Vsuvka: Be With Me >> ROZHODNUTÍ

418 39 5
                                    

Krásný páteční podvečer!

Tak jsem... přemýšlela a k něčemu se rozhodla... NA NĚJAKOU DOBU KONČÍM SE ZVEŘEJŇOVÁNÍM "BE WITH ME". Lekli jste? (Tedy, jestli je tu vůbec někdo, kdo má tento příběh tolik rád =D ). Promiňte, to jsem nechtěla...

Z jakého důvodu jsem se odhodlala právě k tomuhle? Jednoduché. Be With Me je - stejně jako první díl I Wanna Be With You - mou obrovskou srdcovkou a myslím, že si zaslouží precizně dotáhnout do konce. 

Co to tudíž znamená? 

ŽE NEZAČNU SE ZVEŘEJŇOVÁNÍM, DOKUD V POČÍTAČI "BE WITH ME" NEDOKONČÍM. Potřebuju čas, potřebuju si ujasnit, k jakému cíli chci vlastně hlavní hrdiny vést. Netuším, kdy to bude, momentálně si psaní nedokážu vůbec naplánovat, práce mi dává zabrat, zdraví taky není nejlepší, takže na tvorbu není tolik času, jak bych si přála.

Budu moc ráda, pokud této "storce" zachováte i nadále přízeň a ta prodleva vás neodradí. Doufám, že se u ní budeme i v budoucnu potkávat, hodně pro mě znamená... A tím pádem i vaše podpora tady mluví o něčem víc. Aspoň pro mě osobně.

Děkuju vám za vše, za 3 roky, co zde funguji, jste mi nesčetněkrát vykouzlili úsměv na tváři. Jste zkrátka bomboví ♥

Vaše Petí...

Btw, pořád jsem z toho kluka naměkko... ♥

PS: Facebook je pro vás i nadále otevřen! Stačí si do vyhledávacího pole zadat "PetíStories Wattpad", vybrat profil s fotkou Louiho a dát si jej do přátel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PS: Facebook je pro vás i nadále otevřen! Stačí si do vyhledávacího pole zadat "PetíStories Wattpad", vybrat profil s fotkou Louiho a dát si jej do přátel. TĚŠÍM SE NA VÁS!

✓ BE WITH ME /Louis Tomlinson*pokračování IWBWY/ DOKONČENO ✓Where stories live. Discover now