Vsuvka: inspirace pro hlavní hrdiny

746 58 34
                                    

Krásný večer!

Snad mi odpustíte tuto kratičkou vsuvku, ale na mejlu, asku a v komentářích někteří z vás párkrát narazili na téma hlavní dívčí hrdinky.

Jistě většina z vás nejednou uvažovala nad tím, jak asi vypadá hlavní hrdinka. Přiznám se narovinu. Když jsem začínala psát I Wanna Be With You, ležela jsem v nemocnici a vyrovnávala se s novou životní etapou. Potřebovala jsem ze sebe dostat napětí, strach, zkrátka nějak vyventilovat všechny bouřící emoce, a tak jsem si stvořila hlavní hrdinku toho obrovského rozjíždějícího se románu dle obrazu svého. Petra v příběhu je ve všech ohledech inspirována mnou.

A jelikož zřejmě nikdy nepotkám Louiho a neuschovám si na památku fotku (a protože jsem prostě zvědavá ženská), sedla jsem dnes k photoshopu a dlouhé dvě hodiny se o něco pokoušela. Chtěla jsem mít aspoň trochu pocit jakési sounáležitosti, z čehož po dlouhých několika desítkách minut vylezlo foto uvedené níže. 

Já vím, nic moc =D Moje baculatá tvářička se k tak štíhlému tělu moc nehodí, no přesto byl tento snímek tím jediným vhodným, s nímž se dalo něco málo dělat. A co si budeme povídat, ta fantazie je nepostradatelná.

Nečekám komentáře, nechtěla jsem chlubit ani nic podobného, jen mě napadlo, že když už jsem nad tím strávila takových hodin, s příznivci BWM se ráda podělím

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nečekám komentáře, nechtěla jsem chlubit ani nic podobného, jen mě napadlo, že když už jsem nad tím strávila takových hodin, s příznivci BWM se ráda podělím... =) Je fajn se na tuto fotku podívat a nechat se na chvilku unést různými představami. Už dlouho jsem s myšlenkou takové úpravy koketovala, ale teprve dnes, když jsem dopsala nový díl (jejž vám hodím zítra), mi došlo, že se k tématu bude takový pokus s photoshopem dokonale hodit.

Dobrá, to je vše... Pokud tomuto článku někdo věnoval pozornost, děkuju!

Mám vás moc ráda =3

Vaše Petí

PS: Neberte tohle, prosím, jako nějaký hate mířený Danielle či něco podobného... Jen jsem prostě byla zvědavá, jak by můj obličej vypadal vedle toho Louiho. Jak víte, je to prostě crush s velkým "cé" ♥

✓ BE WITH ME /Louis Tomlinson*pokračování IWBWY/ DOKONČENO ✓Where stories live. Discover now