Çıktı !!!

7.1K 213 54
                                    

Çıktı çıktı bu sefer gerçekten kitabımız çıktı :)
Uzun, yorucu ve meşakkatli bir süreçten geçtik. Emin olun bir kitabın yazılması kadar basım süreci de kolay olmayan hatta oldukça yıpratıcı bir süreçmiş. Öğrenmiş olduk :)
Bu süreçte yanımda olan olmayan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız 💙💙 tek tek saymayacağım siz kendinizi biliyorsunuz kızlar 😘
Kitabımız şimdilik online sitelerde satışta. Hemen hemen her sitese mevcut. Satış fiyatı 25 tl ama indirimle genel olarak 18 tl civarına düşüyor. Ben güvenilir olduğuna inandığım için kitaplarımı kitapyurdu sitesinden alıyorum size de burayı tavsiye edebilirim. Eğer diğer hikayelerimizin de basılmasını ve daha güzel hikayelerde buluşmak için yazmaya devam etmemi isterseniz desteklerinizi bekliyorum. Böyle söyleyimce sanki; kalem yazmıyor parası istiyormuş gibi hissediyorum hakkınızı helal edin. ( bkz.: makas kesmiyor bahşişi)
Kitabımızı alacaklardan şimdiden Allah razı olsun. İmkanı olmayan ve alamayacak olan arkadaşların da canı sağ olsun. İnstagram ve facebook hesabımızda yapmayı düşündüğüm çekilişleri takip etmeyi unutmayın.
Lütfen bu yolda
beni yalnız bırakmayın...
Selam ve dua ile kalın...
Şennur Kasa

https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products%2Fproductdetail&product_id=468994

php?route=products%2Fproductdetail&product_id=468994

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Elif'in Mim Durağı - Kitap Oldu Where stories live. Discover now