bitirip sizi merakta bırakmanın hoş olmayacağını fark ettim. Ayrıca bu kadar okuyucusu varken Kördüğümü boşlamak da acımasızca olur sanırım. Yine de biraz dinlenmek istediğim için kendime okunma sayısı 100k olunca yeni bölüm yazacağım diye hedef/sınır koydum. Bu da 1 Hafta 10 Günü bulur sanırım :)

Sonuçta ilgilenmem gereken iki küçük oğlum, bir evim ve hayatım var :) Biraz kendime zaman ayırmak istemek de hakkım değil mi ama? Kafamda gezinen karakterleri pause tuşuna basıp dondurmak istiyorum. Az kenarda dursunlar istiyorum. Ve yine yeniden taze başlagıçların heyecanı ile geri döneyim istiyorum.

Kendi bilgisayarımdaki Kördüğüm dosyasını düzenlemeye aldım bir çok eksiği olduğunu fark ettim. Fakat temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önünze koymak istemediğim için güncelleme yapmamaya karar verdim. kurguda bir değişiklik yapmadım sadece anlatımdaki boşlukları doldurup yanlışları düzelttim. Şuan enerjimi buna vermiş bulunmaktayım. Ne yaptığımı merak ediyorsanız hani :P

Bu arada bir face grubu açtık kapalı bir grup şuan 8 üyemiz var :D sizi de beklerim orada da ayrıca konuşur muhabbet eder birbirimizi tanırız belki. Mustafa'yı tartışır Fatih'e sallar Yusuf'un dedikodusunu yaparız :P

Adresi buraya koyuyorum hani gelen olursa diye :) ---> https://www.facebook.com/groups/sennurkasaromanlari/

Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim. En yakın zamanda Elif'in akıbeti ile başlayan bölümlerle geri dönmek üzere bu bölümü de bitiriyorum. Sonrasında ise yeni sezonda bol bol Betül, Yusuf ve Poyraz üçlüsünü okuyacağız aralara da Esma ile Fatih ve Elif ile Mustafa'nın lokum tadında ikramlık bölümlerini serpiştirmeye niyetim var inşaAllah. Bakalım, kısmet ve nasip olursa ..

Allaha emanet olun..

selam ve dua ile, rahmet ve bereket ile kalın..

Şennur Kasa

15.03.2016

Kayseri

Elif'in Mim Durağı - Kitap Oldu Where stories live. Discover now